28.01.2019

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.1.19

Mestarit, olen kuullut hiljattain "negatiivisista kiinnikkeistä". Nämä negatiiviset energiaolennot toimivat loisina ihmisissä, jotka eivät voi nähdä niitä. Ne syövät isäntiensä energiaa. Tämä voi aiheuttaa ihmiselle fyysistä tai tunneahdistusta. Onko tämä käsite paikkansapitävä? Jos on, onko jokin tapa havaita, onko jollain negatiivinen kiinnike? Ja miten sen voi turvallisesti poistaa? Ja toipua siitä? –Anne, USA

Vastaus:

Negatiiviset kiinnikkeet ovat ruumiittomia sieluja, jotka ovat kuolleet kehostaan, mutta päättäneet jostain syystä olla menemättä Kodin ehdottomaan rakkauteen. Niiden täytyy vaikuttaa elävään ihmiseen voidakseen olla tekemisissä fyysisen maailman kanssa. Ne yrittävät houkutella ihmisen päästämään ne kehoonsa, mitä ne eivät voi tehdä sitä ilman jonkinlaista suostumusta.

Ne lähestyvät tavallisesti ihmistä, johon vaikuttaa jokin estoja alentava aine. Ne puhuvat hänelle päässä ja selittävät, että ne voivat auttaa päihtynyttä henkilöä, jos saavat luvan yhdistyä häneen. Toinen yhdistymismenetelmä voi olla puhuminen ouija-pöydän kautta. Sitten kun ne ovat sisällä, vaatii melko paljon energiaa ja tahdonvoimaa saada ne ulos.

Toinen ja vähemmän vakava negatiivinen kiinnike voi tulla kontaktista energiajäämään, jonka edesmennyt ihminen on kerännyt elämänsä aikana. Ihminen joka on viettänyt koko elämänsä negatiivisessa energiassa, jättää varjon siitä mennessään Kotiin. Tämä negatiivisuus tuntee vetoa valoon ja kiinnittyy niihin, jotka kulkevat sen läpi. Tämän voi helposti poistaa omalla aikomuksellaan. Ilmaiset aikomuksen, että se lähtee ja palaa Maahan.

On myös eläviä ihmisiä, jotka ovat energiavampyyrejä. Nämä ovat sieluja, jotka janoavat positiivista energiaa ja imevät sitä jostain isännästä, korvaten sen negatiivisuudella. Tätä vastaan taistelemiseksi peitä itsesi valolla estämään lisävalutus ja täydennä ehdoton rakkautesi vetämällä sitä universumista.

Jos tunnet, että sinulla saattaa olla kiinnike, puhu oppaidesi kanssa meditaatiossa ja kysy, onko sellaista. Jos ne vahvistavat sen, sano kiinnikkeelle kolme kertaa, ettet enää anna sen olla osa sinua, ja pyydä sitten oppaitasi auttamaan sitä palaamaan Kodin valoon.

Negatiivisuus ei myöskään pidä avoimesta liekistä, kuten kynttilöissä, suitsukkeista jne. ja se inhoaa salvian tuoksua. Tämä saa sen lähtemään eteenpäin, jos se on maisemissa, ennen kuin se voi vaikuttaa sinuun. Vampyyrien lannistamiseksi ympäröi itsesi rakkausenergialla ja pyydä oppaitasi suojelemaan sinua.

Valmistautuminen loppuelämään

Jokainen sielu luo oman todellisuutensa uskomuksilla, jotka se päättää ottaa osaksi jokapäiväistä elämäänsä. Useimmat uskomukset tulevat henkilön ulkopuolelta, mutta affirmaatioita käyttämällä voitte tietoisesti luoda omat uskomuksenne, joista tulee tietoisesti ja tiedostamatta osa elämäänne.

