30.10.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 13. - 20.10.

Mestarit, olen ollut kahdeksan kuukautta suhteessa. Kävimme matkalla toisena kuukautena. Siellä tunsin, että olen väärän ihmisen kanssa, mutta jäin suhteeseen.

Tänä päivänä tunnen, että olen hänen tärkeysjärjestyksessään viimeisenä. Taaskin tunnen, että minun pitäisi lähteä pois. Haluan olla rehellinen itselleni. Onko tämä tunne poislähtemisestä pelkoa/ego vai intuitiota? Haluan pystyä tunnistamaan eron. –Love, USA

Vastaus:

Sinulla on kamala tarve olla tarvittu, joten jäät tilanteisin, joista luulet löytäväsi rakkautta. Sallit toisten ottaa päätösvaltasi pois olemalla heidän sätkynukkensa. Teet koko tilanteestasi paljon mutkikkaamman, kuin se oikeasti on.

Pelko hallitsee suhteessanne. Pelkäät, että jos lähdet, et löydä ketään, joka viettää yhtä paljon aikaa kanssasi – ajan laadusta on tullut epäolennaista. Pelko tulee yhdestä elämänoppitunnistasi. Tulit oppimaan itsearvostusta ja luottamaan sisäisiin voimiisi.

Ego on ihmisolennon kontrolloiva voima. Yhteiskunta määrittelee kaiken kaikesta tuomitsemalla. Luokittelemalla asiat paremmaksi tai huonommaksi, rikkaammaksi tai köyhemmäksi, fiksummaksi tai tyhmemmäksi yhteiskunta antaa arvon jäsenilleen. Nämä tuomiot ovat tärkeitä sinulle vain, jos hyväksyt, että kaikki asiat tarvitsee arvottaa.

Henkinen lähestymistapa jonkin piirteen tarkastelemiseen on arvioida, haluaisitko kokea sen vai onko se jotain tarpeetonta sinulle. Kaikki nämä ajatukset ovat mielen erikoisalaa ja tallennuksia siitä, mitä sinulle on kerrottu, mitä olet nähnyt toisissa tai mitä olet lukenut.

Intuitio tai sisäisten tuntemustesi tunnistaminen tulee sisältä ja on sieluominaisuus. Kun tunnet, että sinun pitäisi tehdä jotain – riippumatta siitä, onko ajatteluprosessisi samaa mieltä vai ei – yhdistyt siihen, kuka olet. Ajattelusi käyttäminen päätösten tekemiseen on luottamista toisten mielipiteisiin.

Todellinen voima tulee vain omaan intuitioosi ja siihen luottamisesta, mikä resonoi kanssasi. Olet ollut niin riippuvainen toisten ajatuksista, että tunnet halvaantuvasi, kun tullaan jonkin päätöksen tekemiseen. Mene sisääsi ja näe, miltä tuo ajatus tuntuu sinusta (eli intuitiosi). Jos se tuntuu oikealta sinusta, seuraa sitä.

Kysymys:

Mestarit, tulen juuri yhdestä masennusvaiheesta ja haluaisin tietää, voinko tehdä mitään lievittääkseni tämän kaksisuuntaisen mielialahäiriön vaikutuksia, jonka valitsin oppitunniksi tähän elämään. Olisin kiitollinen myös kaikesta opastuksesta muihin oppitunteihin liittyen, joihin minun täytyy kiinnittää huomiota, koska elämäni on ollut erittäin intensiivistä ja täynnä monia oppitunteja. Joskus tunnen suurta kaipausta takaisin Kotiin, kun Maan ego/kaksinaisuuspeli on kuluttanut minut loppuun. Olen myös lukenut, että kaksoisliekkien on määrä tavata viimeisessä inkarnaatiossa voidakseen auttaa toisiaan peilaamaan viimeisiä pimeitä osiaan ja saavuttaa täydellisen itsensä oivaltamisen. Voitteko vahvistaa tämän? Uskon sydämessäni, että olen tavannut omani, mutta tällä hetkellä olen suhteessa sellaiseen, joka on luultavimmin sielukumppani. –L., Eesti

Vastaus:

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Hallitset oppituntisi erittäin hyvin. Olet nähnyt, ettei syytteleminen päätöksistäsi vie sinua minnekään, mutta kun hyväksyt ja selvität pelot ja epäilykset, ymmärrät, mitä tarvitsee tehdä. Olet vanhempi sielu, joka on tehnyt tämän ihmismatkan monta kertaa, joten nautit vaativista oppitunneista, ei vain pienemmistä.

