29.10.2018

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 11.-18.9.18

Mestarit, miksi suhteeni äitiin on ollut vaikea syntymästä saakka? Tiedän, että ärsytin häntä vauvana, koska itkin epänormaalin paljon, joten meille ei muodostunut koskaan läheistä suhdetta. Yritin lähentyä hänen kanssaan lapsuuden aikana, mutta hän lähetti minut jatkuvasti pois läheltään ja löi minua käytännössä joka päivä.

Onko hänen torjuntansa perussyy siihen, etten pysty lopettamaan tämän kaverin jatkuvaa ajattelemista, jonka kanssa tulin läheiseksi ja joka valehteli jättämällä kertomatta tyttöystävästä? (Eli en käsittele torjuntaa hyvin.) Olimme ensin ystäviä, eikä hän koskaan maininnut tätä. Välittääkö hän minusta ystävänä? Koenko koskaan rakkautta ja turvallisuutta? –Reece, USA

Vastaus:

Valitsemasi pääoppitunti koskee torjuntaa ja sitä, miten pitkälle sallit sen vaikuttaa loppuelämääsi. Äitisi ei koskaan oikeasti halunnut saada lasta, ja kun sinulla oli koliikki, hänellä oli syy torjua sinut. Kun halusit läheistä suhdetta vanhempana, hän pelkäsi, että veisit liikaa aikaa ja vaatisit häneltä liikaa asioita, joten hän pakotti sinut fyysisesti pois. Hänen torjuntansa muuttui hylkäämisentunteeksi.

Kannat torjunnan stigmaa, jonka kaikki voivat tuntea. Ikään kuin ilmoitat: "Osani elämässä on tulla torjutuksi, erityisesti niiden torjumaksi joiden rakkautta tarvitsen epätoivoisesti." Ystäväsi poimi tämän värähtelyn ja ajatteli alitajuisesti: "Hei, voin pitää hauskaa ilman jälkiseuraamuksia, koska tätä hän tuntee tarvitsevansa." Se, ettei hän ollut rehellinen sinulle, vain lisäsi hänen aiheuttamaansa torjuntaa ja petosta.

Mikään ei muutu, ennen kuin ymmärrät oppituntisi ja poistat sen vaikutelman, jota heijastat toiveistasi. Lisää ihmisiä ilmestyy kohtelemaan sinua samalla tavalla. Sieluna sinulla ei ole yhtään negatiivisia energioita, joten on aika antaa ihmisitsesi myös karistaa ne.

Sinun täytyy ensin hyväksyä, että tämä polku oli valittu ja fantastisen ja rakastavan sielusi luoma. Ydinolemuksesi ei ole muuta kuin ehdotonta rakkautta, joka pyrkii jakamaan kanssasi, mutta se on ollut piilossa oppituntisi takana, jonka sallit peittää suurenmoisuutesi.

Sinun täytyy ymmärtää, että kaikki luovat oman todellisuutensa ja oman määritelmänsä ja harhakuvansa omasta maailmastaan. On aika poistaa se negatiivisesti hyväksytty kuva, jota heijastat itsestäsi, ja antaa toisten nähdä sinut.

Näe itsesi maailman halutuimpana ja rakastavimpana ihmisenä, joka on valmis ja halukas jakamaan tuon rakkauden. Kuvittele suhde, joka perustuu jaettuun rakkauteen ja totuudenmukaisuuteen. Avaudu kumppanuuteen, jossa et odota torjumista. Anna torjunnasta, hylkäämisestä ja pettämisestä tulla menneisyyttä. Ilmennä tuo visio ja nauti aidosta onnellisuudestasi.

Kysymys:

Mestarit, kävin hiljattain Bletchley Parkissa (paikassa jossa Enigma-salauskoneen koodi purettiin toisen maailmansodan aikana) ja yllätyin siitä, että ensimmäiset 15–20 minuuttia olin hyvin tunteikas ja pidättelin kyyneliä. Koinko entisen elämän siellä, vai nappasinko energiajäämää, vai oliko se puhtaasti mielikuvitustani? Odotin innolla tuota vierailua enkä odottanut mitään tunnereaktiota. –Elaine, Englanti

Vastaus:

Olet hyvin herkkä yksilö ja poimit enemmän toisilta ihmisiltä kuin useimmat. Sinulla ei ollut elämää Parkissa sodan aikana, mutta vietit siellä kyllä aikaa silloin, kun se oli eri omistajalla. Olit pääpuistonhoitaja 1800-luvun alussa ja tunnistit tuon maaperän energian. Monet rakennukset joita tehtiin sotaponnisteluja varten, halkoivat energiapolkuja, jotka tekivät maaperästä hyvin tuottavan.

