19.04.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 13.-20.3.2018

Mestarit, mitä tapahtuu sisälläni? Tuntuu siltä, että mieleni on ollut "liukenemassa" tyhjyyteen. Joskus tunnen olevani täydellisessä tyhjyydessä ja yhtä kaiken kanssa, mutta toisilla kerroilla tunnen mieleni taistelevan ja pidättelevän minua … Olen resonoinut kovasti Moojin sanojen ja joidenkin hänen opetustensa kanssa,

ja osan niistä tiesin ennen kuuntelemista, koska olen jakanut ympärilläni olevien ihmisten kanssa sanoja, jotka tulivat sisältäni, ja se tuntui tavallaan samalta, mitä hän sanoo. Olenko oikeasti siinä tyhjyyden ja puhtaan rakkauden tilassa, jota hän opettaa? Mitä voin tehdä antautuakseni todelliselle itselleni ja ollakseni vapaa ikuisesti mielestä? –Santana, Kanada

Vastaus:

Jokainen sielu inkarnoituu ihmiskehoon voidakseen suorittaa valitsemansa oppitunnit ja ymmärtää, miten tämä koulutus opettaa siitä, kuka se todellisuudessa on Lähde-energian osana. Perimmäinen matka on integroida voimansa ja kykynsä ihmiselämään ja kokea täydellisyys niiden fyysisten aistien kera, jotka ovat mahdollisia vain ihmisenä.

Mooji (Anthony Paul Moo-Young, joka tunnetaan myös taiteilija Tony Moona) on löytänyt elämisen ehdottomassa rakkausenergiassa ilman egotuomitsemisen vaikutusta. Se, että resonoit hänen opetustensa kanssa ja tunnistat ne omasta tiedostamattomasta tiedostasi, vahvistaa, että olet käynyt ja joskus elät Lähteen ehdottomassa rakkaudessa. Mooji kutsuu tätä kokemusta "puhtaaksi rakkaudeksi", koska se on sitä, ja "tyhjyyden tilaksi", koska se ei sisällä negatiivisuutta tai tuomitsemista, ainoastaan positiivista rakkautta.

Opetuksissa joita olemme antaneet vastatessamme kysymyksiin netissä ja myös Tonin ja Peterin kirjoittamissa kirjoissamme, olemme viitanneet tähän paikkaan viidentenä ulottuvuutena – paikka joka on vain täydellisyyttä ja jossa asuvat normaalisti sielut ei-fyysisessä tilassaan, kun ne suunnittelevat seuraavia matkojaan. Se on kuitenkin myös niiden ulottuvilla fyysisessä kehossa, jotka nostavat itsensä pois Maan kaksinaisuudessa ja yhdistyvät Lähteen puhtauteen.

Ihmisellä mieli on tavallisesti kuningas. Se antaa identiteetin henkilölle yhteiskunnassa, mutta tämä perustuu sen selvittämiseen, missä tuon henkilö sijaitsee, kun tuomitsee, arvostelee ja arvottaa jokaisen uskomuksensa ja tekonsa. Saavuttaaksesi pysyvän tilan tässä ympäristössä maan päällä, sinun täytyy olla yksinomaan ehdottomasti rakastavassa energiassa. Kaikki mikä pitää sinut egotuomitsemisessa, estää sinulta negatiivisuutensa vuoksi tämän valaistumisen.

Käänny pois kaikesta negatiivisuudesta ja elä hetkessä, karistaen menneisyyden ja unohtaen tulevaisuuden. Lähesty oppaitasi ja sielukumppaneitasi, jotka ovat Kotona, ja yhdisty heidän positiivisuuteensa.

Kysymys:

Mestarit, teen ensimmäistä kertaa vuosiin töitä pomolle enkä yksityisyrittäjänä. Olen huolestunut siitä, että minua pyydetään tekemään liikaa, minut "pannaan matalaksi" ja työpaikalla on paljon katkeruutta. Miten erotan, mikä tästä on omien vanhojen mallieni ilmentymistä ja mikä pomoa? Voinko tehdä tästä työsuhteesta onnellisen ja kunnioittavan? –Catherine, Australia

Vastaus:

Olet itsesi pahin vihollinen. Sinulla on oman yrittäjyytesi perusteella niin monia odotuksia siitä, miten yritystä pitäisi pyörittää, että luulet tietäväsi, mikä on parasta pomollesi, mitä muiden työntekijöiden pitäisi tehdä ja miten heidän pitäisi kohdella sinua. Kun joku on vastuussa työntekijätiimin työetiikasta, hän odottaa samantyyppistä ponnistusta kaikilta työntekijöiltä.

