01.10.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 15. - 22.9.

Mestarit, rakas mieheni jonka kanssa olin naimisissa 23 vuotta, teki hiljattain itsemurhan. Uskon hänen olleen sielunkumppanini.

Osana parantumistani olen konsultoinut useita selvänäkijöitä, joista yksi oli järkähtämätön siinä, ettei hän ollut sielunkumppanini, koska jos hän olisi ollut, hän ei olisi koskaan tappanut itseään. Hänestä itsemurha oli myös omaa etua tavoitteleva ja itsekäs teko. Kirjeessään minulle mieheni tunnustaa tietävänsä, miten sietämättömän tuskallinen hänen lähtönsä olisi minulle. Hän myös toivoo, että löytäisin jonain päivänä ilon elämääni ja saisin taas jopa rakkauden. Hänen lähtönsä hetkestä lähtien olen yrittänyt olla rakkauden, rauhan ja hyväksynnän tilassa. Nyt olen hämmentynyt ja myös vihainen hänelle. Mestarit, voitteko valaista minulle, oliko hän sielunkumppanini, kuten uskon, ja auttaa kenties minua ymmärtämään paremmin hänen valintansa ydinsyyn? –Karen, USA

Vastaus:

Se mitä sinulle on kerrottu aviomiehestäsi, on toimitettu kolmannen ulottuvuuden egoistisessa ja tuomitsevassa maailmassa. Sielu tekee kaikki tekonsa ehdottoman rakkauden tuomitsemattomalla alueella, tavoitteenaan oppia oppitunteja ja arvioida niistä saatua tietoa. Energia jonka tuo selvänäkijä poimi, ympäröi sitä ihmistä, joka teki päätöksensä kehossa, ei sieluolemusta, joka toteuttaa henkistä matkaansa.

Miehesi on sielukumppanisi, jonka kanssa suunnittelit monet tapahtumat, jotka te kaksi jaoitte tällä planeetalla, myös hänen siirtymänsä. Hän oli toteuttanut ja oppinut haluamansa oppitunnit ja halusi mennä Kotiin. Teillä on ollut useita elämiä yhdessä.

Ennen inkarnoitumista olitte puhuneet hänen lähtemisestään ennen sinua ja että sitä tarvittiin sinun kasvamiseksi täydemmin. Yhdessä elitte parin elämää, jolla oli yhteys ja yhteiset tavoitteet. Astut nyt jaksoon, jossa otat yksin vastuun tulevaisuudesta. Tämä tapahtuma on sallinut/pakottanut sinut tutkimaan sisäistä rauhaasi ja suuntaasi. Jatka intuitiosi seuraamista – se on hyvin tarkka.

Miehesi vartio sinua ja yrittää lähettää vinkkejä mahdollisista suunnista, joihin voit lähteä. Vahvuutesi kukoistaa ja vie sinne, minne sinun tarvitsee mennä. Älä unohda rakastaa itseäsi – ja tätä matkasi osaa jolla olet nyt.

Sinulla on voima ilmentää ja luoda maailma, jossa tutkia sellaista, minne et ole ennen mennyt. Ajattele sitä, kuvittele sitä, toivo sitä ja sitten toteuta se.

Kysymys:
Mestarit, olen kuullut huonosti 14-vuotiaasta saakka enkä ole koskaan ollut oikein energinen. Tämä saa minut tuntemaan, etten pysty käyttämään täysin kykyjäni, jotta voin rikastaa omaa elämääni ja toisten elämää. Äskettäin myös munuaisissani näytti olevan jotain vikaa. En kuitenkaan tunne olevani sairas tai onneton. Luulen, että jokin syvempi asia vetää minua alaspäin, mutten tiedä, mitä se on. Voitteko valaista tätä? –Duke, Uusi Seelanti

Vastaus:

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät tee diagnooseja tai määrää lääkkeitä. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Olet suunnitellut erittäin mielenkiintoisen elämän tällä kertaa. Tämä heikko kuulo oli kokeillaksesi herkkyyden lisääntymistä muissa aisteissasi ja herkkyyttä henkiolemuksellesi. Vajavuutta vastaan taisteleminen osoittautui tuhoisaksi matkasi jatkamiselle elämän läpi. Kun astuit etäämmälle ja sallit asioiden tapahtua ympärilläsi, kaikesta tuli selvempää ja tasapainoisempaa.

Käytät vähintäänkin kaikkia kykyjäsi – odotuksesi vain on, että saat samat tulokset kuin muut ihmiset, jotka kommunikoivat eri tavalla maailman kanssa. Olet kontaktissa luontoon ja toisiin ihmisiin tunteiden ja värähtelyjen kautta. Tämä on koko kehotunnon käyttämistä pelkkien korvien sijasta.