Kaikki sielut, etenkin vanhemmat sielut, saavat tuon tunteen, että he haluavat olla Kotona tällä hetkellä. Mutta sitten he oivaltavat, että jos he ovat keskellä jotain, päästyään Kotiin he luultavasti päättävät tulla takaisin ja tehdä uudestaan tai loppuunsaattaa sen, joten miksi ei vain jää maisemiin ja päätä nykyjakson.

Kaksoisliekit ovat harvoin planeetalla samaan aikaan. Ei ole mitään suunnitelmaa tavata inkarnaation aikana. Kun sielu on ihmismuodossa, sillä ei ole aavistustakaan, päättääkö se tulla maapallolle uuteen elämään vai ei. Jokainen sielu tekee tuon päätöksen, sitten kun se tarkastelee kotona, mitä se on tehnyt, ja päättää, onko jotain muuta, mitä se haluaa tehdä.

Itsensä oivaltaminen tai täydellinen valaistuminen on yksilöasia, joka sielun on itse tehtävä. Se ei tarvitse apua. Ehdotuksia voi tulla oppailta ja sielukumppaneilta, mutta työ on tehtävä yksin.

Jos olisit tavannut kaksoisliekkisi, pystyisit ajattelemaan vain tuota ihmistä etkä ketään muuta, vaikka olisit toisen kanssa. Lähtisit pois perheestä ja yrittäisit tehdä kaiken mahdollisen ollaksesi vain kaksoisliekkisi kanssa. Et ole tavannut kaksostasi – joka muuten ei ole edes planeetalla tällä hetkellä.

Kysymys:

Mestarit, törmäsin äskettäin elämässäni mieheen, joka näytti täydelliseltä monin tavoin. Nautin olla hänen kanssaan, hän on suloinen ja kunnioittava, mutta jokin osani epäilee edelleen. Perheelläni on oma epäilyksensä. Hänessä on asioita, jotka saavat minut inhoamaan etenemistä suhteessa hänen kanssaan, vaikka hän näyttää joskus haluavan sitä. Pitäisikö minun antaa hänelle tilaisuus? Onko hän henkilö, jota olen odottanut koko elämäni? Huijaako hän minua tai yrittää vain hyötyä haavoittuvuudestani? Miksi on tavallisesti helppoa olla hänen lähellään ja huomaan kertovani hänelle monia asioita, joita en ole kertonut kenellekään muulle? Milloin vihdoinkin tapaan sen, jota olen odottanut? –Aquila, Intia

Vastaus:

Ei ole yhtä ihmistä, jonka on määrä olla kanssasi. Määräät, kenen kanssa haluat olla, ja vedät energeettisesti puoleesi niitä, jotka sallivat sinun täyttää toiveesi. Kaksi ihmistä ei koskaan sovi yhteen identtisesti, koska jokaisella on valinnanvapaus päättää, mitä tekee hetkestä toiseen. Muutut aina – se kuka olet, mitä haluat ja mikä tyydyttää sinua, perustuu kokemuksiisi.

Suhde on onnistunut, kun osapuolet jakavat sen, keitä he ovat ja mitä heidän tulevaisuuden unelmansa ovat. Sinun pitäisi kuunnella vain sisäisiä tuntemuksiasi, ei ajatella perhettä ja ystäviä. Etsi mukavaa ja rakastavaa yhteyttä. Koska ette ole identtisiä, on aikoja, jolloin et voi sietää jotain, mitä hän tekee, mutta hän ajattelee samoin siitä, mitä sinä teet ja ajattelet.

Vain sinä tiedät, onko tämä se, jota olet odottanut. Teet suunnitelmia, päätät etsimistäsi vaatimuksista ja kutsut tuota ihmistä luoksesi. Lakkaa laittamasta niin monia esteitä tiellesi. Näet vain ne piirteet hänessä, joita et voi sietää, sen sijaan että näet, voitko selvittää ne, jotta voitte olla kumpikin onnellisia.

