13.10.2016

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 13.-20.9.16

Mestarit, haluaisin kysyä, kuka loi järjestelmän, jossa sielujen on tultava Maahan oppimaan. Tulemmeko takaisin Maahan käsittelemään aiemmista elämistä jäänyttä traumajälkeä? Ovatko avaruusolennot luoneet uudestisyntymäkierron vain omaksi huvikseen? Onko scientologiassa yhtään totuutta? –Luciana, Australia

VASTAUS:

Kaikkien ihmisten voimaannuttava voima on heidän ikuinen sielunsa. Sielut ovat Lähde-energian osia, jotka irrotettiin, jotta Lähde voisi kokea fyysisen tilanteen, jossa olisi puolet positiivista rakkausenergiaa ja puolet negatiivista täydellisyyden vastakohtaa.

Ennen tuota jakautumista Lähde oli kaikkialla ja kaikki ja se oli ehdottomassa rakkaudessa ja täydellisyydessä. Se halusi tietää ja ymmärtää, mitä se ei ollut, mutta se tiesi, että tämä olisi mahdotonta sen täydellisyystilassa. Sielut jotka se irrotti itsensä osiksi, tulivat maailmaan, joka oli luotu kaksinaisuudeksi, jotta jokainen voisi valita täsmälleen sen, mitä halusi kokea.

Lähde ja sielut itse päättivät, miten voisivat parhaiten oppia. Päätettiin, että ne tulisivat muistamatta todellista olemustaan, jottei joka tilannetta jonka ne kohtasivat, pilaisi se tieto, että ne olivat oikeasti täydellisiä. Siis vastauksena kysymykseesi, Lähteen kaikki osat loivat tämän järjestelmän – sinä mukaan luettuna.

Avaruusolennoilla ei ollut mitään tekemistä kierron kanssa, koska nekin ovat sieluja, joilla on humanoidikokemus, vaikkei se olekaan kaksinaisuudessa. Sielut itse päättävät ennen tulemistaan, mitä ne kohtaavat kussakin inkarnaatiossa. Joskus kyse on jonkin sellaisen uudelleentutkimisesta tai loppuunsaattamisesta, minkä ne aloittivat toisessa elämässä, mutta tuo päätös on niiden vapaa valinta.

Scientologia on L. Ron Hubbardin luomus ja nauhoitus kokemuksistaan ja tutkimuksistaan. Se mikä salli hänen saavuttaa tietoisuustason, jonka hän väitti itsellään olleen, saattaa toimia tai olla toimimatta jollakin toisella. Löydät scientologian kehityksestä monia ristiriitaisuuksia, koska Hubbard kokeili eri menetelmiä, havaitsi, etteivät ne toimineet, tai kyllästyi niihin ja sitten hän siirtyi toisiin prosesseihin.

Salli omaa valinnanvapauttasi käyttäen intuitiosi ja sisäisten tuntemustesi sanella, mikä on oikein sinulle. Saatat löytää joka uskonnosta, kultista ja organisaatiosta jotain, joka auttaa sinua etenemään ymmärrystä kohti. Varo "ostamasta" koko pakettia, ellei jokainen osa resonoi kanssasi.

KYSYMYS:

Mestarit, minulla on ystävä, joka on luonut itseensä eri tietoisuuden, joka on lähtöisin hänen sielustaan. Hän kamppailee päivittäin tasapainon löytämisessä. Miten se on mahdollista? Voiko hän olla erillään siitä? Miten he voivat taas yhdistyä? Onko se opas? –Jeane, USA

VASTAUS:

Ystäväsi kärsii monipersoonahäiriöstä ammattipsykiatrien terminologian mukaan. Henkisenä sairautena hän on tekemisissä sielutietoisuutensa osien kanssa, jotka ovat irtautuneet hänen pääidentiteetistään tässä elämässä. Eroaminen tapahtui seurauksena vaikeista elämänoppitunneista, jotka olivat ylivoimaisia hänelle ja saivat hänet erottamaan pois osan tietoisista muistoistaan, jottei hänen tarvitsisi käsitellä niitä.

Kun hän on saanut valmiiksi valtaosan muista elämänoppitunneista, jotka hän valitsi tähän elämään, hänen korkeampi itsensä (sielu) on sallinut näiden piilotettujen osien päästä ääneen, jotta hän tulisi tietoiseksi niistä ja näkisi, mitä hän voisi tehdä ymmärtääkseen niitä ja karkottaakseen (yhdistyä jälleen) ne kerta kaikkiaan.