Perusenergiavirran lisäksi poimit myös Bletchleyn työntekijöiden puumerkkijäämiä. Turvatoimet olivat äärimmäisen tiukat, ja kaikki tutkivat aina kaikkea, mitä heille sanottiin, nähdäkseen, oliko puhujalla salattu motiivi kysymyksessään. Ollessaan poissa omalta paikaltaan, kukaan ei saanut puhua mistään, mitä he tekivät, edes työtovereidensa kanssa. Ei puhetta edes tauoilla, lounaalla tai vessassa.

Tuottavuuspaine, oli kyse sitten oikein puretuista viesteistä tai salauskoneen käyttämisestä, teki kaikista kireitä, ja heiltä kysyttiin jatkuvasti, voisivatko he tehdä enemmän. Taistelujen ylä- ja alamäet saivat heidät tuntemaan, että tappiot olivat heidän syytään, koska he olivat epäonnistuneet purkamaan koodattuja viestejä. Monet vakavamielisistä työntekijöistä saivat hermoromahduksen jatkuvien pitkien työtuntien ja edistymisenpuutteen vuoksi.

Niiden perheiden, ystävien ja naapurien määrä jotka menettivät henkensä konfliktien aikana, vaati veronsa. He olivat hyvin informoituja tarkoista kuolonuhrimääristä niiden raporttien vuoksi, joita armeija teki. Joidenkin lähteneiden ihmisten sielut tulivat Parkiin ja yrittivät iskostaa kiireentuntua ja katsoa, pystyisivätkö he auttamaan. Muutama on edelleen jäljellä.

Ensimmäinen energiaryöppy jonka tunsit, oli yhdistelmä kaikista näistä toimista tuolta ajalta. Tapahtumien intensiivisyys vaikutti sinuun henki- ja solutasolla. Sitten kun sopeuduit tuohon intensiivisyyteen, pystyit vähentämään sen vaikutusta sinuun. Mikään siitä ei ollut mielikuvitustasi.

Kysymys:

Mestarit, antakaa minulla jokin ehdotus, miten siirryn eteenpäin tässä vaiheessa. Tiedän, että asiat muuttuvat asteittain globaalisti, mutta ennen kuin näitä muutoksia tapahtuu, myös oman osani tekeminen tässä vaikuttaa minuun, ruokaan, terveyteen, koulutukseen … Sama pätee valintojeni tekemiseen tietoisemmin. Joskus minusta tuntuu, että minun täytyy lähteä Brasiliasta luodakseni elämäni haluamallani tavalla – asiat tuottavat täällä aina vain enemmän pettymystä. Tällä hetkellä olen päättänyt olla vegaani, mutta missä määrin meitä petetään kaikessa, myös maaperä on saastunut Brasiliassa. Etsin vain terveellistä elämänlaatua. Tiedän, että pystyn kaikkeen, mihin uskon, mutta tarvitsen resursseja osallistua tälle matkalle ja luoda maailmani tällä tavalla. Tarvitsen opastusta, rakkaat ystäväni. –Patty, Brasilia

Vastaus:

Päätit olla täällä tänä aikana, jotta sinun täytyisi ehkä käyttää erottelukykyäsi oppituntiesi selvittämiseen ja sen päättämiseen, mikä olisi parasta sinulle. Maailman monissa osissa on ongelmia, ja saastuminen on hyvin yleistä. Ensin sinun täytyy päättää, miten paljon annat asioiden vaikuttaa sinuun. Jos keskityt vain negatiivisiin lopputuloksiin, niitä saat aikaan.

Yksi ihmiselämän periaate on täydellinen valinnanvapaus päättää, millainen tuo elämä on. Luot uskomusjärjestelmiä, jotka ovat täydellisiä suunnitelmiesi toteuttamiseen. Elämä kaoottisessa tilanteessa on kuitenkin mahdollinen, ja se voi olla nautittava, jos menet virran mukana etkä jatkuvasti taistele tapahtumia vastaan.

Sinun täytyy ensin määrittää, mitä minimitarpeesi ovat, sitten mitä muuta tarvitaan tyydyttämään sinut, ja viimeksi mitä haluat saada aikaan. Katso, mitä on käytettävissä ympärilläsi, ja jos näitä asioita ei ole siellä, saattaa olla aika kokeilla toista paikkaa.

