25.09.2015

Kysymyksiä henkimaailman mestareille 1. - 8.9.

Mestarit, voitteko kuvata meille, mitä jotkut teistä tekevät elämässään ei-lineaarisessa, ei-fyysisessä muodossaan? Onko kaikilla teistä edes huumorintajua?

Olen huomannut, että kaikki vastauksenne vaikuttavat hyvin suorilta. Luulen, että jos olisin itse vastaamassa näille ihmisille, kuulostaisin pehmeämmältä (annan teille vain vähän neuvoja)!!! –S, Uusi Seelanti

Vastaus:

Jos sinulle tehtäisiin sydänleikkaus, haluaisitko kirurgien olevan joviaaleja, kertovan vitsejä ja piristävän enemmän kaikkia kuin uppoutuvan tekemiseensä, vai haluaisitko heidän olevan vakavissaan ja todella keskittyvän terveytesi palauttamiseen?

Ihmiset kirjoittavat tavallisesti meille ymmärtääkseen elämäänsä tai saadakseen apua niiden oppituntien selvittämiseen, joita he valitsivat itselleen. Kevytmielisyyttä on joissain vastauksissamme, mutta vain niihin kysymyksiin, joita ei esitetä vilpittömästi tai joilla yritetään vähätellä sitä, mitä toiset ajattelevat meistä, tai niille ihmisille jotka tarvitsevat vähän kiusoittelua, koska he ovat aivan liian vakavissaan nauttiakseen tästä elämästä, jonka he ovat valinneet.

Ihmiset tulevat luoksemme saamaan opetusta ja sitä yritämme antaa – tavalla jolla he tuntevat vastaukset. Yleisesti ottaen silloin kun olemme omissa oloissamme, rakastamme hauskanpitoa, rakastamme ehdottomasti ja olemme usein hilpeitä. Mutta emme yleensä sekoita työtä ja huvia.

Kun sielu lähtee ihmiskehostaan, se muuttuu ydinolemuksekseen, joka on muodotonta energiaa. Tässä tilassa on mahdollista yhdistyä energiaan monissa universumin paikoissa samanaikaisesti. Voi tarkkailla Maata ja niitä, jotka jäivät taakse, työstää sitä ymmärrystä, jonka oppi elämänsä aikana, ja jatkaa ystävyyssuhteita.

Jotkut tutkivat kokemuksia, millaisia heillä ei ole ollut, ja päättävät, haluaisivatko he kokeilla jotain muunnelmaa siitä, mitä he näkevät toisten tekevän. Samaan aikaan he käyvät toisten tuntemiensa sielujen luona ja puhuvat siitä, mikä oli hyvää ja vähemmän hyvään heidän edellisissä elämissään. He kiittävät niitä, jotka ovat auttaneet heitä opiskeluissa, ja tekevät sopimuksia auttaakseen muita tai saadakseen heidät työstämään toivottua suunnitelmaa itsensä kanssa tulevaisuudessa.

Kysymys:

Mestarit, joskus ajattelen ihmiselämää videopelinä tai elokuvan käsikirjoituksena. Onko siinä tolkkua? Jos on, niin me (osamme Lähteessä) ikään kuin loimme itsemme omaksi viihteeksemme? Minkä vuoksi? Tulemme saamaan kokemuksia kaksinaisuudessa, mutta mikä tarve periaatteessa täydellisellä Lähteen osalla on tulla paremmaksi tai tavoitella kasvua? Kasvua, silloin kun on jo täydellinen? –Marcio, Brasilia

Vastaus:

Olet sielu, jolla on ihmiskokemus. Sielusi ei koskaan kuole tai muutu – teet vain eri valintoja siitä, mitä haluat kokea. Olet siksi kuin päähenkilö sarjassa näytelmiä tai videopelejä. Jokainen elämä maapallolla on uusi rooli, johon sovitetaan ne tilanteet, jotka haluat kohdata oppiaksesi.

Useimmat ihmiset eivät pidä viihteenä taistelujaan oppituntien oppimisessa maan päällä, mutta kun sielunne palaa Kotiin, se olisi yleensä samaa mieltä tuosta arviosta.

