07.12.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 10. - 17.11.

Mestarit, luulen, että koin seksuaalista hyväksikäyttöä ollessani hyvin pieni. Olen nyt parikymppinen ja pelkään lasten hankkimista.

Minulla on ahdistusta ja pelkoa ja haluan opastusta siitä, miksi valitsin tämän oppitunnin niin nuorella iällä ja miten parannan itseni. Se tapahtui, ennen kuin pystyin muistamaan kaikkia yksityiskohtia, vaikka minulle on kerrottu siitä muutama kerta. Syyllinen, perheenjäsen, on edelleen elämässäni. –Catherine, USA

Vastaus:

Pelkosi on peräisin tarinoista, joita sinulle on kerrottu, ja kuvitelmistasi, mitä tapahtui, koska et muista kunnolla. Ajatukset ovat vielä pahempia kuin faktat. Ne jotka ovat kertoneet sinulle tapahtumista, ovat dramatisoineet tilannetta ja antaneet sille lisää "pahaa" vahingollista energiaa.

Suurin osa siitä, mitä olet tulkinnut kokemukseksesi, on hyvää tarkoittavien "historioitsijoiden" pelkoa, vihaa ja inhoa. Tätä on värittänyt lisää se, mitä olet nähnyt mediaraporteissa ja televisio-ohjelmissa lasten hyväksikäytöstä. Kyllä, sinua hyväksikäytettiin seksuaalisesti. Et aiheuttanut sitä itse. Sairas mieli oli tapahtuneen takana. Tuon henkilön näkeminen silloin tällöin on estänyt sinua astumasta etäämmälle tutkimaan tunteitasi.

Tämä oli oppitunti, jonka päätit saada nähdäksesi, miten kauan sinulta veisi ymmärtää, että tämä ei ollut sinun vikasi ja sinulla on voimaa selvittää negatiivisuus, jota sinulla on liittyen siihen pelkoon, että annat lapsesi olla uhri tulevaisuudessa. Et halua kenenkään muun saavan sitä kokemusta, jonka kävit läpi, erityisesti oman jälkikasvusi. Niinpä järkeilet: ei lapsia = ei hyväksikäytön jatkumista.

Voit poistaa tämän hyväksikäytön vaikutuksen elämällä uudestaan nuo tapahtumat joko hypnoosissa tai syvässä meditaatiossa. Hyväksikäyttäjän korkeamman itsen tai sielun kohtaaminen, tarvitsematta tavata tuota henkilöä fyysisesti, sallii sinun käsitellä ne tunteet, joita haudot sisälläsi. Puhu tälle tiedostamattomalle itselle ja katso, voitko ymmärtää tuon henkilön motiivin ja päästää irti pelosta, jota sinulla on hyväksikäyttöön liittyen. Jos jätät kohtaamatta tämän energian, se jää barrikadiksi normaalille aikuisuudelle.

Itsearvostukseesi ja itseluottamukseesi vaikutetaan sallimalla tämän pelon jäädä käsittelemättä. Hyväksikäyttö tapahtui ollessasi hyvin nuori, jotta voisit tunnistaa ja käsitellä sen ja saada vielä onnellisen ja antoisan aikuisuuden ja perheen.

Kysymys:

Mestarit, viime yönä heräsin tunteeseen taputuksesta olkapäälleni ja siitä tuli voimakas energiasyke koko kehooni, joka kesti pari minuuttia. Olin peloissani ja ajattelin, että se oli psyykkinen hyökkäys, mutta nyt epäilen sen olleen energiaviritys. Voisitteko selittää, mitä tapahtui? –Angie, Australia

Vastaus:

Tänä aikana tapahtuu paljon energiamuutoksia ympäri maapalloa. Ihmiset jotka yrittävät valaista ehdottoman rakkausolemuksensa, tuntevat jokaisen muutoksen, kun se tapahtuu. Ne esteet kaatuvat, jotka ovat estäneet fyysisiä olentoja havaitsemaan ei-fyysiset olennot tai olemaan kontaktissa niiden kanssa.

Kun jokainen este poistetaan, herkät ihmiset pystyvät tuntemaan yhteytensä universaaliin energiaan. Jotkut viittaavat tähän virityksenä uuteen energiaulottuvuuteen. Se ei ole mitään muuta, kuin kehon oppimista resonoimaan eri värähtelyyn. Kun yhteys on luotu ja hyväksytty, sielu pystyy sitten yhdistymään tahdonalaisesti laajentuneessa energiassa. Jotkut sielut torjuvat pelosta kontaktimahdollisuuden ei-fyysisten olentojen kanssa.