Tärkeä asia on käydä tämä läpi käyttämällä vain positiivista energiaa. Jos yhtään negatiivisuutta hiipii sisään, älä tee pysyvää muutosta, ennen kuin olet päässyt eroon siitä, tai muuten se tahraa päätöstäsi. Liiku hitaasti, mutta pidä selkeä tavoite mielessä. Emme tarkoita odotuksia, koska ne ovat rajoittavia siinä mielessä, että ne sallivat vain yhden mahdollisuuden. Tavoitteet ovat, kuin sanoisi: "Haluan tämän tai jotain parempaa."

Kysymys:

Mestarit, kauan sitten yritin opettaa eräälle ystävälle, miten ilmentämislaki toimii ja miten ne tunteet ja ajatukset joihin keskittyy, muuttavat todellisuushavaintoa. Hän vastasi surullisena, että hän on luultavasti kykenemätön tekemään sellaista. Hän on kamppaillut kyvyssään ilmaista tunteitaan ja tuntea jotain, jos hän katselee auringonlaskua, jota kohtaan toinen on tuntenut hämmästystä. En pysty taianomaisesti pakottamaan häntä muuttamaan masentavaa ajattelutapaansa. Se on hänen oma polkunsa elämässä. –Marita, Norja

Vastaus:

Sinun ei pitäisi tuomita itseäsi siitä, että olet epäonnistunut taivuttelemaa jonkun ymmärtämään henkistä polkua, silloin kun hän on hyvin kietoutunut yhteiskunnalliseen egotapaan. Jokainen sielu on valinnut erilaisia elämänoppitunteja ja erityyppisiä ihmispersoonallisuuksia oppiakseen lisää itsestään sieluna.

Käyttääkseen todella niitä kykyjä ja voimia, joita yksilö sisältää alkuperänsä vuoksi Lähteen osana, hänen täytyy ensin oppia rakastamaan itseään ja kunnioittamaan jokaisen ihmisen yksilöllistä matkaa. Ystäväsi oli hyvin perusmatkalla negatiivisen ja positiivisen energian eron sekä sen ymmärtämisessä, että hänellä on täydellinen valinnanvapaus kuvitteellisen maailmansa muotoilussa.

Velvollisuutena tuontyyppisessä elämässä on erottaa itsensä siitä standarditavasta, jolla ihmiset käyttävät yhteiskunnassa egoaan. Ego saa yksilön tuomitsemaan, arvostelemaan ja arvottamaan kaiken ja jokaisen, jonka kanssa hän on kontaktissa. Mutta egoa voidaan käyttää myös ymmärtämään, että kaikki ihmiset sisältävät sielun, ja ne ovat tasavertaisia kaikissa asioissa. Tämä on erittäin vaikea käsite sellaiselle, joka ei ole valmistautunut edes hyväksymään, että hän on sielu.

Ystäväsi käsittelee myös oppitunteja, jotka liittyvät itseluottamuksenpuutteeseen ja arvokkuuskysymyksiin. Tämä johtaa masennukseen ja "en pysty siihen" -asenteeseen. Sinun täytyy antaa ihmiselle tuossa tilassa aikaa käydä läpi perusoppituntinsa, ennen kuin hän on valmis uskomaan ja käyttämään aikomustaan ilmentämiseen. Älä anna tämän yhden esimerkin lannistaa yrityksiäsi auttaa toisia.

Kysymys:

Mestarit, olen aina lukenut mallien rikkomisesta ja vastaavista asioista ja siitä, miten sen pitäisi tuoda "uusi elämä". Mutta nyt olen tottunut ajattelemaan, mistä mallista on tarkkaan ottaen kyse ja miksi ja miten se tapahtuu. Vuonna 2016 tunsin, että rikoin joitain malleja, mutta nyt ajattelen, että olin vain vihainen enkä halua elää niin, kuin ennen elin, koska pelkään ja olen kyllästynyt entiseen tapaani tuntea. En tiedä. En halua muutosta pelolla tai vihalla. –Heitor, Brasilia

Vastaus:

Jonkun tapa käyttäytyä ja toimia perustuu niihin uskomuksiin, jotka hän on hyväksynyt ja joita hän soveltaa elämäänsä. Nämä uskomusjärjestelmät tai mallit kontrolloivat tietoisesti tai tiedostamatta yksilön elämän jokaista aspektia. Ne ovat sääntöjä ja määräyksiä, jotka sanelevat reaktiot maailmassa elämiseen ja toisten kanssa vuorovaikuttamiseen.