Entisten työntekijöiden suorituksen perusteella pomosi tietää, mihin kunkin pitäisi kyetä. Käytit enemmän aikaa asiakkaiden kanssa, mitä tämä yritys varaa kullekin. Tämä saa sinut ajattelemaan, että pomo esittää kohtuuttomia vaatimuksia, vaikkei tilanne ole se. Muut työntekijät luulevat, että olet ylimielinen etkä halua tavata yhtä monta ihmistä, kuin he. He rinnastavat käyttäytymisesi kylmäkiskoiseen paremmuuteen.

Kun joku maksaa sinulle työn tekemisestä, sinun täytyy noudattaa hänen sääntöjään ja määräyksiään, tai siitä ei tule koskaan mukavaa kummallekaan teistä. Sopiaksesi joukkoon ja tunteaksesi olevasi osa organisaatiota, sinun täytyy oppia se, mitä odotetaan. Jos et pidä heidän tavastaan tehdä bisnestä, etsi muuta.

Katsele toisten työntekijöiden tapaa käsitellä asiakkaitaan ja näe, haluatko sopeutua samaan rakenteeseen. Toiset työntekijät eivät ole koskaan pyörittäneet omaa bisnestään eivätkä ymmärrä, että asiakkaita voi käsitellä monella tavalla. Valinta on sinun, haluatko toimia pomon odotusten mukaisesti vai et.

Kysymys:

Mestarit, anteeksi henkilökohtainen kysymys, mutta olenko toteuttanut tavoitteeni? Hyvin monet sielut ovat valinneet vaikean elämän. Minulla on ollut helppoa ja pystyn tavallisesti kääntämään ongelmat tilaisuuksiksi. En ole rikas, mutta ex-tiedemiehenä minulta ei ole puuttunut rahaa ja olen ollut hyvin onnekas, koska minulla on kannustava kumppani. Kanavoitu olento (Bartholomew) kertoi minulle 30 vuotta sitten, että roolini oli olla mukana ryhmissä ja auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Olen ollut perustamassa useita hyväntekeväisyysjärjestöjä, yrityksiä ja ryhmiä, jotka edistävät vegetarismia, ympäristönsuojelua ja henkistä kehittymistä. Olen välttänyt johtajarooleja ja tukenut mieluummin toisia. Olen nyt 68-vuotias ja puolittain eläkkeellä, jotta minulla on aikaa pitää puheita ja kirjoittaa reinkarnaatiosta. Minulla ei ole koskaan ollut suoraa yhteyttä oppaisiini, mutta uskon saavani tukea nukkuessa. Miten tiedän, olenko tehnyt tarpeeksi? –Arthur, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Ennen inkarnoitumistaan sielu päättää, mitä se haluaa saada aikaan elämänsä aikana. Eivät kaikki ole vaikeita elämiä, joissa tarvitsee taistella ymmärtääkseen omat tavoitteensa. Jotkut oppitunnit, kuten omasi, toteuttavat niitä haluja, joita näit viisauden saamiseen asioiden selvittämisestä maan päällä. Tässä olet onnistunut enemmän kuin hyvin.

Jokainen projekti johon olet osallistunut, vaati suhteen luomista muihin, yhteiskunnan kannalta suotuisan tuloksen saamiseksi. Et päättänyt, että sinun täytyi saavuttaa jotain, mikä vaikuttaisi 10, 1.000 tai 1.000.000 ihmiseen. Olit kiinnostuneempi luomaan pohjan toisille oppia, että heillä on valta luoda, mitä tarvitaan elämänoppituntiensa suorittamiseen. Eikö tämä kuulosta juuri siltä, mitä Bartholomew sanoi kauan sitten?

Se mitä teet tulevaisuudessa, riippuu sinusta. Ei ole mitään täytettäviä vaatimuksia, kirjoitettavia kirjoja tai vaikutettavia ihmisiä. Sinulla on täysi valinnanvapaus tehdä, mikä resonoi kanssasi.

Olet kommunikoinut oppaidesi kanssa tiedostamattomalla tavalla – sekä nukkuessa että ollessasi syvällä ajatuksissasi omissa projekteistasi. Opas ei koskaan sano sinulle, mitä teet, vaan auttaa antamalla ideoita mieleesi harkittavaksi. Ne ovat antaneet myös tarpeelliset olosuhteet haluamillesi seikkailuille – tämä apu on osa ilmentämiskykyjäsi.

