07.08.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 14.7. – 21.7.2015

Mestarit, selittäkää vetovoiman- ja ilmentämisenlakia ja miten ne suhtautuvat yksilön vapaaseen tahtoon, jumalaiseen tahtoon ja vastavoimiin?

Olen käyttänyt vetovoima- ja ilmentämistekniikkoja ja tuntenut niiden toimivan, mutta sitten ihmiset käyttävät vapaata tahtoaan lopettaakseen sen tapahtumisen. Kuka voittaa, kun yksi ihminen haluaa jotain ja toinen vastakkaista? Lähetin kerran energiaa haketinta varten ja seuraavalla viikolla sellainen oli myynnissä taloani vastapäätä. Tiesin sen olevan minulle, mutta sitten tuo mies halusi liikaa rahaa ja joku muu osti sen. Miksei hän alentanut hintaa minulle tai antanut sitä ilmaiseksi? Miten homma toimii? Miksei hinta jonka haluan maksaa, liity ilmentymiseen? Selittäkää. Minusta vaikuttaa siltä, että vastustavia lakeja, sääntöjä tai voimia, joita kukaan ei mainitse, toimii vetovoiman- ja ilmentämisenlakia vastaan. –Christina, USA

Vastaus:

Kaikilla sieluilla on vapaa tahto, jota käytetään valinnanvapaudella niiden oppituntien suunnassa, joita he opettelevat maan päällä, ja siinä miten he lähestyvät niitä. Tässä käyttämälläsi tavalla ei ole jumalaista tahtoa, koska se merkitsisi, että jokin tai joku ulkopuolellasi määrää, mitä tapahtuu elämässäsi, eikä sinulla ole mitään sanottavaa siihen. (Sotkemaan vähän mieltäsi: koska olet Lähde-energian osa, olet jumalainen ja valinnanvapautesi käyttämistä voitaisiin sanoa jumalaiseksi tahdoksi.)

Vastakkaisvoimia on, silloin kun kaksi sielua joilla on omat kokemuksensa, ovat vuorovaikutuksessa ja kummallakin on eri lopputulos mielessä. Voit kontrolloida vain omaa todellisuuttasi, ellei toinen osapuoli päätä antaa sinun ottaa johtoa ja seurata mukana. Kukaan ei ole yhtään vahvempi erimielisyydessä, ennen kuin toinen antaa periksi.

Kun käytät ilmentämistä vetääksesi puoleen jotain haluamaasi, tuo aikomus menee universumiin ja se vastaanotetaan energiana. Tuo energia vetää puoleensa vastaavaa energiaa ja löytää tavan tulla tietoisuuteesi. Se ei laita toisia muuttamaan tavaran hintaa, jota he pitävät oikeana, tai antamaan sitä ilmaiseksi sinulle, koska haluat sen. He pitävät oman todellisuutensa ja omat halunsa. Hakettimen osalta naapurisi ilmensi jonkun ostamaan sillä hinnalla, jota hän piti oikeana, ja se tapahtui.

Myynnin jälkeen aikomuksesi oli edelleen universumissa ja sinun täytyi vain jatkaa etsimistä sen sijaan, että syytät naapuriasi siitä, ettei hän "kuunnellut" lähetystäsi. Teidän vastakkaisvoimanne eivät ole ristiriidassa toistensa kanssa – ne eivät vain ole harmoniassa. Sinun täytyy etsiä sellaista, mikä on harmoniassa vetovoimasi kanssa. Voit olla täysin kontrollissa vain, silloin kun olet ainoa osallinen ilmentämisessäsi.

Taianomaisia menestystarinoita vetovoimanlaista on tapahtunut, silloin kun eri ihmisillä on ollut samat halut ja he päätyivät yhteen käyttämällä energiaa toistensa etsimiseen. Laajenna odotuksiasi, kun laitat energiaa ilmentämiseen, ja näet, että se voi olla hyvin menestyksekästä. Mutta se, että sinä haluat jotain, ei pakota toisia näkemään asioita sinun tavallasi, elleivät he ole halukkaita siihen.