Aivan kuten muutkin oppitunnit, jotka selvisivät niiden heijastamista peloista ja epäilyistä, tämä sielusirpale teki itsensä tunnetuksi tunkeutumalla hänen tietoisuuteensa. Tämän oppitunnin saamiseksi loppuun hänen täytyy käydä uudestaan siinä, mikä aiheutti tämän jakautumisen, ja oppia ymmärtämään se.

Työskentely henkisesti suuntautuneen hypnoterapeutin kanssa olisi helpoin ja mahdollisesti nopein tapa ratkaista tämä ongelma. Yksin hän voisi käyttää itsehynoosia tai syvää meditaatiota päästäkseen paikkaan, jossa hän voisi keskustella näiden sielunsa osien kanssa. Tarkoituksena on löytää se, miksi hän vastustaa integroitumista, ja saavuttaa ymmärrys siitä arvaamattomasta oppitunnista, joka aiheutti tämän tilan.

Se ei ole erillinen sielu, vaan osa ystäväsi sielua. Työtä tekemällä se voi liittyä kokonaisuuteen ja hän voi siirtyä eteenpäin yhtenä olentona. Se ei ole opas. Oppaat ovat sieluja, joilla on ainutlaatuisia kokemuksia, jotka eivät liity mitenkään ystävääsi.

Tämä integroituminen on yksi oppitunti, jota hän etsi. Hänen täytyy vain tunnistaa jakautumisen syy, käsitellä energiat, jotka laukaisevat sen jatkumisen, ja valita olevansa kokonainen.

Kysymys:

Mestarit, olenko ainoa, jonka täytyy käsitellä minun ja aviomieheni välistä ongelmaa? Olen yrittänyt löytää tavan olla kiinnittämättä huomiota mieheeni, kun hän katselee toisia naisia, mutten ole onnistunut. Mitä minun tai meidän täytyy oppia? Miksi en voi vain luopua omasta käyttäytymisestäni? Meditointi on auttanut minua, mutta joskus en voi vain mitään negatiivisille ajatuksille miestäni kohtaan, kun tunnen hänen energiansa toisia naisia kohtaan. –Annam, Suomi

VASTAUS:

Halusit tutkia mustasukkaisuuden eri puolia tässä elämässä. Käsittelet myös itseluottamuksen ja itsearvostuksen puutetta ja kyvyttömyyttä puolustaa itseäsi ja kertoa tunteistasi. Hän ei aio muuttaa vaeltelevaa luontoaan, joten sinun täytyy käsitellä yksin se, mikä vaivaa sinua. Hän ei näe mitään väärää käyttäytymisessään.

Tunteidesi parantamiseksi, kysy ensin, mikä vaivaa sinua eniten. Näet kaiken, mitä hän tekee, tuomiona omasta arvostasi ja hänen halustaan sinua kohtaan. Ainoa mielipide itsestäsi, joka on tärkeä, on se, miltä sinusta tuntuu. Jos luotat itseesi siinä, kuka olet, hänen arvostelunsa merkitsee vain, että hänellä on jokin mielipide.

Silloin kun ihminen on enemmän huolissaan toisten mielipiteistä kuin omasta arviostaan, hän sanoo itselleen ja maailmalle, että toisten ihmisten ajattelu on tärkeämpi kuin hänen omansa. Sinun täytyy arvostaa itseäsi. Siirrä sivuun se, mitä toiset sanovat ja ajattelevat, ja arvosta sitä, kuka olet.

Kerro miehellesi, että hänen käyttäytymisensä on hyvin epäkunnioittavaa sinua kohtaan ja haluat hänen muuttuvan. Hän puolustautuu, mikä kertoo sinulle, että hän tiedostaa, ettei hänen toimintansa ole sellaista, kuin sen pitäisi olla. Katso, pystytkö selvittämään tämän kunnioituksenpuutteen. Jos et, sinun täytyy päättää, miten paljon olet vielä valmis kestämään.

Sinulla on valinnanvapaus jäädä tai lähteä – sietää epäkunnioitusta tai lopettaa suhde ja siirtyä eteenpäin.