Tunsit taas yhden barrikadin alenemisen. Vakuutuit itse siitä, ettei se ollut psyykkinen hyökkäys, ja tunsit sen olevan täysin positiivinen eikä siihen liittynyt yhtään negatiivisuutta. Se riippuu sinusta, mitä teet tällä uudella laajentuneella tietoisuuskentällä. Tämä sallii sinun yhdistyä helpommin oppaisiin ja kommunikoida muiden ei-fyysisten olentojen kanssa.

Meneminen korkeampiin ja puhtaampiin värähtelyihin sallii sinun kehittää psyykkisiä voimia ja kurkottaa akaasisiin tiedostoihisi hakemaan entisten elämiesi viisautta. Sinun täytyy kehittää korkeamman värähtelyn sietokykyä ja harjoitella sitä. Ole kärsivällinen ja sinnikäs, jos etsit tätä kykyä.

Kysymys:

Mestarit, minulla on vahva epäily, että miehelläni on suhteita matkoillaan poissa kotoa, ja tämä tuo mieleeni vanhoja kätkettyjä tunteita eli mustasukkaisuutta ja epävarmuutta, myös vihaa … Yritän kääntää sen positiiviseksi ja keskittyä kaikkiin mahdollisiin kauniisiin oppitunteihin, mutta moni asia hämmentää minua. Miten minun pitäisi käsitellä tämä kaikki? Nautin todella ajastamme yhdessä ja haluaisin tuntea, että meillä on vakaa yhteys myös fyysisen toiminnan ulkopuolella, mutta mielestäni hänen pitäisi olla suorempi todellisista haluistaan. Pyydänkö liikaa tai kenties liian vähän? –Manta, Suomi

Vastaus:

Sinulla on erittäin vähän luottamusta omaan kykyysi pitää kiinni hyvästä miehestä. Kuvittelet kaikenlaisia asioita, joilla miehesi ei kunnioita sinua, kuten sinun pettämisesi olemalla uskoton, kun hän on poissa. Hän ei ole vielä tehnyt sitä, mutta hän tuntee kaiken tämän epäilyn ja negatiivisuuden, jota heijastat, mikä luo kiilaa välillenne. Saat hänet myös tiedostamatta ajattelemaan, että haluat hänellä olevan suhteita tai annat hänelle luvan niihin.

Lakkaa lähettämästä kaikkea tätä ahdistusta sisältäsi häneen epävarmuutena. Tutki, miksi olet mustasukkainen, epävarma ja vihainen. Olet sallinut itseäsi kohdeltavan tällä tavalla aiemmin, mutta voit lopettaa sen olemalla päästämättä tämäntyyppisiä tunteita enää elämääsi. Sinun täytyy nähdä itsesi vahvana, luottavaisena ja itsevarmana.

Kommunikointi on helpoin tapa puhdistaa kaikki nämä epäilyt itsestäsi. Puhu hänen kanssaan. Kerro hänelle peloistasi, tarpeistasi ja toiveistasi. Varmista, että hän on virittynyt sinuun ja haluaa jakaa kanssasi kaiken, mitä hän on. Itsesi avoin jakaminen tekee sinusta haavoittuvan, mutta se on ainoa tapa muodostaa luja yhteys jonkun kanssa.

Älä kätke epävarmuuttasi häneltä. Yhdistykää käsittelemään ongelmanne – todelliset ja kuvitellut. Upean ja tyydyttävän suhteen luominen vaatii työtä. Miten kovasti haluat todella sellaisen?