Hallittuasi yhden fyysisen ongelman, päätit lisätä kiinnostusta elämääsi. Sinulla on kyky rajoittaa tätä kehitystä tai nähdä, miten se vaikuttaa muuhun elimistöösi. Vahvuutesi on uskomaton, mutta se perustuu henkiseen, ei fyysiseen tasoon. Käytä intuitiotasi suodattamaan ja luomaan se elämä, jota haluat.

Sinun itsetuntoosi vaikuttaa – ja vetää sinua alaspäin, kuten sanot – tarve saada kontrollia elämääsi. Ainoa kokemuksesi fyysisestä kontrollista on ollut se, mitä tarkkailet ympärilläsi. Tämäntyyppinen manipulointi ei toimi niihin sieluoppitunteihin, jotka valitsit ennen tulemistasi. Tulkintasi tarvituista kokemuksista, aikomuksesi kontrolloimana, ohjaa tulevia tapahtumia.

Rakasta itseäsi valitsemisesi kokemusten ja sen fantastisen tavan vuoksi, jolla käsittelet niitä ja opit niistä. Jatka sisäisen vahvuutesi ja sen ymmärryksen huomioonottamista, jota keräät elämäsi jokaisesta päivästä. Sinulla on valinnanvapaus mennä mihin tahansa suuntaan, jota haluat tutkia. Upeaa matkaa.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut naimisissa monta, monta vuotta, mutta minulla on ollut myös suhde hyvin pitkään, itse asiassa 25 vuotta. Aviomieheni tietää siitä ja kannustaa aktiivisesti meitä. Rakastajani on myös naimisissa, mutta onnettomasti. Voisitteko kertoa minulle, sovimmeko me kolme tästä tilanteesta ennen tänne tulemistamme? Onko rakastajani sielunkumppanini? Tunnen suurta yhteyttä hänen kanssaan emmekä voi lopettaa suhdettamme. Olen onnellinen mieheni kanssa suurimman osan ajasta, mutta hän on aika kontrolloiva. Vietänkö koskaan elämää rakastajani kanssa, vain me kaksi? –Joyce, Englanti

Vastaus:

Kaikilla sieluilla on täydellinen vapaus valita ne tilanteet, jotka luovat niiden ihmiskokemukset. Jokainen teistä käsittelee valitsemiaan elämänoppitunteja eri tavalla. Joistain näistä keskinäisistä toimista puhuttiin ennen tulemistanne maan päälle, mutta vain sillä tavalla, miten ne sallisivat oppia jotain viisauden lisäämiseksi.

Tarvitsit elämän, jossa tutkia fyysisen rakkauden eri aspekteja ja tyyppejä – nähdäksesi, mikä oli näyttämistä toisille ihmisille ja mikä täytti sielun toiveen käyttää fyysisen kehon hermo-, luustolihas-, tunne- ja mentaalikykyjä. Fyysisen eläinkehon orgasmikokemustarpeen lisäksi on se psyykkinen ja tunnevaikutus, joka näillä toimilla on eri ihmisiin, jotka jakavat erilaisia kokemuksia.

Aviomiehesi on löytänyt monia muita fyysisiä aktiviteetteja, jotka sallivat hänen tuntea olevansa oman alueensa ohjaksissa maailmassa. Hän haluaa säilyttää kuvan rakastavasta ja tottelevaisesta vaimosta, joka täyttää hänen toiveensa ja huolehtii hänestä ja hänen haluistaan. Hän ei halua sinun jättävän tuosta miestä, joten rakastajasi avioliitto saa hänet tuntemaan turvaa "onnellisen kodin" säilyttämisestä koko maailman nähtäväksi. Hänellä kyse on täysin kontrolloinnista ja siitä käsityksestä, jonka hän tuntee maailmalla olevan hänestä ja hänen vahvuuksistaan.

Rakastajasi on sielukumppani, jota autat tekemään päätöksiä omasta elämästään. Edesautat kuitenkin myös sitä, ettei hän kohtaa kotielämänsä haasteita. Hänet pakotetaan jäämään vaimonsa kanssa, koska tämä haluaa sitä. Häneltä puuttuu itsetuntoa ja itsearvostusta. Olet hänelle turvasatama, jossa hän tuntee hellimistä ja arvostusta. Hän ei halua jättää vaimoaan, koska hänen tarvitsisi ottaa täysi vastuu tuosta päätöksestä. Jos asiat säilyvät entisellään, naisväki – sinä ja hänen vaimonsa – tekee kaikki päätökset ja hän on vapaa kulkemaan vain mukana.