Kysymys:

Mestarit, Veljet, Suuren valkoisen valon oppaat, tervehdys teille. Täällä maan päällä on paljon kaaosta. Miten voimme ihmiskehomuodossa merkityksellisesti auttaa tietoisuuden kohottamisessa ja positiivisen energian synnyttämisessä ihmiskunnan parantamiseksi? –Ecca, Australia

Vastaus:

Yksinkertainen vastaus on, että te ette voi! Sielut jotka valitsevat ihmiskokemuksia, tulevat maapallolle käyttämään valinnanvapautta oppiakseen, keitä he oikeasti ovat (siis sielu jolla on kaikenkattavat voimat ja kyvyt), ja myös käydäkseen läpi kolmannen ulottuvuuden oppitunteja, jotka antavat heille tietoa ja viisautta. Tämä matka tapahtuu negatiivisuudessa, koska se on ainoa tapa esittää sieluille vaihtoehto nähdä kunkin oppitunnin positiiviset aspektit ja ymmärtää, miksi negatiivisuus ei ole osa universaalia ehdotonta rakkautta, joka on heidän tilansa Kotona.

Jotkut elämät valitaan olemiseen täysin negatiivisuudessa. Jos tuot positiivista rakastavaa energiaa noiden ihmisten elämään, puutut asiaan ja estät heitä saamasta kokemuksia, joita he haluavat. Sielut jotka ovat suorittaneet kaikki valitsemansa oppitunnit tai valtaosan niistä, haluavat saavuttaa kohonneen tietoisuustilan, koska se saa heidät lähemmäs sen ymmärtämistä, keitä he ovat Lähteen osana. Ihmiset jotka kamppailevat hyväksyäkseen valintojen tekemisen ja vastuun ottamisen, eivät hyödy kohonneesta tietoisuudesta, ja se estäisi ihmisen kasvua ja ymmärrystä.

Egopohjainen tuomitseva yhteiskunta näkee ihmiskunnan "hyvinä, pahoina ja rumina" ja se määrittelee monien sielujen polun. Maapallo luotiin kaksinaisuudeksi – sama määrä negatiivista ja positiivista energiaa ja kokemuksia. Jos tasapaino kallistuu yhteen suuntaan henkisellä valaistumispolulla olevilla, se lisää negatiivisuutta niille, jotka käyttävät tuota energiaa kasvaakseen elämänoppituntiensa kautta.

Et voi saada toisia uskomaan, mitä itse uskot, tai tekemään, mitä haluat heidän tekevän, elleivät he suostu. Jotkut sielut välttelevät oppituntiensa työstämistä pitelemällä jonkun toisen takinliepeistä, joka tekee kaikki päätökset heidän puolestaan. Jos otat rooliksesi tietää, mitä toiset tarvitsevat, estät heitä hyödyntämästä tätä elämää ja he menevät Kotiin saamatta valmiiksi mitään. Useimmat palaavat ja tekevät sen taas. Jos haluat auttaa kanssamatkustajia, lähetä heille ehdotonta rakkausenergiaa, että he näkisivät ja ymmärtäisivät, miksi he tulivat tänne, ja sitten aloittaisivat oppituntiensa oppimisen.

Kysymys:

Mestarit, olen ollut naimisissa 13 vuotta sellaisen vaikutelman kera, että avioliitostamme on aina puuttunut jotain. Tänä päivänä pystyn tuntemaan, että olemme tärkeitä toisillemme henkisissä asioissa, mutta kysyn teiltä, riittääkö se pitämään kaksi ihmistä yhdessä? Uskon, että kumpikin meistä tietää, ettei meidän tarvitse olla yhdessä enää, mutta miksi välttämättä olemme edelleen yhdessä? –Adriano, Brasilia

Vastaus:

Teillä kahdella oli monia suunnitelmia auttaa toisianne tässä elämässä ja kuten olette alkaneet oivaltaa, olette saaneet valmiiksi kaikki sopimuksenne. Nyt tulee aika, jolloin teidän täytyy löytää stimulointia toisilta ihmisiltä kehittyäksenne henkisesti sen yli, missä olette.

Sielunne ovat "kertoneet" teille kummallekin tämän, mutta kaikki upeat ajat ja oppimiskokemukset jotka olette jakaneet, tekevät vaikeaksi ajatella elämänne tekemistä alusta jonkun toisen kanssa. Teillä on valinnanvapaus ja voitte pysyä juuri siinä, missä olette, tai voitte erota säilyttäen kontaktin ja olla toisten parina kokeillen uusia kokemuksia.

Muutos on erittäin vaikeaa useimmille ihmisille. Vietätte niin paljon aikaa yhdessä tilanteessa, että siitä tulee mukavuusalue – tiedätte aina täsmälleen, mikä jokaisen tapahtuman lopputulos on, eikä teillä ole pelkoa. Silloin kun ajattelette jotain täysin erilaista, jonka lopputulosta ette tiedä, ette tunne olevanne kontrollissa ja pelkäätte tuloksia. Tämä saa monet sielut epäröimään siirtymistä pois mukavuusalueelta.