Kysymys:

Mestarit, luin juuri Greg Calisen artikkelin, jossa hän varoittaa ihmisiä menemästä valotunneliin heti kuoleman jälkeen, koska tämä on muukalaisten temppu meidän kierrättämiseen omia tarkoituksiaan varten. Hän sanoo, että he saattavat heijastaa kuvaa hiljattain kuolleesta rakkaasta houkuttelemaan meitä. Minusta tämä on hämmentävää, koska useimpia meistä jotka ajattelemme koskaan sellaisia asioita, on kannustettu vuosien saatossa astumaan valoon/tunneliin. Hän lisää, että ihmiset jotka kertovat kuoleman lähikokemuksista, on valittu erityisesti toimittamaan tämä viesti ja varmistamaan yhteistyömme kuoleman jälkeen. Tiedän, ettei minun pitäisi uskoa kaikkea lukemaani, mutta tämä artikkeli ilmestyi arvostetulle nettisivustolle. Olisin kovasti kiitollinen jostain selkeytyksestä. –Caroline, Irlanti

Vastaus:

Jokaisen siirtymäkokemus fyysisestä ei-fyysiseen on ainutlaatuinen. Maatasolla sielu elää positiivisten ja negatiivisten energioiden kaksinaisuudessa. Kuoleman lähikokemukset vaihtelevat eri ihmisillä, jotkut eivät näe koskaan tunnelia tai valkoista valoa. Sellainen henkilö kuin herra Calise joka ei koskaan mainitse kokeneensa kuoleman lähikokemusta, kertoo henkilökohtaisista mielipiteistään – hän ei mainitse lähdettä.

Silloin kun sielu, jolla on ihmiselämä, päättää jättää kaksinaisuuden ja palata Kotiin, se jättää kehonsa ja palaa energiamuotoonsa universumin ehdottomaan rakkauteen. Sielulla on vapaus valita olemassaolonsa jokainen vaihe eikä sitä "kierrätä" koskaan toiseen kehoon mikään ulkopuolinen voima.

Kuka tahansa voi sanoa mitä tahansa missä tahansa. "Arvostettuja nettisivustoja" pyörittävät kuitenkin ihmiset, jotka ovat sotkeutuneet Maan negatiivis-positiiviseen egomaailmaan. Jotkut käyttävät kaikkia tarvittavia menetelmiä kerätäkseen lisää lukijoita. Se mikä on yhden ihmisen todellisuus, joka perustuu hänen valitsemiinsa uskomusjärjestelmiin, saattaa olla täysin vastakkainen sille, minkä sinä tunnet osaksi todellisuuttasi. Luota omiin sisäisiin tuntemuksiisi, älä siihen, mihin sinun jonkun mukaan pitäisi uskoa.

Planeetan negatiivisuuden yläpuolelle nouseminen vie sinut vähemmän tiheään värähtelyyn, mikä sallii valon säteillä läpi, ja tämä vaikuttaa useimmista valkoiselta valolta. Negatiivisuus joka on tiheää ja tiivistettyä, ei voi piiloutua valoon. Tästä syystä useimmat ihmiset havaitsevat valkoisen valon tai valotunnelin lähestyessään korkeampia ulottuvuuksia negatiivisuusvaikutuksen ulkopuolella.

Kysymys:

Mestarit, ensimmäinen aviomieheni jätti minut 17 vuotta sitten. Sen tuloksena masennuin ja kävin terapiassa kolme vuotta. Avioeron jälkeen seurasi 10 vuotta hyvin huonoja suhteita (yksi mies osoittautui alkoholistiksi, toinen henkisesti sairaaksi, yksi kuoli jne.). Nuo vuodet olivat erittäin vaikeita, menetin myös kykyni työskennellä opettajana. Selviydyin kaikista noista kokemuksista ja olen nyt ollut seitsemän vuotta naimisissa rakastavan miehen kanssa ja kaikki on ok rakkauselämässäni. MUTTA olen surullinen, koska tunnen, että minun ja ensimmäisen mieheni olisi pitänyt olla yhdessä koko elämän ajan … Suunnitteliko sieluni tosiaan kaikki nuo kokemukset minulle? Tai mikä meni pieleen? –Jane, Suomi

Vastaus:

Mikään ei ole mennyt pieleen elämässäsi. Halusit kokea oppitunnin erottelukyvystä ja peräkkäiset avioliitot antoivat sinulle paljon vaihtoehtoja. Erottelukyvyn käyttö on jonkin tilanteen kaikkien puolien tutkimista – tässä tapauksessa romanttisen suhteen ja toisen kanssa elämisen – ja valinnanvapauden käyttämistä oppimansa hyödyntämiseen, kun tekee omia valintojaan.