Lakkaa stressaamasta itseäsi niin paljon – mene vain sinua ympäröivän universumin virran mukana. Ja jos haluat selvemmän yhteyden oppaisiisi, meditoi ainoana tarkoituksenasi kommunikointi. Ajattele vain jotain kysymystä ennen session alkamista ja kuuntele sitten vastausta.

Kysymys:

Mestarit, paljon kiitoksia opastuksestanne. Tiedän valinneeni hyvin vaikean polun romanttisiin suhteisiin (tai niiden puutteeseen) liittyen. Ymmärrän, että valitsemme omat oppituntimme ennen Maahan tulemista, mutta mitä tapahtuu, jos ihmisinä haluaisimme olla kokematta niitä enää, koska se on liian vaikeaa? Olen lukenut vastauksia tältä nettisivustolta, mutta tuntuu siltä, että ainoa tapa muuttaa olosuhteita on oppia oppituntimme ja kasvaa. Olen tehnyt vuosia paljon työtä itseni kanssa, mutta sinkkuuteni ei ole muuttunut. Arvostan positiivisia muutoksia elämässäni, mutta muserrun oikeasti tämän kasvujutun kanssa, eivätkä asiat ole muuttuneet, mikä on lannistavaa. Haluan mahtavan suhteen. Voisitteko valaista, miten voimme muuttaa omaa sielusuunnitelmaamme? –Nivea, Brasilia

Vastaus:

Koska sinulla on täydellinen valinnanvapaus, voit muuttaa elämäsi tapahtumia, kunhan et puutu tuon elämän merkittäviin elämänoppitunteihin. Esimerkiksi jos halusit olla oopperalaulaja, mutta äänihuulesi eivät värähdelleet muita miellyttävällä tavalla, et pystyisi saavuttamaan sitä. Oppituntina tuollaisessa tilanteessa olisi, että halusit oppia, miltä pettymys tuntui, ja löytää muita kykyjä tyydyttämään mielihalusi.

Osa haluasi kumppaniin on saada joku muu tekemään päätökset puolestasi. Haluat siirtää vastuun joistain elämän osista toiselle, koska tunnet, että tällaista elämän pitäisi olla, kuten yhteiskunta jatkuvasti ylistää. No, merkittävä oppituntisi on ottaa vastuu elämästä ja löytää tapa olla täysin riippumaton kaikista muista. Et ole saavuttanut tuota askelta, koska tunnet, ettet ole kokonainen, ennen kuin sinulla on kumppani jakamassa taakkaa, ja se on vastakohta oppitunnillesi.

Sinulla on vaihtoehtoja ja voit muuttaa suuntaa koska tahansa. Voit pysäyttää elämäsi siihen, missä se on, ja olla jatkamatta oppituntiesi työstämistä, tai voit siirtyä eteenpäin, koska tiedät jo, mikä haluamasi tarkoitus oli tässä elämässä. Kumpikin lähestymistapa on mahdollinen.

Eteenpäin liikkumisen pysäyttäminen ei välttämättä saa aikaan, mitä haluat – kumppani – koska ympärilläsi olisi tappioenergiaa ja kuka tuntee vetoa häviäjään? Sen ymmärtäminen ensin, millaista on olla itsenäinen, ei estä sinua saamasta sitten kumppania, joka haluaa jakaa aikaansaannoksesi kanssasi.

Kysymys:

Mestarit, pääsin läpi hyvin vaikeasta avioerosta ja olen tehnyt paljon työtä itseni kanssa. Se on auttanut paljon. Minusta on tulossa myös itsenäinen ja riittävän vahva huolehtimaan kolmesta pienestä lapsestani. Olen mieleltäni positiivinen ja yleensä hyvin onnellinen ja optimistinen. Kysymykseni on … Olen lähettänyt energiaa saadakseni sopivan kumppanin sekä palkitsevan työpaikan, josta saan täyden taloudellisen riippumattomuuden. Olen projisoinut sitä muutaman vuoden ilmentämistaidoilla ja -tekniikoilla. En ole vieläkään löytänyt ketään ja työpaikkani palkka on keskiverto. Mitä sellaista teen tai en teen, mikä estää tätä ilmentymästä? –Julie, Yhdistynyt kuningaskunta

Vastaus:

Yrität vaikuttaa liian moniin asioihin elämässäsi samaan aikaan, ja kuluttamasi energia on riittämätön tuomaan haluttua tulosta. Yhtenä päivänä kumppanin halu on niin voimakas, että se on ainoa lähetettävä viesti – mutta se menee ulos vähän sekavana, koska ajatellessasi puolisoa, edellisen avioliittosi vaikeudet värittävät kauniita ajatuksiasi ja ulottuvilla olevia mahdollisuuksia.