Useimmat ihmiset eivät tunnista, että nämä valinnat kontrolloivat heitä, koska ne ovat peräisin lapsen kasvatustavasta. Ne tulevat vanhemmilta, opettajilta, uskonnollisilta johtajilta ja yhteiskunnasta yleisesti. Ne ovat kiinni henkilössä, kunnes hän tuntee niiden vaikuttavan epäsuotuisasti ja tuntee tarvetta muuttaa tapaansa reagoida tiedostamatta eri asioihin.

Pettymys, viha, inho ja pelko ovat usein muutoksen käynnistäjiä. Vuonna 2016 päätit, ettei tapasi käsitellä elämääsi ollut enää suotuisa sinulle, joten muutuit. Yksinkertaisesti ilmaistuna, muutit noita uskomuksia, jotka olivat aina ohjanneet käyttäytymistäsi, ja valitsit uusia tapoja käsitellä syntyviä tilanteita.

Kun korvasit nämä uskomukset, rikoit vanhoja kaavoja ja korvasit ne uusilla, jotka olit itse tehnyt. Tätä sielut tulevat maan päälle tekemään. Sinun täytyy tehdä tällainen muutos auttaaksesi itseäsi oppimaan ja käsittelemään elämänoppituntejasi. Siirryt negatiivisesta energiasta positiiviseen.

Kysymys:

Mestarit, kirjoitan teille, koska aina siitä lähtien kun veljeni teki itsemurhan 14-vuotaana kaksi vuotta sitten, minulla on ollut suurta sosiaalista ahdistusta. Olen liian tietoinen ympäristöstäni, ja kaikki toimintani perustuu torjumisenpelkoon. Minulla on syvä tunne, että olen erilainan kuin useimmat ihmiset eikä minun pitäisi olla täällä. Minussa on paljon rakkautta. Yritän olla aina ilman julmia aikeita ketään kohtaan. Kuitenkin vaikka kuinka kovasti yrittäisin, en pysty lohduttamaan itseäni tai vakuuttamaan itselleni, että tämä ahdistus tulee omasta luomisestani. Olen nyt 18-vuotias, mutta olen käynyt läpi mitä synkimpiä ja kamalampia tunteita itseäni ja elämääni kohtaan. Veljelläni ja minulla oli voimakas yhteys, ja tunnen hänen olevan ainoa, joka ymmärtäisi minua tässä. Voisitteko kertoa, teenkö jotain väärin? –Fanny, Alankomaat

Vastaus:

Tunnet veljesi lähdön juontuvan hänen tunteestaan, että ympärillä olevat torjuivat hänet ja vihasivat häntä. Läheisyytesi hänen kanssaan saa sinut ihmettelemään, miksi et nähnyt hänen päätöstään, ennen kuin hän toimi. Mietit myös, oletko matkalla samaan suuntaan.

Olet äärimmäisen herkkä ja olet tuntenut, että ystäväsi eivät tiedä enää, miten sinua kohdellaan veljesi itsemurhan jälkeen. Tämä on ahdistuksesi syy sosiaalisissa tilanteissa. Huomattavin ero on tunteesi, ettet kuulu joukkoon, koska muut eivät ymmärrä menetystäsi, koska he eivät ole kohdanneet sisaruksen kuolemaa.

Olet läsnä tässä maailmassa valinnasta. Päätit haluta tulla tähän elämän, ja niin kamalalta kuin se ehkä tuntuukin, halusit kokea ne tragediat, joita ympärilläsi on. On mahdollista yhdistyä veljeesi toisella puolella. Anna hänen auttaa sinua ymmärtämään, miksi nämä asiat ovat ilmestyneet elämääsi ja miten voit elää niiden kanssa ja oppia niistä.

Ainoa tekemäsi asia jonka voit muuttaa, on asenteesi ajankohtaisiin tapahtumiin elämässäsi. Muista ensin, että olet sielu, jolla on ihmiskokemus oppiaksesi, miten käsitellään negatiivisuutta ja vedetään mahdollisimman lähelle täysin ehdottomasti rakastava elämä. Sielusi ydinolemus on Lähde-energia, josta tulit. Tämä merkitsee, että sinulla on kaikki Lähteen voimat ja kyvyt. Käytä niitä käsitelläksesi surusi, ahdistuksesi ja yksinolemisesi.

Etsi ikätoveriryhmä, jotka ovat kokeneet tämän saman kamalan elämänoppitunnin. Jaa tunteesi heidän kanssaan ja kuuntele niitä vaikeuksia, joita heillä on, ja miten he ovat pystyneet käsittelemään ne. Et ole yksin tässä. Ihmismuodossa on niitä, jotka ymmärtävät, ja henkimuodossa niitä, jotka auttavat, jos pyydät.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

11.9.–18.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net