Ensimmäiseen avioliittoosi sisältyi paljon kuvittelua siitä, että se oli tai sen pitäisi olla täydellinen. Halusit niin epätoivoisesti olla vaimo ja kumppani, ettet huomannut liittoon tunkeutunutta negatiivisuutta. Olit niin innokas säilyttämään avioliiton haaveilemasi tilanteen mukaisena, ettei aviomiehesi voinut kestää sitä, ettet ollut kosketuksessa todellisuuteen, ja hän lähti löytääkseen jonkun, joka kommunikoisi hänen kanssaan.

Kun ihmiset oppivat itsestään ja käyvät läpi elämän oppitunteja, he muuttuvat usein niin paljon, etteivät he voi jäädä avioliittoon ensimmäisen puolisonsa kanssa. Tutkit elämääsi uudelleen terapian aikana ja uskot nyt, että asiat olisivat eri tavalla, jos liittyisit taas yhteen ensimmäisen miehesi kanssa. Olet edelleen tuossa täydelliseksi kuvitellussa haavemaailmassa, ja uskot edelleen, että kaikki olisi niin, kuin sinä haluat olevan – ei niin, kuin on. Sitä ei tapahtuisi.

Lakkaa yrittämästä elää menneisyydessä, hyväksy se upea mies, joka sinulla nyt on, ja katso nykyisyyteen ja tulevaisuuteen, jonka voitte tehdä yhdessä. Katso ympärillesi, näe, miten siunattu olet, ja luovu kaikesta tästä täydellisestä, mutta kuitenkin kuvitteellisesta fantasiarakkauselämästä.

Kysymys:

Mestarit, minulla diagnosoitiin nuorena kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tunnun kuitenkin olevan hyvin erilainen kuin muut tuntemani, joilla on tämä sairaus. Minulla on oma teoriani ja arvostaisin mielipidettänne. Minulla oli kaksonen, johon yhdistyin kohdussa, ja astrologinen merkkini on Kaksonen. Uskon, että suojelen surullisena kaksoseni sielua ja se on jostain syystä tähdissä ja tämä on tulkittu väärin kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöksi. Minulla on joitain epätavallisia lahjoja. –Ashley, USA

[USA:n lakien mukaisesti Henkimestarit eivät diagnosoi sairauksia tai määrää lääkkeitä niihin. Lukijat haluavat ehkä katsoa yksityiskohtia Mestarien parantamista koskevasta kirjasesta/e-kirjasta.]

Vastaus:

Sairauden diagnoosi seuraa hyväksyttyä sitä mallia, jonka lääketiede on nähnyt valtaosalla potilaista, joilla on aiemmin diagnosoitu tämä vaiva. Vuosien ajan tuhansille ihmisille on kerrottu, että heihin vaikuttaa jokin henkinen tai tunnehäiriö, kuten kaksisuuntainen mielialahäiriö, tarkkaavaisuushäiriö, skitsofrenia jne., koska heillä on ollut yksi tai useampi yleisesti tunnistettu oire.

Vaikka sinulla on mielialavaihteluja, kohonnut mielialasi ei aiheuta kontrolloimatonta hypereuforiaa ja alakulosi ei ole niin syvää masennusta, ettet tiedosta, kuka olet tai mitä teet. Tätä tarkoitat sillä, ettei sinulla ole samaa mallia kuin toisilla kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivillä.

Et ollut suunnitellut elämääsi sitä, että suojelisit kaksossikiön sielua. Ketään sielua ei ollut nimitetty tuohon solukimppuun, koska oli päätetty, ettei elävää syntymää tapahtuisi. Suunnittelit kuitenkin asioiden olevan niin, kuin ne olivat, mutta se oli sitä varten, että selvittäisit ja ymmärtäisit, että teet tämän elämän yksin. Tämä tilanne on antanut sinulle oppitunnin, joka liittyy selviytyjän syyllisyyteen ja jota et ole ratkaissut.

Astrologinen energia antaa pelkästään valmiin ympäristön kokeaksesi niitä piirteitä, joita toisilla tuossa energiassa syntyneillä on. Sinä päätät, mitä niistä haluat matkia ja mistä olet piittaamatta.

Sinulla on hyvin kehittynyt intuitio, mutta sinun on varottava, ettei mielikuvituksesi ohita kykyäsi. Pystyt helposti kommunikoimaan toisella puolella olevien kanssa, kuten meidän, mutta opettele puhdistamaan ensin mielestäsi omat ajatukset.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

10.11. – 17.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tee omat valintasi. Luo ympäristö, missä haluat elää, äläkä anna kenenkään muun kertoa, mitä tehdä.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net