KYSYMYS:

Mestarit, miten voin saada sen tapahtumaan, että astraalimatkustajien ja ns. henkimaailman mestarien sieluidentiteetin toteuttaminen estettäisiin? Nyt näyttää selvältä, että ihmiskunnan viholliset löytyvät tämäntyyppisistä ihmisistä? Miten voimme tuhota heidän sieluidentiteettinsä? Miten voisimme vangita heidän sielunsa ja kuluttaa heidän sieluenergiansa käyttämällä sitä esim. teolliseen toimintaan? –David, USA

VASTAUS:

Taidat olla vähän tuomitseva? Miten tiedät, ettei jokainen näistä sieluista osallistu yhteishankkeeseen monien muiden sielujen kanssa, myös oman sielusi? Jokainen sielu joka harjoittelee, voi oppia astraalimatkailun hyödyntääkseen oppitunteja, joita on opittu aiemmissa elämissä, auttaakseen kanssamatkustajiaan oppimaan tässä kaksinaisuudessa tai parantaakseen omaa oppimistaan. Sana "mestari" viitaa sieluun, joka on viettänyt monta elämää opetellen tietyn ihmispiirteen kaikki mahdolliset puolet voidakseen auttaa niitä, jotka opiskelevat tuota ominaisuutta maakokemuksissaan.

Miten tulet siihen johtopäätökseen, että nämä opinhaluiset sielut ovat ihmiskunnan vihollisia? Sielut tulevat osaksi ihmiskuntaa oppiakseen kaksinaisuudesta, joka on maan päällä. Ne tulevat nähdäkseen, ymmärtääkseen ja saadakseen viisautta itse valitsemistaan oppitunneista, ja ainoa tapa oppia tuollainen positiivinen oppitunti on tarkkailla sen negatiivista vastakohtaa. Niiden oma ennakkosuunnittelu luo tämän, ei joku toinen sielu, joka on kulkenut edellä.

Sielut eivät ole fyysisiä, ja siksi niiden on mahdotonta integroitua fyysiseen koneistoon. Koska sielut ovat Lähteen osia, ne ovat ikuisia eikä niitä voi tuhota. Sielun muistin tai identiteetin "pyyhkimiseksi" pitäisi muuttaa Lähde-energian ja kaiken sen rakennetta, mikä virtaa tai on virrannut tuosta lähteestä – myös sinun.

Kaikki ideasi sopivat kivasti tieteiselokuvateoreemoihin, mutta ei sielun matkaan, joka suoritetaan reinkarnoitumalla. Miltä sinusta tuntuisi, jos joku päättäisi, että sinun ideasi ovat vaarallisia ja mielestäsi pitäisi pyyhkiä kaikki, mitä olet koskaan ajatellut ja kokenut, jottet enää pysty vaivaamaan ihmisiä yritykselläsi sanella, mitä toisten sielujen pitäisi oppia?

KYSYMYS:
Mestarit, aiheuttavatko langattomat laitteet (kännykät, langattomat reitittimet, ihmisen tekemät sähkömagneettikentät yleensä) terveysongelmia? Vai onko sähkömagneettisäteily haitallista vain, jos uskomme sen olevan? –Hanna, Suomi

VASTAUS:
Sähköenergia kontrolloi, ohjaa ja moduloi ihmiskehon fyysisiä osia. Langattomat laitteet jotka mainitsit, sekä korkeajännitekaapelit, jotka kuljettavat massiivisen määrän sähköä, voivat todella vaikuttaa ihmiskehoon. Vaikutusmäärä liittyy kovasti henkilökohtaiseen kehorakenteeseen. Aivan kuten jokainen ihminen voi kestää eri määrän lämpöaaltoja (kuumuus), sama pätee näihin sähkömagneettiaaltoihin.

Yksi tekijä joka vaikuttaa kännyköiden ja Bluetooth-laitteiden käytössä, on henkilön kallon paksuus. Luu antaa tietyn turvallisuuden estäessään sisään tunkeutuvaa määrää. Toinen tekijä on aallon voimakkuus ja kesto. Kolmas on ihmisen herkkyys häiritsevälle energialle. Ja neljäs on ihmisen halu kokea tiettyä sairautta tai vaivaa elämässään. Kaikkiin näihin yksittäisiin tekijöihin vaikuttaa lisäksi sielun uskomukset.

Muiden sähköaaltojen ja –säteilyn osalta täytyy ajatella kehorakennetta. Pikkuruisiin kehittyviin sikiöihin ja vauvoihin voi vaikuttaa dramaattisesti sähkömagneettisäteily, joka kehottaa herkkiä soluja jakautumaan silloin, kun niitä ei ole ohjelmoitu siihen (aiheuttaen kasvainmuodostelmia), tai tavalla joka ei ole normaali siinä vaiheessa (aiheuttaen syntymävikoja).