Ymmärrätte kaikki, että luontaisilla voimillanne Lähteen osana teillä on kyky ilmentää haluamanne maailma. Tämä mielessään Mestarit laittavat uudenvuoden lupauksensa affirmaatioksi, joka voidaan tulostaa ja laittaa päiväkirjaan, peiliin, jääkaapinoveen tai lompakkoon, ja käyttää sitä, kunnes hyväksytte ja tunnette sen toimivan todellisuutenne luomisessa. Katsokaa niitä usein. Lukekaa ne, kun tarvitsette inspiraatiota, ja luotte polun ymmärrykseen ja viisauteen.

MINÄ AION

* olla tietoinen todellisesta luonnostani

* rakastaa kaikkia sieluja, myös niitä joiden oppituntivalinta ei viehätä minua

* hyväksyä itseni täysin sellaisena kuin olen, koska se on välttämätön valitsemalleni polulle

* oppia karkottamaan pelon, jotta voin nähdä sisäisen oppitunnin

* ymmärtää valitsemani oppitunnit

* luottaa universumiin tietäen, ettei se lähetä minulle enempää, kuin kestän

* tietää, että luon oman todellisuuteni ja minulla on voima tyydyttää kaikki tarpeeni

* päästää irti egostani nauttiakseni täysin sielun ehdottomasta rakkaudesta

* olla päivittäin kanssakäymisessä sieluni kumppaneiden kanssa rakkaudessa

* luottaa itseeni, koska olen jumalainen.

Seuraava kysymys ja vastaus saatiin 31.12.2008. Tuntui siltä, että pieni muistutus vuosikymmenen takaa oli paikallaan – se on hyvin relevantti joka vuodelle, vuosikymmenelle ja vuosisadalle.

Kysymys:

Mestarit, tiedän, että ihmisjuhlat saattavat tuntua vähän keinotekoisilta teistä, ollessanne maaplaneetan aikavyöhykkeen ulkopuolella. Mutta kalenterivuoden alkaminen on meille aikaa, jolloin ihmiset haluavat tehdä listoja "hyvistä päätöksistä". Pyrimme tavallisesti sellaisiin asioihin, kuin painon pudottaminen, tupakoinnin lopettaminen ja puhuminen kiltisti anopille. Jos te tekisitte luettelon hyvistä päätöksistä ihmiskunnalle, mitä se sisältäisi?

Vastaus:

Tämä kysymys aloitti todella mielenkiintoisen keskustelun keskuudessamme. Ensimmäisenä meitä kiinnosti, mitä pitäisimme "hyvinä" päätöksinä. Tiedättehän, ettemme tuomitse hyvää, huonoa tai parasta. Mutta sitten laitoimme semantiikan sivuun ja sukelsimme itse kysymykseen. Näkökulmamme oli melko erilainen perspektiivi, kuin teillä ehkä olisi – katsoimme sieluenkelin näkökulmasta, joka haluaa toteuttaa tehtävänsä maan päällä. Tämän mielessä pitäen luettelossamme lukisi:

  1. tulla tietoiseksi todellisesta luonnostamme
  2. rakastaa kaikkia sieluja, jotka jakavat tämän matkan kanssamme, vaikkemme pitäisi heidän valitsemiensa oppituntien luonteesta
  3. hyväksyä itsemme täysin sellaisena, kuin olemme, koska se on tarpeellinen kulkemallemme polulle
  4. oppia karkottamaan kaikki pelko, jotta näemme sisäisen oppitunnin
  5. ymmärtää ne oppitunnit, joita tulimme oppimaan Maahan
  6. luottaa universumiin tietäen, että se ei anna meille enempää, kuin kestämme
  7. luottaa itseemme, koska olemme jumalaisia
  8. tietää, että luomme oman todellisuutemme, joten meillä on voima luoda, mitä tarvitsemme matkamme toteuttamiseen
  9. kyetä päästämään irti ihmisegosta nauttiaksemme täysin sielun ehdottomasta rakkaudesta
  10. elää joka päivä yhdistyen kanssasieluihin ehdottomassa rakkaudessa.

Onnellista uutta Maavuotta kaikille!

