28.08.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 11.8.15

Mestarit, tapasin noin vuosi sitten miehen Turkista ja koin välittömän yhteyden. En ole koskaan ennen tuntenut näin. Hän tuntuu olevan osa minua.

Turkin tilanteesta on tulossa vaarallinen ja hänen mahdollisuutensa selviytyä on melko heikko. Viime viikolla suunnittelin matkaa katsomaan häntä ja hän soitti kertoakseen, että suhteemme on loppu. Sydämeni särkyi ja tunsin enemmän tuskaa kuin koskaan ennen eläessäni. Rakastan häntä liikaa ja tiedän, että hänkin rakastaa minua. Riippumatta hänen päätöksestään minusta tuntuu, että minun on kunnioitettava sitä. Haluan hänen vain olevan turvassa ja onnellinen. Kysymykseni teille on: kuka tämä mies on ja mistä tässä suhteessa oli kyse? Onko hän sielukumppani, kaksoisliekki vai jonkinlainen hullu ihastuminen? –Danielle, Kanada

Vastaus:

Tässä koko tapaamisessa oli kyse sen tuntemisesta, kuka olet ja mikä on tärkeää sinulle. Sinulla on yhteys tähän mieheen, koska hän on sielukumppanisi ja olette jakaneet monta elämää aiemmin. Tämä antaa lisäenergiaa voimakkaille tunteillesi. Hän ei ole kaksoisliekkisi.

Hän etsi epätoivoisesti tapaa lähteä Turkista ja elää toisessa maassa. Näytit antavan hänelle tuon mahdollisuuden. Vaikka hänellä on tunteita sinua kohtaan, hän ei rakasta sinua siinä määrin, kuin sinä rakastat häntä ja kaipaat hänen huomiotaan. Hän on löytänyt muita mahdollisia tapoja olla turvassa, joissa ei tarvitse muuttaa kovin kauas tai mennä naimisiin.

Hän ei tarkoittanut loukata sinua, koska hän tiedostaa tunteidesi voimakkuuden, mutta hän tuntee, että olet liian hullaantunut häneen etkä katso suhteenne käytännön puolta. Hänen ainoa todellinen huolensa tällä hetkellä on hän itse.

Olet luonut unelmaelämän teidän kahden välille todella tuntematta, kuka hän on – olit valmis muuttamaan koko elämäsi auttaaksesi häntä. Tämä tilanne tuli näyttämään sinulle, että on miehiä, joihin voit kiintyä.

Haluat suhdetta niin kovasti, että olet valmis uhraamaan mitä tahansa saadaksesi sellaisen. Kunnioita itseäsi sen kauniin ihmisen vuoksi, joka olet – olet yhtä tärkeä kuin kuka tahansa kumppani, jota etsit. Älä luovu elämästäsi toisen elämän vuoksi. Rakasta itseäsi enemmän ja sitten vedät luoksesi ihmisen, joka tuntee vetoa tuohon rakkauteen ja jakaa sen kanssasi.

Kysymys:

Mestarit, tiedän olevani vanha sielu ja minulla on vaikeuksia käsitellä aikaa. En pysy aikatauluissa – töissä ja opinnoissa – ja olen hämmentynyt niistä todellisuuksista, joita nyt esitellään tässä siirtymässä kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen. Miksi tämä prosessi hämmentää meitä niin kovasti? Ja miksi minusta tuntuu edelleen yksinäiseltä – tiedän, mikä on harhaa. Mitä tarvitsen saadakseni kontaktin sieluihin ja henkiin, jotka ovat seuranani? –Andreia, Brasilia

Vastaus:

Tietoinen mielesi ohjaa vaikeuksiasi – ei se tosiasia, että olet elänyt monia aiempia elämiä. Aikaongelmat joista puhut, ovat ainoastaan tämän elämän tilanne. Olet vakuuttanut itsellesi, että ne ovat jäämä aiemmista elämistä – eivät ole.

Hetkessä eläminen ja kosketus ympäristöösi sallivat sinun olla vuorovaikutuksessa oikea-aikaisesti toisten kanssa. Nämä "ongelmat" joita kuvaat, ovat elämänoppitunteja, ja sivuutat niiden oppimisen syyttämällä niistä tilaasi vanhana sieluna. Kysy itseltäsi, miksi mielesi vaeltelee etkä hyväksy sen tärkeyttä, että ollaan ja tehdään asiat ajoissa.