Henkisellä polulla mikään ei ole oikein tai väärin. Kaikki mitä teette, on oppimistapahtuma. Ajatelkaa sitä, keskustelkaa siitä ja sitten päättäkää, mikä seuraava askeleenne on – yksin tai yhdessä.

Kysymys:

Mestarit, olen saanut selville, että ylösnousen ja tämä on viimeinen elämäni täällä maan päällä. Olen telepaattisesti yhteydessä kaksoisliekkiini hengessä päivittäin. Tiedostan, että yhdistymme pystyvästi, kun tulee aikani siirtyä kotiin. Olen ymmälläni siitä, onko kaksoisliekkini toisella puolella vai onko osa edelleen inkarnoituneena. Yhdistyvätkö kaikki kaksoisliekit täällä maan päällä, jos on heidän viimeinen elämänsä, vai onko tilanne erilainen kaikilla kaksoisliekkipareilla ja se riippuu heidän poluistaan ja tilanteestaan? –Jeana, USA

Vastaus:

Kaikilla sieluilla on täydellinen valinnanvapaus päättää, mitä he aikovat tehdä ja milloin. Ollessasi ihmiskehossa et tunne sielusi päätöksiä. Se mitä ihmistietoisuutesi ajattelee tapahtuvan (rajoittuneesta kolmannen ulottuvuuden perspektiivistään), ei määrää sielusi toimintaa.

Useimmat ihmiset uskovat tai kivenkovaan julistavat kestämiensä oppituntien vuoksi, että tämä on heidän viimeinen ihmiselämänsä. Mutta mitä jos sieluna näkisit jotain, mitä haluaisit välttämättä kokea, ja pum! – olet taas maapallolla uudessa kehossa? Et ole päättänyt, mitä teet palattuasi Kotiin.

Kaksoisliekit inkarnoituvat harvoin samaan aikaan. He olisivat niin kietoutuneet toisiinsa, ettei kumpikaan pystyisi työstämään mitään oppitunteja. Sinulla ja kaksoisliekilläsi on erilaiset kokemukset. Kaksosesi ei ole yhtä kehittynyt kuin sinä, joten se mahdollisuus on erittäin hyvä, että se haluaa tulla maapallolle lähitulevaisuudessa. Samaan aikaan se on täysin ei-fyysisessä maailmassa.

Kaikki sielut ovat erilaisia, myös kaksoset, ja heillä on erilaisia ajatuksia siitä, mitä he haluavat osata. Päivittäiset keskustelusi eivät tapahdu aina kaksosesi kanssa. Jotkut muut sielukumppanisi – ja myös jotkut inkarnoitumattomat – osallistuvat keskusteluun. Aina kun joku niistä sanoo, että sinun on tehtävä jotain tai jokin tapahtuu ehdottomasti, se ei ole valonhenki, koska valonhenget eivät puutu polkuusi.

Pidät jäljellä olevaa aikaasi tässä elämässä paljon palkitsevampana, jos lakkaat viettämästä niin paljon aikaa tulevaisuudessa ja elät hetkessä ja imet kaikkia oppitunteja ympärilläsi. Jokainen aikasegmentti kestää vain sekunnin. Jos et ota siitä kiinni, silloin kun se tapahtuu, se on poissa etkä voi hyötyä siitä koskaan enää. Ihmismaailma on fantastinen kokemispaikka – älä hukkaa mitään ajattelemalla ja suunnittelemalla liikaa.

Kysymys:

Mestarit, en osaa käsitellä ihmispolitiikkaa ja sitä näyttää olevan kaikkialla. Olen ajatellut lähteä työpaikastani, mutta monien vuosien jälkeen en vieläkään tiedä, mitä haluan ja mitä voin tehdä, jos en tee töitä, koska tarvitsen rahaa selviytyäkseni. Pelkään osallistua politiikkaan ja olen liian typerä käsitelläkseni sitä, mikä aiheuttaa ystävälliselle pomolleni vaikeuksia hyvin usein. Minusta tuntuu pahalta ja jännittyneeltä, koska olen ikään kuin syyllinen enkä uskalla puhua ja tarjota apuani peläten vaikeuksia. Pitäisikö minun tavoitella muita mahdollisuuksia ja voinko edes selviytyä muualla persoonallisuuteni kanssa? –Jun, Singapore

Vastaus:

Elämänoppituntisi – itseluottamuksen puute ja kaiken hyväksyminen kyselemättä, mitä sinulle sanotaan – on henkilökohtaisten vaikeuksiesi ydin. Olet liian herkkä sille, mitä ympärilläsi tapahtuu, vaikkei sillä olisi mitään tekemistä sinun kanssasi. Luulet ihmisten puhuvan sinusta koko ajan ja kuvittelet, mitä luulet heidän sanovan sinua vastaan, silloinkin kun ne eivät sano mitään sinusta.

