24.04.2019

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 12.-19.2.19 - Onko oikein elää avioliitossa ja fantasioida toisesta miehestä?

Mestarit, sain äskettäin unelmieni työpaikan putkahtamaan esiin. Minulla oli kokemusta tuolta alalta ja pärjäsin erittäin hyvin haastattelussa. Uskoin saavani sen ja pakkasin jopa kassini muuttaakseni, mutta kaiken tämän jälkeen en kuitenkaan saanut sitä. Miksi? Uskoin ennen, että pyytäminen hengeltä, uskominen ja ilmentäminen toimisi, mutta nyt olen vain täysin järkyttynyt. –Emma, Australia

Vastaus:

Et saanut tuota työpaikkaa, koska jollekin pätevämmälle tarjottiin sitä. Et ole universumissa ainoa, etkä voi siksi ennustaa ja vaatia pelkästään itsellesi silloin, kun on toisia mukana ja monia muuttujia. Se on kuin päättäisit voittaa lotossa, ja on 100.000 muuta sielua, joilla on kaikilla sama halu ja jotka yrittävät luoda energian tekemään heistä voittajan.

Ilmentäminen on erittäin todellinen voima, mutta se toimii vain, jos sinulla on kontrolli tilanteen kaikista muuttujista. Yksi odotus tai mikä tahansa odotus tapahtuman lopputuloksen liittyen, on rajoittavaa ja usein kohtalokasta, aivan kuten tässä työpaikan hakemisessa.

Sanotaan, että ajattelet tarvitsevasi palkkaa 20.000 dollaria ja sitä pyydät. Sitten tulee inflaatio, ja tarvitset todellisuudessa 30.000. Jos odotuksesi 20.000 dollarista toteutuisi, se jättäisi sinut "puutteeseen". On aina parasta, ettet etsi sitä, mitä ilman et ehdottomasti usko voivasi elää, vaan jotain parempaa kuin uskomuksesi. Silloin universumi turvaa sinulle tarpeesi.

Henget ja oppaat eivät voi panna jotain tapahtumaan. Niitä estetään sekaantumasta maan päällä tapahtuvaan elämiseen. Niiden tarkoituksena on auttaa neuvoilla ja mahdollisilla vaihtoehdoilla yhdelle ainoalle suunnallesi.

Nosta itsesi masennuksesta ja ala työstää tuota "täydellistä" työpaikkaa. Määrittele minimi, mitä haluat. Lähetä sitten universumille energia siitä tai jostain paremmasta. Ja ole avoin kaikille mahdollisuuksille. Jos ajattelet vain tiettyä työpaikkaa ja eteen tulee "sekamuoto", jossa on paljon enemmän potentiaalia, et katso sitä. Mutta jos katsot kaikkea, mikä "vihlaisee" sinua energeettisesti, muodostat oikean yhteyden. Älä anna periksi itsesi suhteen.

Kysymys:

Mestarit, haluaisin kysyä dysleksiasta. Onko se omalla kohdallani geneettistä vai tulosta "systeemisestä uskollisuudesta"? Aikuisena oivalsin, että äidilläni on dysleksia, mutta häntä ei koskaan diagnosoitu. Ensin ajattelin, että olen perinyt sen geneettisesti, mutta eräs meedioystävä kertoi, että kyse on rajoittavista uskomuksista. Dysleksiaan on useita syitä, ja yksi niistä on "hankittu". Joitain hyvin traumaattista tapahtui entisissä elämissä tai myös tässä, mikä saa minut uskomaan, että minun täytyy selvittää yhteys ja ohjelmoida soluni uudelleen. Olenko oikeassa? –Maressa, Brasilia

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi lääketieteellisiä sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Heidän havaintonsa perustuvat henkeen ja koskevat elämänoppitunteja. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Kaikki mitä sielu kokee elämänsä aikana ihmiskehossa, on valinta. Sillä ei todellisuudessa ole merkitystä, mikä syytä kehosi käytti altistuakseen dysleksialle – halusit vain saada tuon kokemuksen, joten toit sen elämääsi.

Se miten käsittelet tuon dysleksian, on oppitunnin oppimisosa. Useimmiten se miten ihminen selvittää oppituntinsa, riippuu täysin niistä uskomuksista (joita tavallisesti kutsutaan uskomusjärjestelmäksi), joita se on valinnut kontrolloimaan tapaansa olla vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ja reagoida siihen. Tämä tunnetaan oman illuusiosi tai elämätodellisuutesi luomisena.

Jos hyväksyt, että tuo vaiva on ylitsepääsemätön, niin et koskaan pysty käsittelemään sitä. Jos näet sen tilana, joka saa sinut löytämään uusia ja erilaisia tapoja tehdä jotain, mihin toiset pystyvät helposti, niin voitat sen.