Siirtymistä korkeampaan ulottuvuuteen ei voi tapahtua, jos et ole valmis niiden oppituntien osalta, jotka tulit maapallolle oppimaan. Lakkaa keksimästä tekosyitä ja kohtaa puutteesi, sillä niitä tulit tänne ymmärtämään. Hämmennys merkitsee, ettet katso kunnolla sitä, mikä vaivaa sinua.

Yksinäisyyttä on, silloin kun katkaiset yhteytesi sisäiseen itseesi, itserakkauteesi. Sielusi, elämäsi ajava voima, muodostaa kontaktin oppaisiisi ja muihin ei-fyysisiin olentoihin ympärilläsi. Haluat saada yhteyden, jotta ne voivat kertoa sinulle, mitä teet – mutta ne eivät kerro, koska ne kunnioittavat valinnanvapauttasi elää haluamallasi tavalla.

Saat apua niiden neuvoessa tapoja, miten opit oppituntisi ja miten voit saada selkeyttä elämääsi. Ne eivät kuitenkaan tee mitään päätöksiä puolestasi.

Kysymys:

Mestarit, onko niiden ihmisten lisäksi, joilla on kyky parantaa toisia ihmisiä, muita olentoja toisista galakseista auttamassa? Voitatko ne auttaa myös ilmentämisessä? Ja suojelussa? Arvostan kommenttianne tästä. Olen hyvin kiitollinen avustanne. –Maria, USA

Vastaus:

Ensin täytyy tehdä selvennys parantajista. Ihmiset eivät tee parannusta ilman apua. Kaikessa parantamisessa on kaksi osapuolta: parantaja ja parannettava. Jos asiakas ei osallistu menetelmään ja/tai usko parantuvansa, hänen tilassaan ei muutu mikään.

Tämä pätee myös tavallisiin lääkäreihin. Jos he määräävät antibiootteja tulehdukseen ja asiakkaat eivät usko niiden toimivan, niin ne eivät paranna sairautta. Potilaalla on kontrolli kehoonsa ja hän voi estää annettua parannusta tai tasapainottavaa lääkettä tai energiaa toimimasta.

Parantumisvoima ei tule "parantajilta". Terapeutit ovat pelkästään kanava universaalille elämänenergialle, joka tulee Lähde-energian ehdottomasta rakkaudesta. Parantajien aikomus ohjaa ja voimistaa tuota energiaa ja ohjaa sen tarvitulle alueelle.

Parantava energia ei tule koskaan itse terapeutilta. Jos ihmiset lähettäisivät elintärkeää energiaansa toisia auttamaan, he heikentyisivät ja tarvitsisivat jonkun muun täydentämään energiansa. Se olisi kuin valtavan verimäärän luovuttamista toiselle, kunnes on liian heikko toimimaan ja tarvitsee siirron joltain toiselta.

Toisaalta silloin kun monta parantajaa työstää yhtä asiakasta, he voimistavat ja lisäävät eksponentiaalisesti energiavoimaa, joka välitetään asiakkaalle. Sillä ei ole merkitystä, ovatko hoitajat tältä planeetalta tai joltain toiselta – jokaisella keholla on merkitystä.

Ilmentäminen on henkilökohtainen asia, koska jokaisella meistä on oma todellisuutemme ja luomme siitä oman mieltymyksemme mukaisen. Ei voi muokata maailmaa toisille, koska he näkevät sen, mitä odottavat.

Useat muukalaiskansat ovat suojelleet maapalloa auringon massiivisten energiapurkausten vaikutuksilta pysäyttämällä ne, ennen kuin ne osuvat planeettaan. Heiltä kaikilta on kielletty henkilökohtainen apu sieluille, joilla on ihmiskokemus maan päällä, koska kunnioitetaan sitä, että sielun täytyy käyttää omaa vapaata tahtoaan tehdäkseen valintoja omasta matkastaan.