Se mitä tulevaisuudessa tapahtuu, riippuu kummastakin teistä ja päätöksistänne. Mikään ei ole oikein tai väärin henkisen oppimisen ulottuvuudessa. Kaikki valinnat riippuvat teistä.

Kysymys:

Mestarit, olen lukenut viime aikoina useita kirjoja, jotka on kirjoitettu 1900-luvun lopussa ja jotka kaikki sanovat jollain tavalla, että Maa siirtyisi akselillaan vuosituhannen vaihteen paikkeilla, kuten historiassa oli tapahtunut monta kertaa aiemmin. Näin kaikki sivilisaation rekisterit pyyhittäisiin ennusteen mukaisesti. Tässä sitä ollaan 15 vuotta myöhemmin eikä sitä ole tapahtunut. Johtuuko tämä siitä, että alamme nöyrästi etsiä vapahdusta Luojamme (Lähteen) silmissä siinä tavassa, miten kohtelemme Äiti Maata, ja meille annettiin armo ja peruutettiin napojen siirtyminen? Vai oliko tuo ennuste väärä tai se on vielä tapahtumatta? Toisin sanoen, onko riittävä määrä ihmisiä valaistunut akselimuutoksen peruuttamiseksi? Syrjäyttäkö armonlaki karmanlain? –Stephanie, USA

Vastaus:

Napojen siirtyminen on tapahtunut useita kertoja menneisyydessä. Navat ovat siirtyneet hitaasti jonkin aikaa – niin paljon, että lentokenttien kiitoratanumeroinnit jotka perustuvat kompassisuuntiin, on tarvinnut muuttaa heijastamaan oikeaa kompassilukemaa. Silloin kun siirtyminen oli noin 15 %, joukko energiatyöntekijäryhmiä alkoi pitää muutosta kurissa ja yrittää työntää sen takaisin.

Napamuutoksen vaikutus jonka tapahtuminen on aiemmin vienyt noin kolme maavuotta, on kaikkien sähkövirtausten häiritseminen. Tämä vaikuttaisi ensin kaikkiin sähkömagneettivirtauksiin ja sitten ihmisten altistuessa aivoaaltoihin. Jos ihmiset ovat tietyillä planeetta-alueilla, jotka ovat vähemmän haavoittuvia, tai jos he ovat tarpeeksi syvällä maassa, heihin ei vaikutettaisi.

Muiden aurinkokunnan planeettojen liikevaikutuksen perusteella, Maa olla kallellaan muutosta kohti, koska planeetta on vähän pois tasapainosta ja elliptisellä kiertoradalla. Tämä on luonteeltaan energeettistä, joten se on vastaanottavainen sielujen aikomukselle. Tulevaisuus riippuu pinnan olentojen työstä.

Planeetan asukkaat ovat kaikki sieluja, jotka ovat Lähteen osia ja määräävät oman tulevaisuutensa. Lähde-energia on tuomitsematonta ja ehdottomassa rakkaudessa, jossa ei ole negatiivisuutta – näin ollen ei mitään, minkä maaegon kaksinaisuus näkisi vapahduksena.

Armonlakia, palkkion saamista Jumalalta, ei ole, koska Lähde ei puutu sielun valinnanvapauteen. Ei ole karmaa, koska se vihjaa rankaisemiseen ja negatiivisuutta on vain maapallolla.

Kysymys:

Mestarit, minulla ei ole koskaan ollut juuri uraa. Viime aikoina ole miettinyt, onko yksi syy tähän, että korkeassa asemassa olevat ihmiset töissä eivät näytä pitävän minusta. Tulen hyvin toimeen työtovereiden kanssa ja joistakin heistä on tullut ystäviäni. Onko minulla tässä jokin oppitunti? Poikaystäväni kuoli noin 10 kuukautta sitten. Suhteemme oli uuvuttava, mutta uskon meidän rakastaneen toisiamme erittäin paljon. Minulla on ollut tunne, että hän on jo reinkarnoitunut. Onko tämä vain mielikuvitustani? Menivätkö asiat välillämme suunnitellusti? Risteävätkö polkumme vielä? –Maritta, Suomi

Vastaus:

Olet fantastinen sabotoija. Olet vakuuttanut itsesi siitä, että olet toisten uhri, koska et luota omiin kykyihisi ja itseesi. Heijastat myös pelkojasi ja ahdistustasi toisiin, esimerkiksi esimiehiisi. Heijastat pomojen jokaisen huonon tunteen heille ja he vain poimivat energiasi.