Ei ole mitään tarvetta ohjelmoida solujasi uudelleen. Sinun täytyy vain tietää, että voit löytää vaihtoehtoisia tapoja käsitellä tämä tilanne – ja niin on. Äidilläsi on dysleksia, kuten olet arvellut, ja häneltä perimäsi geenit toivat saman hermopäätehäiriön sinun kehoosi.

Vaikka on mahdollista luoda hermoillesi suunnitelma, joka poistaisi dysleksian, se on paljon monimutkaisempaa ja vie enemmän aikaa, kuin työskentely sen kanssa, mitä sinulla on. Tämä ei ole ainoa valitsemasi oppitunti, ja fyysisen korjauksen käsitteleminen viivästyttäisi tai estäisi sinua saamasta valmiiksi muita oppituntejasi.

Mutta kuten kaikissa asioissa fyysisen inkarnaation aikana, valittava toiminta riippuu sinusta. Henkisestä perspektiivistä mitään ei pidetä oikeana tai vääränä.

Kysymys:

Mestarit, menin naimisiin hyvin nuorena. En tuntenut koskaan syvää rakkautta miestäni kohtaan, koska olin rakastunut toiseen ennen avioliittoa. Ukkoni tiesi sen ennen naimisiinmenoa, mutta sanoi saavansa minut unohtamaan kaiken tuskani. Mentyämme naimisiin oivalsin, että hän oli iso kiusaaja, lyhytpinnainen ja hänellä oli tapana lyödä minua koko ajan. Monta kertaa päätin jättää hänet, mutten pystynyt lasten vuoksi. Aloin elää fantasiaelämääni päiväunelmoimalla toisesta miehestä elämässäni. Se piti minut hengissä. Rakastuin oikeasti toiseen, mutta mikään ei toiminut. Olen edelleen mieheni kanssa. Hän on muuttunut paljon, mutta aika ajoin hänen kiusaajaluontonsa tulee takaisin ja minusta tuntuu, että olen palannut lähtöruutuun. Loppuuko tämä tilanne koskaan, muuttuuko hän pysyvästi? –Nana, Kanada

Vastaus:

Miehesi sai sinut unohtamaan syvän rakkautesi korvaamalla sen pelolla itseään ja tekojaan kohtaan. Olit erittäin naiivi ja haavoittuva noin nuorena. Annoit hänen vakuuttaa sinulle, mitä todella halusit. Halusi saada perhe sokaisi sinut tilanteelle, ja hyväksyit, että hän tiesi sinua paremmin, mikä oli hyvä sinulle. Annoit hänelle kaiken voimasi.

Tekosyysi olla jättämättä häntä lasten vuoksi, antoi sinulle vain syyn olla käsittelemättä jotain, mihin et uskonut pystyväsi. Elämä hänen äkkipikaisuutensa ja tekojensa kanssa on ollut pelottavampaa lapsille, kuin avioeron hakeminen ja vaihtoehtoisen asumisjärjestelyn löytäminen. Sallit hänen vieläkin tehdä kaikki päätöksesi.

On aika ottaa vastuu omasta tulevaisuudestasi. Kaiken aikasi viettäminen unelmissa on epäkunnioittavaa sinulle ja ympärilläsi oleville. Missä lapset ovat, kun sinä olet fantasiamaailmassasi? Luuletko, että he ovat yhtään sinua paremmassa asemassa pitämään puoliaan isäänsä vastaan ja kohtaamaan todellisuuden?

Lyhyt kontakti toiseen potentiaaliseen kumppaniisi oli tuomittu epäonnistumaan, koska et uskonut ansaitsevasi onnellisuutta, koska voimasi on edelleen aviomiehesi käsissä. Kysy itseltäsi, kuka on tärkeä sinulle

Miehesi tulevaisuus riippuu hänestä. Hän on aina ollut kiusaaja, koska se on ainoa tapa, jolla hän tuntee voivansa olla kontrollissa. Hän on perimmiltään hyvin pelokas yksilö, mutta alkaa oivaltaa, ettei hänen tarvitse olla epäkunnioittava toisille.

Sinun täytyy päättää, haluatko olla täysin vastuussa itsestäsi. Jos haluat, sinun täytyy oppia rakastamaan itseäsi riittävästi, jotta teet sen, mikä resonoi sinun kanssasi, ja olet antamatta toisten tuuppia itseäsi. Valinta on sinun.