Kaikilla sieluilla on pääsy kaikkeen tietoon, jota muut sielut ovat kokeneet ihmiselämissään. Fyysisyydessä tietoa löytyy kirjoista, videoista, Wikipediasta ja YouTubesta, mutta miten paljon ihmiset ymmärtävät tuosta informaatiosta, jos he eivät ole kokeneet sitä itse? Heillä on tieto, mutta ei viisautta soveltaa sitä omaan käyttöönsä.

Voit lukea kaiken maratonin juoksemisesta, "muurista" joka tulee pitkän matkan jälkeen, tahdittamisesta, nesteytyksestä ja ravinnosta, mutta siihen saakka kunnes oikeasti juokset kisan, sinulla ei ole viisautta prosessista. Jokainen ihmiselämä on viisauden etsintää, jota voidaan käyttää ja soveltaa seuraavissa elämissä.

Lähde ja sen osat tietävät vain täydellisyyden. He eivät ole kokeneet toimintoja elämässä, mikä sallisi heidän tietää, mitä tehdä kohdatessaan tietyn tilanteen fyysisessä elämässä, joka ei ole täydellinen. Jos olet asunut vain kohtuullisessa ilmastossa, et tiedä, miten käsitellään superkylmiä, jäätäviä tai sykloniolosuhteita.

Voit pukeutua, ikään kuin ymmärtäisit tilanteen, tai puhua, ikään kuin olisit tehnyt sen, mutta et voi toistaa osallistujan tuloksia tai tunteita, ennen kuin olet saanut tuon kokemuksen.

Kysymys:

Mestarit, tunnen, että jokin estää minua tulemasta palkatuksi, niin paljon kuin haluaisinkin saada miellyttävän työpaikan. Olen yrittänyt kohdentaa tukoksen, mutten osaa sanoa sitä itse. Onko se omanarvontunnon puute, ettei ole riittävän selkeitä visioita siitä, mitä haluaa (eli en voi luoda mitään), on ongelmia siinä, ettei salli asioiden tapahtua tai hyväksy rahaa, keskittyy vääriin asioihin, tuntee mukavaksi nykytilanteen jne.? Arvostaisin ulkopuolista näkemystänne, jotta voin rynnätä taas eteenpäin. Tiedän, että voin luoda, mitä haluan. –Maarit, Suomi

Vastaus:

Sinulla on vakavia epäilyksiä itsestäsi ja kyvyistäsi. Kun yrität visualisoida jonkin ilmentymisen elämääsi, ajattelet myös: "Just joo, ihan kuin se oikeasti tapahtuisi" tai "En pysty mitenkään tekemään sitä" tai "En ole riittävän hyvä siihen". Tämä ei ole ainoastaan itseluottamuksen ja omanarvontunnon puutetta, vaan myös sen kieltämistä, kuka olet sieluna – Lähteen osa.

Sieluna sinulla on kaikki voimat ja kyvyt, joista Lähde koostuu. Voidaksesi käyttää niitä, sinun täytyy ensin hyväksyä, että sinulla on nämä ominaisuudet. Hyväksyttyäsi, että ne ovat sisälläsi, sinun täytyy uskoa, että voit käyttää niitä omaksi hyödyksesi. Vakuuta itsesi seuraavaksi siitä, että osaat käyttää niitä, ja aloita sitten pienillä tavoilla, kuten tuomalla itsellesi tiettyjä työ- ja rahoitustilaisuuksia.

Voidaksesi työskennellä kykyjesi kanssa, sinun täytyy haluta muuttaa sijaintia, jossa olet nyt. Sinulle on tullut liian mukavaksi elää pelossa, ilman tarvetta tehdä asialle mitään. Pelot ja epäilykset ovat elämänoppituntejasi ja ne pysyvät, kunnes kohtaat ne ja käsket niiden lähteä.

Voit tehdä tämän kysymällä itseltäsi, mistä ne tulivat ja mikä ylläpitää niitä sinulla. Ne ovat kaikki luonteeltaan negatiivisia ja sinun täytyy päättää olla positiivinen ajaaksesi ne pois. Tutki ajatuksiasi näistä epäilyksistä ja totea itsellesi, miten haluat asioiden oikeasti olevan. Näe positiivinen tulos ja laita tarkoituksellisesti energiaa siihen.

Raha ei ole muuta kuin vastine antamistasi palveluista. Jos teet jotain jollekin ihmiselle tai yritykselle, se vastaa maksamalla sinulle palveluksen arvon. Odota tuloja ja iloitse niistä.