Rakkauden ei pitäisi koskaan olla uuvuttavaa. Yritys taipua toisten toiveisiin on. Jos et pysty sanomaan ehdottoman varmasti, että rakastit poikaystävääsi, niin et rakastanut. Otat ympäriltäsi kaikki vinkit siihen, mitä uskoa ja mitä tuntea. Et halua, että sinun täytyy tehdä päätöksiä tai ottaa vastuuta siitä, mitä sinulle tapahtuu. Haluat toisten kertovan sinulle, mitä tehdä.

Poikaystäväsi ei ole vielä reinkarnoitunut. Haluat hänet elämääsi, koska hän kertoi sinulle, mitä valintojesi elämässä pitäisi olla. Sinulla on valtava tarve olla tarvittu ja rakastettu. Luulit sen olevan rakkautta, mitä hän teki sinulle. Hän käytti sinua omiin tarpeisiinsa, mutta antoi vain vähän sinulle.

Jokaisella sielulla on täydellinen valinnanvapaus. Yksi elämänoppitunti jonka valitsit ennen tulemistasi maapallolle, oli olla tilanteissa, joissa voisit oppia rakkaudesta ja ottaa vastuun elämästäsi. Sitä ei määrätty, miten tämän pitäisi tapahtua. Olet saamassa mahdollisuuden tehdä nämä päätökset, jotta voisit sanoa elämäsi menneen suunnitellusti.

Tulevaisuutesi riippuu sinusta. Lakkaa tekemästä asioita pelkästään siksi, että joku käskee sinua tekemään niitä. Älä tee mitään, ennen kuin kysyt itseltäsi, haluatko tehdä sen. Tee omat valintasi sisäisten tuntemustesi perusteella. Etsi itserakkautta sisältäsi.

Kysymys:

Mestarit, täällä Brasiliassa asiat eivät mene hyvin, taloustilanne on huono, pelkäämme, että kommunismi/sosialismi tulee ja vie väestöltä vapauden, lääkärin ammatti on hyökkäyksen kohteena ja olen huolissani siitä tulevana lääkärinä. Onko paras vaihtoehto lähteä asumaan johonkin kehittyneeseen maahan? Jos päätän lähteä, menestynkö? Olenko onnellinen? Pystynkö harjoittamaan ammattiani ja saamaan hyvää palkkaa? Menestynkö lääkärinä toisessa maassa? Mitä tarvitsen lähteäkseni? En ole tehnyt mitään tuntemattoman pelosta – pelosta etten tee oikein, pelosta että olen yksin ikuisesti, ilman kumppania kaukaisessa maassa. Antakaa jotain neuvoja, kiitos. –Thais, Brasilia

Vastaus:

Ainoa varma asia maapallolla on muutos. Mitä enemmän ihmisiä on mukana päätösprosessissa, joka vaikuttaa elämääsi, sitä enemmän muuttujia on, ja on merkityksetöntä kertoa sinulle todennäköisyyttä siitä, mitä tapahtuu.

Voisimme kertoa, millainen tulevaisuutesi on, mutta voimme tehdä sen vain niiden päätösten perusteella, mitä sinä ja kaikki muut ovat valinneet tähän mennessä. Jos muutat yhtä, vaikka vain merkityksetöntä vaihtoehtoa suunnitelmassasi, luot erilaisen tulevaisuuden. Jokaisen ihmisen valinnat jonka kanssa olet kontaktissa, tai ne joilla on panos tulevaisuuteesi, vaikuttavat erilaiseen lopputulokseen.

Koska on ääretön määrä päätöksiä, jotka voisivat muuttaa tulevaisuuttasi, siitä ei ole mitään varmuutta. Jos et tee mitään tietämättä, mitä tulevaisuus tuo, voisit aivan yhtä hyvin haudata jalkasi sementtiin ja katsella elämän menevän ohi.

Sielut ovat Lähteen osia ja niillä on Lähteen voimat ja kyvyt ilmentää se, mitä ne haluavat tapahtuvan. Jos laitat itsesi universumin virtaan, voit ohjata sitä, mihin toisten toiminta kantaa sinut. Jos luulet, että toisten valintoja voi kontrolloida, narraat itseäsi.

Ollaksesi menestyvä elämässä, sinun täytyy uskoa ja luottaa, että saatat itsesi sinne, missä haluat olla. Jos et tee omia päätöksiäsi sisäisten tuntemustesi perusteella, olet toisten armoilla.

Pelko on merkki, että jokin elämänoppitunti on edessäsi. Siltä piiloutuminen tai sen sivuuttaminen estää sinua siirtymästä eteenpäin. Voit nähdä vain sen, mitä on tässä hetkessä. Jos et tunne, että se on oikea paikka sinulle, voit liikkua. Jos haluat työpaikan tai kumppanin, laita aikomuksesi tekemään työtä sen luomiseksi ja tuomiseksi sinulle.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

15.9. – 22.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net