Totuus on, että suurin osa muista työntekijöistä puhuu sinusta vain, silloin kun he tietävät voivansa järkyttää sinua – se on kuin peliä heille. Nämä ihmiset voivat saada sinut tolaltaan vain, jos sallit sen. Jos et kiinnitä huomiota siihen, mitä he sanovat, he luovuttavat, koska se ei ole hauskaa, silloin kun he eivät saa sinulta reaktiota.

Se mitä kutsut ihmispolitiikaksi, ei ole mitään muuta kuin vuorovaikutusta ihmisten välillä, jotka ovat samassa tilassa. Silloin kun sinulta kysytään mielipidettä jostain, epäröit etkä halua altistaa itseäsi kritiikille, koska tunnet, että sinut tuomitaan jatkuvasti. Näin ei ole. Jotkut työtovereistasi uskovat, että sinulla on jotain annettavaa, ja he yrittävät saada sinut vain osallistumaan.

Voit muuttaa tapaasi tuntea asioita työpaikalla, jos ymmärrät, kuka olet ja mitä vahvuutesi ovat. Eristäydy toisista ja katso, miten mukavalta se saa olosi tuntumaan. Ota sitten tuo mukavuudentunne ja avaudu vuorovaikutukseen toisten kanssa. Silloin kun tunnet, että jokin asia on oikein sinulle, älä anna kenenkään muuttaa mieltäsi.

Ainoa mahdollinen muu tilanne sinulle olisi sellainen, missä työskentelet yksin, ilman kontaktia ihmisiin. Tämä olisi hyvin yksinäistä ja estäisi sinua oppimasta itsestäsi ja merkityksen elämänoppituntiesi takana. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, olen 20-vuotias nuori nainen ja haluan seurata sydäntäni ja unelmiani. Sydämeni haluaa nähdä maailmaa, kenties opiskella ulkomailla. Olen jo aloittanut matkani unelmia kohti. Tällä hetkellä vanhempani, erityisesti äitini huono asenne, pidättelee minua. Kysymykseni on: voinko todella tehdä elämälläni, mitä haluan, vaikka se järkyttääkin kovasti vanhempiani ja myös muita ihmisiä ympärilläni? Tunnen innostusta aloittaa oman elämäni, mutta samaan aikaan minusta tuntuu surulliselta, koska kukaan perheessäni ei tue minua. Voisitteko auttaa minua? –Heli, Suomi

Vastaus:

Tämä on sinun elämäsi. Se ei ole vanhempiesi, ystäviesi tai yhteiskunnan elämä. Olet katsonut tosiin saadaksesi merkin, mitä sinun pitäisi tehdä elämälläsi. He ovat kertoneet sinulle, mitä pitävät oikeana, mutta he eivät ole sinun kehossasi, joten he eivät tiedä, miltä sinusta tuntuu tai mitä haluat. Osa aikuistumista on tehdä omat päätöksesi ja olla vastuussa lopputuloksesta.

Jos todella haluat luoda oman elämäsi, niin tee se. Ymmärrä, että unelmiesi seuraaminen saattaa aiheuttaa välirikon joksikin aikaa sinun ja vanhempiesi välille. On myös mahdollista, etteivät he rahoita mitään seikkailua, johon he eivät usko, joten sinun täytyy löytää tapa maksaa kaikki itse.

Äitisi on kateellinen siitä, että saat kokemuksia, joita hän aina halusi. Älä anna hänen täyttymättömistä unelmistasi tulla omiasi. Jos haluat opiskella ulkomailla, ala etsiä stipendiä itseäsi kiinnostavissa aineissa. Jos esität täydellisen suunnitelman vanhemmillesi, he ymmärtävät, että olet vakavissasi tulevaisuutesi suhteen. Tämä voi saada heidät hyväksymään suunnitelmasi tai sitten ei.

Jokaisella sielulla on valinnanvapaus ja se on osa elämänoppitunteja, jotka valitsit ennen tulemistasi. On aika päättää, uskotko itseesi vai haluatko edelleen olla niiden ohjaama, joilla on erilaiset tavoitteet kuin omasi. Mikään ei ole oikein tai väärin – opit siitä, minkä tahansa valinnan teetkin.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

14.7. – 21.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net