Kysymys:

Mestarit, olen kuullut erilaisia versioita valosta, jonka näemme kuollessamme, ja oppaista jotka kohtaamme siellä ja jotka auttavat meitä siirtymään toiselle puolelle. Olen myös lukenut muista lähteistä, että nämä ovat olentoja, jotka esittävät perheenjäseniämme ja ystäviämme (eivätkä oikeasti ole sitä) huijatakseen meidät seuraamaan itseään valoon, ja näin altistumme reinkarnaatioprosessille kykenemättä siirtymään eteenpäin. Mikä teidän mielipiteenne on tästä? –Lgc, USA

Vastaus:

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa aikomuksella. Lähdettyään fyysisestä kehostaan ihminen kokee sen, mitä hän uskoo tapahtuvan. Jos hänellä on ennakkokäsitys, että hän menee paikkaan, jota useimmat uskonnot kutsuvat helvetiksi, sen hän luo itselleen. Jos hän uskoo, että hänet tuomitaan helmiporteilla, niin hän löytää itsensä sieltä. Jos hänen aikomuksensa on palata ehdottomaan rakkauteen ja niiden sielujen luo, jotka hän tuntee erittäin hyvin, se tapahtuu.

Sielu joka lähtee fyysisestä muodosta, palaa takaisin ydinolemukseensa, joka on puhdasta, ehdottomasti rakastavaa energiaa. Sillä ei ole fyysistä muotoa, joten sillä ei ole kehoa silmien kera, joilla voi nähdä valkoisen valon, ellei se luo sitä. Ilman kehoa sillä ei ole tuntoastia, joten tunteminen ottaa sen paikan. Jos se pyytää oppaitaan tai perheenjäseniään tuosta elämästä tervehtimään tai olemaan seurana matkalla Kotiin, niin sitten tapahtuu.

Mennessään fyysisestä energeettiseen se voi hetkellisesti tuntea kaikki energiamuodot – sekä ne jotka ovat positiivisesta rakkaudesta, että ne negatiiviset ruumiittomat jotka ovat kieltäytyneet menemästä rakkaus-valoon. Negatiiviset olennot saattavat yrittää vakuuttaa sen olemaan astumatta rakkaus-valoon ja jäämään oikaisemaan vääryydet, joita se tuntee tehdyn itselleen kehossa ollessaan. Valinta riippuu täysin tuosta siirtymän tekevästä sielusta.

Kukaan ei missään muodossa voi saada sielua reinkarnoitumaan. Sielulla on perimmäinen valinta siitä, palaako se koskaan Maahan, milloin ja mihin. Takaisinpalaaminen on päätös, jota ei oteta koskaan kevyesti. Koko Maassa olemisen tarkoitus on oppia. Jos ei ole mitään aiemmin suunniteltua oppitunteja, ei ole mitään määrättyä tehtävää tullessaan fyysiseen muotoon.

Peter Watson Jenkins haastatteli Toni Ann Winnigerin kanavoimana useita sieluja siitä aikajaksosta, jossa ne kävivät siirtymänsä läpi ihmisestä sieluun. Kirja "How I Died, and What I Did Next?" näyttää tämän prosessin erittäin selvästi. Sielut joilla oli vaikea, helppo, traumaattinen tai odottamaton kuolema, kokivat kaikki seuraavaksi sen, mitä ne uskoivat tai aikoivat olevan niiden kuoleman jälkeinen tila.

Aivan kuten uskomusjärjestelmät kontrolloivat fyysisiä kokemuksianne, aikomus on ei-fyysisyyden ohjaaja. Tietämällä ja hyväksymällä tämän voit valmistella siirtymäsi.

Kysymys:

Mestarit, Espanjassa tapahtui hiljattain vakava asia, kun 2-vuotias lapsi putosi hyvin syvään (360 jalkaa) ja kapeaan (11 tuumaa) kaivoon. Hänen pelastamisensa kesti melkein kaksi viikkoa – valitettavasti hän ei ollut enää hengissä. Tämä vaivaa minua kovasti, vaikka tuli selväksi, ettei hän elänyt kauan vakavan päävamman vuoksi. Mitä lapsille tapahtuu tällaisissa onnettomuuksissa? "Nostavatko enkelit" sielun jotenkin välittömästi taivaaseen, jotta lapsi ei tunne tuskaa ja hätää? Onko teillä mitään keinoa kärsimyksen vähentämiseen, jos esimerkiksi lapsi olisi hengissä, mutta häntä ei pelastettaisi useisiin päiviin? Tiedän, että tämä lapsi on nyt turvallisessa ja rakastavassa paikassa, mutta murehdin edelleen, kärsikö hän vai ei? –Irmeli. Suomi

Vastaus:

Henkisestä perspektiivistä katsottuna mikään ei tapahdu vahingossa. Suunnittelette tulevan elämänne Kotona. Tähän sisältyy, mitä haluatte kokea ja mihin ryhmätapahtumiin osallistua. Mainitsemasi tilanne oli elämänoppitunti lapselle, mutta myös perheelle, pelastajille ja yleisölle, kuten sinä, joilla kaikilla on tunneseuraamuksia tapahtuman seuraamisesta.