Kysymys:

Mestarit, kysymykseni on Oneness-liikkeestä. (Älkää mainitko nimeä, jos se estää teitä vastaamasta.) Mikä se on? Miten tietää, mikä on hyvä itselle ja mikä ei, jos ei halua pelätä kaikkea? –S, Suomi

Vastaus:

Sanaa "oneness" (= ykseys) on käytetty vuosisatoja viittaamaan eri uskomusjärjestelmiin, kuvaileviin määritelmiin ja uskonnollisiin ideologioihin. Termin voi löytää monista new age –kirjoituksista selvänä merkkinä, että kaikki ihmiset ovat samaa. Tämä viittaa siihen tosiasiaan, että kaikki ihmiset ovat ennen kaikkea sieluja, jotka "murrettiin" yhdestä paikasta – Lähteestä.

Käsitettä voi havaita käytettävän merkitsemään yhtenäisyyttä, yhteenkuuluvuutta, yhtä näkökulmaa. Uskonnollisissa yhteyksissä se viittaa yleensä yhteen ainoaan voimalähteeseen sen kolminaisuuden sijasta, johon monet kristilliset filosofiat viittaavat. Toisille se on etsintää, toiveikkuutta, että kaikki ihmiset tuntevat yhtenäisyyden ja liittyvät yhteen, ykseyden tai samuuden yhteiseen tavoitteeseen.

Tuo uskomusjärjestelmä väittää poistavansa maapallon kaksinaisuuden ja tuomitsemisen ja synnyttävänsä rauhaa ja ehdotonta rakkautta sellaisena, kuin se on Kotona. Maapohjaisten liikkeiden vaikeutena on niiden ihmisten ego, jotka sanelevat organisaatioiden tietyt dynamiikat tai hallinnoivat niitä. Kun he antavat maailman ymmärtää, että heidän tapansa on ainoa tapa elää, he pakottavat heitä lähestyvät ihmiset tuomitsemaan. Tässä on se päätöstilanne, liittyykö "positiivinen vs. negatiiviselta näyttävä" –päätöstaisteluun vai ei.

Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus ja niiden pitäisi käyttää tuota kykyä löytääkseen itselleen parhaan tavan viettää aikansa maan päällä. Kaikki ihmiset etsivät opastusta toisilta. Jotkut menevät niin pitkälle, että kaihtavat päätöksentekovastuuta ja antavat tuon oikeuden tai voiman muille. Tämä estää sen henkisen kasvun, joka alun alkaen toi sielut maan päälle.

Elämänoppituntisi näkyvät epäilyksinä ja pelkoina jokapäiväisessä elämässäsi. Jos välttelet kaikkea, mitä et täysin ymmärrä, et koskaan opi mitään. Sielusi matkaan kuuluu niiden ovien avaaminen, jotka kätkevät asioita sinulta. Universumi esittelee sinulle asioita, joita sinun tarvitsee kokea toteuttaaksesi ne toiveet, joita sinulla oli ennen tulemista.

Kysy aina itseltäsi, miltä jokin sinusta tuntuu, ennen kuin teet päätöksen. Tämä tuo tiedostamattoman korkeamman itsesi auttamaan oppimisprosessissa. Sen ymmärtäminen, mitä pelkäät, tekee sinusta voimakkaamman ja tietävämmän.

Kysymys:

Mestarit, minulla oli isoisotäti, joka oli hyvin antelias ja rakastava henkilö ja joka antoi minulle turvapaikan lapsuuden vaikeuksissani. Hän teki minulle herkkuja ja osti lahjoja eläkkeen salliessa. Hän oli myös uskovainen baptisti. Kysymykseni on: koska hän oli uskovainen, oliko hänen vaikea sopeutua kuoltuaan, koska kuoleman jälkeinen elämä ei luultavasti ollut sitä, mitä hän odotti? Vartioiko hän minua edelleen ja on tietoinen nykyisistä vaikeuksistani? Toivon myös, että hän ymmärtää sen positiivisen roolin, jota hän esitti elämässäni, ja miten paljon arvostin sitä. –Matt, USA

Vastaus:

Järjestäytyneet uskonnot ovat yksi tapa, jota ihmiset käyttävät päättääkseen, miten elää elämäänsä. On niitä, jotka kuuluvat kirkkoon opastuksen ja suojelutunteen vuoksi, jotta heidän ei tarvitse tehdä mitään päätöksiä itse. He sallivat kirkon sanella jokaisen ajatuksensa ja liikkeensä ja tehdä kaikki valinnat puolestaan. Nämä ihmiset eivät koskaan oivalla, että heillä on valinnanvapaus elämänsä joka osassa.