Kysymys:

Mestarit, haluan ymmärtää paremmin äitiäni. Ongelmat ovat tulleet taas pintaan, koska olen ollut lähellä vanhempiani (92) heidän terveysongelmiensa vuoksi ja muuttaessani heitä vanhainkotiin. Tiedämme, etteivät äitini sisäiset dialogit ole koskaan olleet rakastavia ja ne lisäsivät hänen raivokohtauksiaan, kun olimme nuoria. Ymmärsin myös, että oikean ravinnon puute vaikutti suoraan hänen voimakkaaseen ärtyneisyyteensä keski-iässä. Tekikö ikävuosina 45-60 narsismi hänestä "hullun", erityisesti Anita Bryantin aikoina, ja haluttoman saamaan perheterapiaa? Kuljemme kieli keskellä suuta sen näkemissä, milloin työntää häntä ja milloin hän on prinsessa. Mitä olen ymmärtänyt väärin hänestä ja mihin minun täytyy kiinnittää huomiota hänen jäljellä olevina vuosinaan? (Nimittäin tiedän, että olemme kaikki onnellisia Lähteen ylisieluja, jotka suunnittelevat elämänsä huvia ja oppimista varten.) –Margaret, USA

Vastaus:

Äitisi on aina ollut hyvin katkera ihminen, joka elää negatiivisuudessa. Hän pelkää kaikkea ja hyökkää ihmisiä vastaan, jotteivät he tunnista hänen pelkoaan. Kun hän vertaa omaa elämäänsä toisiin, hän huomaa aina itsensä puutteelliseksi, joten hän yrittää tehdä elämän kaikille lähellään yhtä kurjaksi, miltä hänestä itsestään tuntuu. Se on hänen tapansa piiloutua toisten näkyvissä.

Hän katseli teitä lapsina ja oli kateellinen, koska hän ajatteli teillä olevan parempi elämä kuin hänellä, joten hän yritti pilata sen kaikin mahdollisin tavoin. Tämä on kaikki osa hänen valitsemaansa elämänoppituntia tunnistaa, että hän on sielu, jossa on Lähde-energiaa. Hän tuntee olevansa hylätty ja hyväksikäytetty.

Hyvän ravinnon puute tosiaan vaikutti hänen hermostoonsa ja rauhasiinsa, mutta se oli vasta toissijaista hänen tekemiinsä valintoihin verrattuna. Hänen täytyi taistella tyytymättömyydentunnetta vastaan heikon rakenteensa vuoksi, mutta hän päätti olla onneton ja vihainen koko ajan. Hän ei halunnut terapiaa, koska silloin joku saattaisi tietää, miten hän vihasi itseään ja pelkäsi aina. Hänellä oli ajatus, miten saada olonsa tuntumaan paremmalta, mutta hän päätti olla toteuttamatta sen.

Sinulla on oma matkasi, riippumaton hänen matkastaan. Sinulla ei ole mitään henkistä vastuuta hänen elämästään ja valinnoistaan, ellet päätä osallistua niihin. Silloin annat voimasi hänelle ja sanot: "Tee minulle, mitä haluat." Hän on kuin eläin tai lapsi, joka katsoo, miten pitkälle hän voi työntää sinua, tunteakseen olevansa parempi. Joka kerta kun annat hänelle, hän riemuitsee vallastaan.

Säilytä oman mielenterveytesi vuoksi kontrolli maailmassasi, äläkä anna periksi hänen vaatimuksilleen. Hän testaa aina, miten paljon kontrollia hänellä on. Kunnioita itseäsi ja elä omaa elämääsi.

Kysymys:

Mestarit, olen ajatellut ex-miestäni. Onko hän hyvä lapsillemme? Kaikki nämä 17 vuotta hän on luvannut paljon, muttei tee, mitä lupaa. Lapseni ovat hyvin pettyneitä häneen. Olen ollut yhteydessä häneen lastemme vuoksi. Se on hyvin vaikeaa. Onko hänellä ja lapsillamme sopimukset, jotka on täytettävä? Minusta tuntuu, että hän tekee lapsillemme enemmän hallaa kuin hyvää. Onko meidän käytävä läpi jotain? Olen tehnyt paljon varmistaakseni, että hän ja lapset ovat tekemisissä. Ajattelen, että annan hänen tehdä, mitä hän haluaa tehdä tai olla tekemättä. Tunnen, että kenties tuen tätä suhdetta liikaa. Hän on alkoholisti ja hänellä on muita ongelmia päänsä kanssa. Lapset tulevat vasta toisena. Minusta se on hyvin surullista. –SV, Suomi

Vastaus:

Ex-miehesi ei ole koskaan kasvanut aikuiseksi. Hänen maailmassaan on kyse vain hänestä ja siitä, mitä hän haluaa. Hän ei tunne velvoitteita kenellekään muulle. Hän pysyy yhteydessä vain, jos hän tuntee voivansa saada jotain vastineeksi. Lapsesi valitsivat hänet isäkseen, jotta he voisivat tarkkailla yhtä tapaa kohdella toisia ja tehdä tuohon kokemukseen perustuvia valintoja omassa oppimisessaan.