Tuon lapsen sielu halusi auttaa toisia tutkimaan sellaisia oppitunteja, kuten hyödyttömyys, syyllisyys, avuttomuus, turhautuminen ja menetys. Tämä sielu oli kasvanut vasta pieneksi ihmiseksi, mutta oli ikuinen sielu, joka oli kokenut monta, monta aiempaa elämää. Useimmissa tapauksissa joissa sielu antaa hyvin traumaattisen kokemuksen ympärillään oleville, se oli suunnitellut erittäin lyhyen elämän ja livahtanut pois kehosta ennen fyysisiä, traumaattisia tuntemuksia.

Tämä tapahtuma vaikutti sinuun niin kovasti, koska sinulla on joitain elämänoppitunteja, joita et ole ymmärtänyt ja joiden kanssa et ole työskennellyt, ja tämä tilanne laukaisi niihin liittyvät tunteet. Löytääksesi ne ja työskennelläksesi niiden kanssa, kysy itseltäsi, mikä sai sinut tässä aluksi täyttymään kyynelistä, miten halusit kyetä auttamaan pelastamisessa ja miltä sinusta tuntui, ettet ollut kontrollissa – eikä sinulla ollut mitään kontrollia.

Vastaukset näihin kysymyksiin johtavat sinut niihin oppitunteihin, joita et ole tunnistanut, ja myös joihinkin jotka olet sivuuttanut. Muita asioita jotka voivat laukaista sivuutetut oppitunnit, ovat kirjat, televisio ja elokuvat, jotka toistavat ahdistuksesi syitä. Aloita parantumisesi aina kysymällä, mikä koskettaa sydäntäsi.

Kysymys:

Mestarit, ajatellessani reinkarnaatiota olen aina ajatellut, että saatan tulla takaisin tänne joskus tulevaisuudessa. Koska ei kuitenkaan ole aikaa, kun siirrymme rajan taakse, mietin, voisinko reinkarnoitua menneisyyteen, kenties tuhat vuotta taaksepäin tai enemmän? Aikakauteen johon tunnen vetoa nyt tässä elämässä. –Les, Australia

Vastaus:

Ihmisten rekisteröimä aika on olemassa vain Maassa. Sielulla on kyky lisätä itsensä mihin tahansa lineaarisella aikajanalla, joka on tapahtunut planeetalla. Kaikki tapahtuu samanaikaisesti. Tämän vuoksi ihmiset jotka käyvät läpi entisen elämän regression hypnoosissa, voivat yhdistyä entisiin elämiin, joita he ovat eläneet, ja hypätä Maan yhdestä aikajaksosta toiseen.

Kun sielu miettii reinkarnoitumista Maahan, se päättää ensin, mitä se haluaa kokea. Onko se jokin luonteenpiirre, tunnetesti vai jotain, minkä se on tiedostanut jostain historiallisesta tapahtumasta aiemmassa elämässä? Jos se on osallistuminen johonkin maajaksoon, se valitsee, kuka tai mitä se haluaa olla, ja sitten järjestää kaiken, mikä antaa sen luoda tuon kokemuksen.

Se voi myös putkahtaa tietyn ihmisen elämään, josta se on tullut tietoiseksi. Se voi luoda uudelleen koko tuon elämän tai osan siitä. Jos se haluaa elää läpi jonkin elämäntavan kehittymisen, se voi tehdä myös sen. Ne jotka tulevat lyhyelle vierailulle, ovat tietoisia siitä, mitä tapahtuu, mutta ne jotka haluavat elää koko elämän, järjestävät puitteet sille, mutta tulevat muistinsa menettäneenä, aivan kuten normaalissa elämässä, ja käyvät läpi tilanteet, joita tulee eteen.

Se missä olet tällä hetkellä, on aikajakso, jonka valitsit. Egon yhteiskunnallisen tiedon mukaan kaikki etenee jatkuvasti lineaarisesti, ja siksi luodaan menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Henkisesti ei ajatella menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta – kaikki on vain olemassa, kun kukin sielu luo illuusion ja todellisuuden, jonka se haluaa kokea.

Kun olet taas Kotona miettimässä seuraavaa seikkailuasi, kaikki tämä on tietoisuudessasi. Voit muistuttaa itsellesi tuolloin, että sinua kiehtoi tietty "mennyt" aikajakso maan päällä, ja sitten voit mennä käymään siinä.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

12.2.–19.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net