Kun pystyt huolehtimaan asioista taloudellisesti, raha ei vaivaa sinua kovin paljon, ennen kuin on jotain ylimääräistä, mitä haluaisit hankkia lapsillesi tai kotiin, ja silloin tulojesi pienuus iskee tajuntaasi. Alat sitten ponnistella lisää saadaksesi parempia työtilaisuuksia, mikä vie pois romanssiin kohdistettua energiaa.

Jos nämä eivät olisi niin kaikenkattavia tekijöitä elämässäsi, pystyisit "hanskaamaan" kummankin niistä kerralla. Mutta koska kumpikin niistä on valtava, sinun täytyy työstää niitä yksitellen. Päätä, kumpi on oleellisempi tilasi muuttamiselle, ja omista sitten aikasi ja panoksesi siihen suuntaan.

On mahdollista ilmentää kumpikin niistä, kun ponnistelet oikein. Olet saavuttanut niin paljon, että tiedät olevan mahdollista tuoda muutosta elämääsi – mutta älä yritä kiirehtiä sitä. Elämäsi on tällä hetkellä hyvin täynnä perheestä, työstä ja muista vastuista. Tee luettelo ja priorisoi se asia, jolla on suurin vaikutus elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, voinko tehdä mitään auttaakseni tytärtäni oppimaan elämään sen kanssa, millainen hänen isänsä on? Hän hylkäsi kaksi tytärtään, kun he olivat 15- ja 17-vuotiaat. 15-vuotias riisti myöhemmin itseltään hengen, uskoakseni suurelta osin siksi, että hylkääminen aiheutti hänelle mielisairautta. Vanhempi tyttäreni tarvitsee edelleen isäänsä, mutta tämä on itseriittoinen, itsekäs ja itsekeskeinen. En halua rangaistusta hänelle, koska en halua tulla imetyksi karmakiertoon. Mutta voinko auttaa tytärtäni jollain tavalla? –Luci, Australia

Vastaus:

Ei ole mitään tapaa saada toista tekemään jotain, jos hän ei halua tehdä. Tämä pätee sekä tyttäreesi sekä hänen isäänsä. Kuten tiedät, isälle ainoa tärkeä asia on hän itse. Hän ei koskaan halunnut lapsia, paitsi miehuutensa todistamiseen, eikä hän näe itsellään olevan mitään velvollisuutta heitä kohtaan.

Koska hän ei ole koskaan ymmärtänyt, mitä rakkaus on, hän ei ymmärrä, miksi hänen melkein aikuisella tyttärellään täytyisi olla mitään tekemistä hänen kanssaan. Tyttäresi näkee osan identiteetistään "hänen tyttärenään" ja tuntee itsensä laiminlyödyksi ja arvottomaksi isänsä torjunnan vuoksi. Isä ei aktiivisesti torju häntä – hän ei vain välitä tai edes ajattele tätä.

Voisit auttaa tytärtäsi auttamalla häntä näkemään, ettei hänestä puutu mitään, vaan hänen isällään ei ole kypsyyttä tai kiinnostusta nähdä, mitä vaikutuksia hänen erillisyydellään on. Tyttäresi täytyy päättää, että se mitä isä voi antaa hänelle, ei auta häntä lainkaan, vaan aiheuttaa vain sydänsurua ja masennusta.

Voit korostaa, että isän oppitunnit tässä elämässä koskevat itsekkyyttä, eivät toisen sielun tarvitsemista. Hän halusi nähdä, pystyisikö löytämään sen ilon ja tyydytyksen, jota saa toisten kanssa työskentelemisestä ja toisten tarvitsemisesta. Hän ei ole päässyt lähellekään sitä, eikä luultavasti pääse tässä elämässä.

Auta tytärtäsi arvostamaan itseään ja oppimaan, mikä fantastinen persoona hän on. Anna hänen muuttaa tuo menetyksen tunne jakamiseksi toisten kanssa, jotka antavat rakkautta.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

13.3.–20.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net