Hän rakastaa sinua ja nauttii seurastasi. Hän ei tekisi koskaan mitään loukatakseen sinua. Se ajatus, että hän huijaa sinua ja käyttää haavoittuvuuttasi, ei tule sisältäsi, vaan sukulaisilta, jotka eivät halua sinun olevan onnellinen. Mene tunteidesi mukaan. Jos se tuntuu hyvältä, katso, miten voit tehdä siitä vielä paremman. Kommunikointi on avain.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin tietää, onko minulla tilaisuus muuttaa sielusopimuksia, joita olen tehnyt ennen inkarnoitumista, jos päätän tänään, etten enää halua tutkia sieluni haluamaa teemaa, vaan vaihtaa eri teemaan. Onko minulla täysin vapaa tahto tehdä se? Koska on äärettömästi vaihtoehtoisia todellisuuksia, mikä määrää, mitä ilmentyy? Jos haluan nyt saada työpaikan rinnakkaistodellisuuden investointipankkitoiminnassa, niin jos harmonisoidun tuon värähtelyn kanssa, vaikkei minulla olekaan tarpeellista valtuutusta, voinko silti pätevöityä ja saada tuon unelmien työn? –Nicole, Singapore

Vastaus:

Sielulla on aina täydellinen valinnanvapaus, mikä merkitsee, että voit muuttaa mitä tahansa aiemmin tehtyjä sopimuksia. Ihmisen vaikeutena on, että ajatteleva mieli jota hallitsee egon tuomitseminen, ei ole päättävä tekijä. Tiedostamaton sielu päättää kaikista muutoksista.

Ihmismieli siirtyisi aina poispäin monimutkaisista ja vaikeista tilanteista ja haluaisi tehdä jotain, jonka se määrittelee hohdokkaaksi ja nautinnolliseksi. Useimmat sielut jotka haluavat vaihtaa täysin eri teemaan, lopettavat tämän elämän ja palaavat takaisin tilanteeseen, joka ruokkii heidän uutta omakuvaansa. Tämä suoritetaan usein tekemällä itsemurha.

On ääretön määrä todellisuuksia, koska jokainen sielu sanelee oman todellisuutensa. Se miltä sinun todellisuutesi näyttää, riippuu täysin sinusta, mutta se on totta vain sinulle. Jos haluaisit saada toisia ihmisiä jakamaan tämän todellisuuden kanssasi, sinun olisi tarvinnut varmistaa, että he valitsivat saman ajan ja paikan ollakseen siinä.

Et voi luoda itsellesi asemaa investointipankkiirina, lääkärinä tai palomiehenä, ellet ole valmistellut kehoasi tuohon asemaan. Ihmiskehoon tulemisen tarkoituksena on kokea elämänoppitunteja, ymmärtää ne ja oppia niistä. Ei ole sinun tehtäväsi järjestää haluttua leikkihuonetta ryhtyäksesi rooliin, jota olet aina halunnut.

Jos sinulla on äärimmäinen halu kokea tietyt puitteet vaatien, että siinä on muita ihmisiä, sinun täytyy tehdä aiempia sopimuksia varmistamaan, että kaikki näyttelijät ovat läsnä. Sitten sinun täytyy viedä itsesi tuohon ympäristöön ja valmistautua koulutuksen ja harjoittelun avulla ottamaan paikkasi tuossa todellisuudessa.

Toinen mahdollisuus on laittaa itsesi haluttuun tilanteeseen unitilassa. Tämä antaa sinulle tunteen unelmastasi, muttei todellisuutta.

Kysymys:

Mestarit, miksi näytän aina epäonnistuvan? Olen ollut todella innokas aloittamaan uusia asioita, olen uskonut, että tämä on minun juttuni, tämä on unelmani, ja se päättyy aina pettymykseen. Minusta tuntuu, ettei minulla ole ikään kuin "omaa klaaniani", olen omillani ja tunnen eksyneeni ja olevani yksin. Minulla on luottamusta edelleen, mutta se näyttää saavan minut lähtöpisteeseen aina uudestaan. –Sinia, Suomi

Vastaus:

Silloin kun maailmasi päättyy pettymykseen, se johtuu siitä, että odotuksesi eivät ole harmoniassa potentiaalisen todellisuuden kanssa. Jos unelmasi on olla prinsessa ja opiskelet kovasti oppiaksesi kaikki asiaankuuluvat juhlallisuudet, mutta jos sinulla ei ole tuota sukulinjaa, sinusta ei tule koskaan prinsessaa. Sinulla saattaisi olla mahdollisuus, jos menisit naimisiin prinssin kanssa, muttei heitä ole kovin monia.