Lapsesi oppivat sen hyödyttömyyden, että on odotuksia ja luottaa toisiin, joilla on mielessä vain omat intressit. Anna lasten päättää, miten paljon he haluavat olla yhteydessä isänsä kanssa – älä työnnä heitä vuorovaikutukseen. Heidän tarvitsee saada päätösvaltaa elämässään.

Tässä tilanteessa ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, vain tutkittavia muuttujia. Anna ex-miehesi ja lasten löytää oma osallistumistasapainonsa. Asian pakottaminen voimaannuttaa exäsi ajattelemaan, että hän on tärkeä lastensa elämässä, eikä hän ole – paitsi antaakseen heidän nähdä, mitä heistä voi tulla, jos he seuraisivat hänen valitsemaansa elämää.

Opeta lapsillesi, että he ovat vastuussa tulevaisuudestaan tekemillään valinnoilla. Heillä ei ole velvoitteita kenellekään muulle kuin itselleen. Heillä on valinnanvapaus elämänsä kaikissa osissa. He voivat valita ystävänsä ja yhteytensä, myös vanhempiin. He ovat nyt riittävän vanhoja arvostamaan omia valintoja.

Kysymys:

Kuka on Kryon?

Vastaus:

Kryon on ryhmä ei-fyysisiä sieluja, jotka välittävät viestejä ihmismuodossa oleville kanavansa, Lee Carrollin, kautta. Kaikilla kanavoiduilla viesteillä – kuten Leen, Esther Hicksin (Abraham) ja oman kanavamme Toni Winningerin välittämillä – on tarkoituksena antaa informaatiota ja auttaa sieluja, joilla on ihmiskokemus, tekemään valintoja, joita tarvitaan luomaan todellisuus, joka sallii heidän oppia.

Kaikki sielut eivät ole valmiita vastaanottamaan tietyn kanavan viestejä. Viestejä välitetään eri viisaustasojen kera. Jotkut ovat sopivia alkavaan heräämiseen, toiset keskitasolle tai kehittyneille. Ihmisten täytyy katsoa, miltä toimitettu informaatio tuntuu heistä. Resonoivatko he opetusten kanssa? Voivatko he hyödyntää tuota informaatiota käyttääkseen valinnanvapauttaan ratkaista oppitunteja, joita he valitsivat ennen tulemistaan maapallolle?

Kaikki kanavat jotka pystyvät erottamaan tietoiset ajatuksensa toimittamastaan viestistä ja joilla ei ole egoon liittyvää tarkoitusta työssään, ovat rehellisiä ja opetusten lähde niille, jotka ovat siinä kehitysvaiheessa, josta he puhuvat. Maapallon kaksinaisuudessa ei ole mitään kiistatonta – kaikkia muuttujia on mietittävä viestin hyödyn arvioinnissa. Tämä totuudenmukaisuus voi vaihdella ajoittain. Kryonin, Abrahamin ja meidän (Henkimaailman mestarit) viestit tulevat kaikki periaatteessa totuuden ja rakkauden kera.

Kuten aina sanomme, älkää koskaan hyväksykö minkään kanavoidun materiaalin merkitystä tai aitoutta, ellei se tunnu mukavalta teistä. Teette siitä omanne yhdistämällä sen uskomusjärjestelmäänne ja näin todellisuuteenne. Ei ole mitään aikataulua, milloin ihmiset ovat valmiita ottamaan vastuun omien valintojensa tekemisestä henkisellä matkallaan.

Miehesi on utelias, muttei vielä sitoutunut. Altista hänet vähitellen ja katso, mikä hänen henkisyystoleranssinsa on. Et tiedä, milloin hän hyväksyy, ennen kuin annat hänen valita.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

11.8. – 18.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net