Sitten on ihmisiä, jotka on kasvatettu jossain uskonnossa, ja seurakunnasta tulee heidän perheensä. He säilyttävät jäsenyyden, jotta heillä on ryhmä, missä seurustella, aate johon kuluttaa aikaa ja vuorovaikutusaikataulu toisten kanssa. He eivät tunne olevansa koskaan yksin kuuluessaan tuohon ryhmään.

Tädilläsi oli tarve olla tarvittu ja osa jotain ja kirkko antoi hänelle sen. Hän toisti oppeja ja uskomuksia, muttei ollut kovin tarkka siinä, noudattiko hän täysin noita periaatteita. Hän yritti elää positiivisuudessa ja karkottaa pois negatiivisuuden, joka johtaisi väittelyihin ja vihaan. Hän piti vähimmän vastustuksen tiestä.

Kun hän kuoli, hänen viimeiset ajatuksensa – kiitos hänen ystäviensä – olivat helmiäisportit ja hymyilevä Jumala toivottamassa tervetulleeksi kotiin. Hänellä ei ollut negatiivisen tuomitsemisen pelkoa sen vuoksi, miten hän eli elämänsä. Hän havaitsi Kodin olevan ehdotonta rakkautta ilman tuomitsemista, ja paljon muita ystäviä ja sukulaisia oli läsnä auttamassa häntä muistamaan ydinolemuksensa Lähteen osana, käymään läpi elämässä opittuja oppitunteja ja olemaan kiitollinen niistä. Hänen aiempi uskontonsa oli perustunut tuomitsemiseen eikä hän löytänyt sitä täältä, joten sillä lakkasi olemasta vaikutusta häneen.

Hän katselee sinua ja käy luonasi. Hän on tietoinen elämästäsi ja sitä, millä on ollut vaikutusta sinuun, ja hän toivoo, että uskoisit itseesi enemmän ja seuraisit intuitiotasi – tuota pientä ääntä, joka antaa sinulle neuvoja. Hän haluaa sinun tietävän, että voit aina puhua hänelle saadaksesi lohtua.

Kysymys:

Mestarit, ottaen huomioon, että fyysinen elämä on monta kertaa täynnä surua, julmuutta ja negatiivisia asioita ja ihmismäärän kasvu jatkuu ja on jatkunut tuhansia vuosia, niin milloin Lähde päättää, että se tietää tarpeeksi itsestään, lakatakseen lähettämästä lisää sieluja fyysiselle tasolle? –Matt, Englanti

Vastaus:

Fyysinen elämä – ainakin maaplaneetalla – eletään negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuudessa, jotta sielut voivat käyttää valinnanvapauttaan. Se luotiin sieluille auttamaan kollektiivitietoisuutta ymmärtämään fyysisen elämän kaikki mahdolliset aspektit.

Lähde ei lähetä sieluja fyysiselle tasolle. Päätös tulla ihmiskehoon on yksinomaan sen sielun, joka sen tekee. Kaikilla on täydellinen valinnanvapaus eikä millään vaatimuksilla tai saneluilla puututa siihen.

Sielut ovat Lähteen osia, jotka on "murrettu", jotta Lähde voi oppia, mitä se ei ole, mutta sitten kuin sielu on yksilöllistynyt, se tekee omat päätöksensä. Päätös palata maapallolle, sitten kun tuo ilmiö on koettu kerran, tehdään, koska tuo sielu haluaa saada eri kokemuksen, jonka se on jo käynyt läpi. Se ei ehkä ollut tyytyväinen ensimmäiseen elämään tai se ehkä halusi muuttaa joitain osia nähdäkseen, miltä ero tuntui.

Jokainen sielu joka tuntee, että se on saanut tarpeekseen Maan negatiivisuutta, ei enää vain mene takaisin sinne ja puuhailee jotain muuta. Niin kauan kun sielut haluavat oppia kokemalla valinnanvapauden käyttöä, Maan olemassaolo jatkuu ja ne jatkavat menemistä sille.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

1.9. – 8.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net