Et tiedä, kuka olet. Tästä syystä et "löydä klaaniasi" ja tunnet jatkuvasti olevasi eksynyt ja yksin. Olet sielu, jolla on ihmiskokemus, ja sinulla on valinnanvapaus päättää, miten elät tuota elämää.

Luulet, että sinun pitäisi toistaa joidenkin ympärilläsi olevien ihmisten – oletetun "klaanisi" – suunnitelma. Sinun täytyy hyväksyä, että sinulla on voima ja kyky luoda se, minkä haluaisit ymmärtää ja elää, ja se on yksinäinen matka. Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi eikä kukaan tarvitse samaa tilannetta kuin sinä.

Vedät puoleesi asioita, joita olit aiemmin päättänyt oppia, muttet salli itsesi todella tarkastella niitä ja löydät itsesi kaaoksesta. Silloin kun tulet kohtaan, jossa todellisuus ei sovi yhteen odotusten kanssa, heität kätesi ilmaan ja sanot: "Tehdään se alusta". Vie loppuun unelmasi ja suunnitelmasi ja tarkkaile, mitä tapahtuu hetkessä, kun siirryt eteenpäin.

Annat aivan liian nopeasti periksi uusissa tilanteissa – ennen kuin näet, ovatko ne oikeita sinulle. Minkään uuden kokeilemista ja itsellesi ihanteellisen asian löytämistä ei voi tehdä nopeasti. Sinun täytyy oppia menettelytavat, tehdä ne miellyttäväksi itsellesi ja sitten ottaa omaksesi.

Kysymys:

Mestarit, menetin hiljattain elämäni rakkauden murhaajalle. Vaikka tiedän, että valitsemme kuolemamme hetken, minun on vaikea ymmärtää, miksi kokisin niin ehdottoman rakkauden, mitä hän antoi minulle, pelkästään siksi, että se napataan pois. Minusta tuntuu, että minua rangaistaan. Minua ovat riivanneet itsemurha-ajatukset siinä toivossa, että näen taas rakkaani. Pyysin universumilta häntä ja kuvittelin hänet ennen tapaamistamme. En ymmärrä, miksi hänen oli lähettävä, kun suunnittelimme yhteistä elämää. Minun on vaikea uskoa, että koen tuota rakkautta uudestaan – ikään kuin olisin menettänyt tilaisuuteni. Mitä oppitunteja on suuren rakkauden menettämisessä? –Adela, Englanti

Vastaus:

Silloin kun rakkaasi lähtee ennen sinua, se aloittaa sielunetsintätutkimuksen siitä, miksi asiat muuttuivat niin dramaattisesti. Olet tässä prosessissa tällä hetkellä. Sielut tulevat maapallolle oppimaan itsestään ja tämä voidaan tehdä vain kokemalla negatiivisuutta, joka on ehdottoman rakkauden vastakohta.

Tämä mies oli sielukumppanisi, joka on jakanut monta elämää kanssasi ja jonka kanssa teit sopimuksen ennen tätä elämää, että voisit kokea suurta tunne-, mentaali-, henkistä ja fyysistä tuskaa ja kärsimystä. Ajatuksena oli, että yhdistyisit sisäiseen vahvuuteen, jonka antaa sieluenergiasi, ydinolemuksesi. Tunnistaessasi, että olet ennen kaikkea sielu – Lähde-energian osa, joka on ehdotonta rakkautta – toteutat syysi lähteä Kotoa ja tulla Maan kaksinaisuuteen.

Sielukumppanisi ja sinä olette olleet yhdessä vuosituhansia ja olette ikuisesti yhdessä energiamuodossanne. Hän ei ole jättänyt sinua, koska hän valvoo sinua ja lähettää rakkausenergiaa selvitäksesi tästä kamppailusta. Kaikkien suunnitelmien joita teitte fyysisellä, egopohjaisella kolmannen ulottuvuuden mielellänne, tarkoituksena oli asettaa näyttämö ajallesi ilman hänen fyysistä läsnäoloaan.

Sinulle tärkein tällä hetkellä tunnettava rakkaus on itserakkaus. Olet valinnut tämä polun tavaksi ymmärtää paremmin fyysisistä ja tunnerakkautta. Hyväksyt tämän tosiasian rakastamalla itseäsi sellaisena ihmisenä, joka olet – sellaisena jolla on voima jatkaa ja oppia enemmän, ennen kuin palaa Kotiin ja yhdistyy jälleen rakkaansa ja kaikkien muiden sielukumppaneidensa kanssa.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

13. – 20.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net