Ihmiset ovat hyvin voimakkaita tuodessaan kokemuksia itselleen. Jos ajattelet jotain liikaa, universumi on varma, että pyydät saada tuon kokemuksen – ja pum! saat sitten sen. Sama pätee, jos sanot: "Minun ei tarvitse kokea sitä", ja sitten et altistu sille, jos tämä ei ole elämänoppituntisuunnitelmiesi vastaista.

Sen tiedostaminen, että nämä aallot voivat olla haitallisia ihmiskeholle, on hyödyllistä itsesi suojelemisessa. Sen tietäminen, missä korkeajännitekaapeleita kulkee, ja oleminen sallimatta lastesi leikkiä niiden alla, vähentää altistusmäärää. Sen ajan rajoittaminen, minkä Bluetooth-laite on korvassasi suoraan ohimon vieressä, estää mahdollisesti aivokasvaimia. Sinun ei tarvitse pelätä kaikkea altistusta, mutta kohtuus on viisas päätös, kuten rasvaisessa ruuassa.

KYSYMYS:

Mestarit, näen, että ihmisillä on fantastisia kokemuksia enteogeenien kanssa. Minulla ei ole koskaan ollut tuollaisia kokemuksia ja tunnen tiettyä vastenmielisyyttä tässä kaikessa. Täytyykö minun haluta ehdottomasti sitä vain eikö se ole minun tieni? Kaipaan yhteyttä mentoreihini, tähtiveljiini ja olla valotyöntekijä. Mikä estää minua saavuttamasta tätä? Matkakumppanin (jin) tapaaminenko, jotta kehitetään yhdessä itsetuntemusta, henkisyyttä, seksuaalisuutta ja kundaliinia? –Vinicius, Brasilia

VASTAUS:

Sielu ei tarvitse ulkopuolista apua valaistumisen saavuttamiseen, yhteyden muodostamiseen oppaidensa kanssa tai Lähdeolemuksessa olemiseen. Kaikki asiat voidaan saavuttaa kärsivällisyydellä, harjoittelulla, puhtaalla aikomuksella ja hyväksymällä, että se on mahdollista.

Minimi mikä tarvitaan "Jumalatietoisuudessa" olemiseen, kuten useimmat kannattajat kutsuvat sitä, on sulkea ajatteleva mielensä ja antautua tiedostamattomalla, tuntevalle osalleen. Ne jotka tekevät tämän käyttämällä enteogeenejä, joita kutsutaan myös tajunnanlaajentajiksi, sallivat kehoaan, mieltään ja fyysisiä prosessejaan muutettavan kemiallisesti niin, että tämä estää tietoiset ajatukset ja kehokontrollin.

Fyysiseltä itseltä katoaa silloin estot ja se saa voimantunteen, että se voi tehdä mitä tahansa, olla mitä tahansa ja tietää kaiken. Tämä saa aikaan sen, mitä uskonnon harjoittajat jotka käyttävät näitä aineita, kutsuvat sisäisen Jumalan kokemiseksi. Itse asiassa siinä riisutaan pois kaikki ihmisvarusteet ja tunnistetaan energeettinen sielu todelliseksi identiteetiksi.

Samaan pisteeseen on mahdollista päästä syvässä meditaatiossa ilman kemiallista stressiä – vatsakrampit, puhdistuminen kummastakin päästä ja muiden kehotoimintojen menettäminen. Pelko on estänyt sinua saamasta positiivisia tuloksia mistään näistä kokeiluista. Sinun on antauduttava täysin prosessille, käytät sitten kemikaaleja tai meditaatiota.

Haluat jonkun ottavan sinua kädestä ja näyttävän sinulle helpon tavan päästä sinne, minne haluat mennä. Ongelmana on, että se mikä toimii yhdellä ihmisellä, ei ehkä toimi toisella. Meditointi on paikka oppaidesi tapaamiseen. Anna niiden sitten auttaa sinua menemään vielä syvemmälle, saavuttaaksesi tuon täydellisen yhteystilan jumalvoiman ehdottoman rakkauden kanssa.

Kokeile käyttää musiikkia itsesi nostamiseen Maan tiheyden yläpuolelle. Mene eteenpäin ilman erityisiä odotuksia siitä, mitä tapahtuu, ja lennä rytmin mukana. Puhdista mielestäsi kaikki henkilökohtaiset ajatuksesi ja etsi aistimuksia muiden sielujen liittymisestä mukaan matkallesi. Ole kärsivällinen silloin, kun lipsut takaisin matkasi tuomitsemiseen. Aloita alusta ja leiju kehostasi energiaan.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

13.9.–20.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net