Kysymys:

Mestarit, kun olin nuorempi, Allan Kardekin spiritistinen oppijärjestelmä oli hyvin läsnä uskonnollisena opiskeluaiheena. Tänä päivänä mietin, onko se kokonaan ehdotonta totuutta. Esimerkiksi, olisiko itsemurha tosiaan rikos omaa elämää kohtaan, ja henki menisi Umbral-kaupunkiin (alempaan astraalikaupunkiin)? Vai vapauttasiko sielu vain itsensä tiheästä fyysisestä kehosta ja olisi vapaa? Jos luomme todellisuutemme koko ajan, vaikuttavatko nämä uskonnolliset uskomukset meihin, kun hyväksymme ne totuudeksi? Voisitteko puhua tästä, kiitos! –Sergio, Brasilia

Vastaus:

Spiritismi on filosofinen uskonto, joka perustuu ranskalaisen kouluttajan Hippolyte Léon Denizard Rivailin opetuksiin. Hän käytti salanimeä Allan Kardec. Hänen oppijärjestelmänsä käsitteli yhteyttä – hänen todellisuudessaan – fyysisten ja ei-fyysisten elementtien välillä, hänen hyväksymässään universumissa. Hän kertoi, että sielu, kuten tunnemme sen, tuli Maahan (tai inkarnoitui) voidakseen ymmärtää ihmisyyttä ja siksi tulla rikkaammaksi.

Se mitä sielu kohtaa ihmiskokemuksessaan, liittyy siihen, minkä se hyväksyy omaksi todellisuudekseen. Jokainen sielu luo harhan elämästä niillä uskomusjärjestelmillä, joiden se hyväksyy hallitsevan ja kontrolloivan elämäänsä. Nämä uskomukset tulevat yleensä asioista, jotka toiset ovat hyväksyneet, ja sitten he ovat suostutelleet tuon sielun hyväksymään ne tavaksi olla olemassa.

Negatiivisuutta on vain maaplaneetan pinnalla. Lähdettyään fyysisestä ihmisestä, sielu ei voi kokea negatiivisuutta tai "pahoja" asioita. Se palaa ehdottoman rakkauden ydinolemukseen. Itsemurha erottaa sielun fyysisestä muodosta ja vapauttaa sen astumaan ehdottomaan rakkauteen, jossa negatiivisuus on kielletty.

Kun hyväksytte ja/tai noudatatte oppijärjestelmiä, uskomuksia tai jonkin ryhmän – uskonnollisen tai muun – käskyjä, ne vaikuttavat teihin vain niin kauan, kun pidätte niitä osana todellisuuttanne. Jos haluatte vaihtaa johonkin ristiriidassa olevaan uskomukseen, ne häviävät, jos ette palaa niihin myöhemmin.

Teidän ei pitäisi hyväksyä kenenkään muun ajatuksia elämästänne, elleivät ne tunnu hyviltä teistä ja resonoi energianne kanssa. Kun noudatatte toisen uskomuksia, annatte hänelle kontrollin teihin. Ottakaa aina vastuu omasta voimastanne tutkimalla, miten toisten ihanteet vaikuttavat teihin.

Henkisellä polulla mikään ei ole oikein tai väärin. Se on sarja tehtäviä, jotka sallivat teidän nähdä, mitä voitte oppia tarkkailemalla sitä, miten valintanne ohjaavat elämäänne. Kaikki valinnat ovat teidän. Älä pelkää kokeilla eri suuntia, kunnes löydät jotain, mikä tyydyttää janosi tietoon ja ymmärrykseen.

Kysymys:

Mestarit, minulla on usein unia esineiden liikuttamisesta mielellä ja lentämisestä. Näiden unien aikana vaikuttaa olevan tietty taajuus, johon yhdistyn, ja muistan sen hetken aikaa herättyäni. Herätessä oivallan nopeasti, etten voi tehdä näitä asioita, vaikka nuo tuntemukset pysyvät. Tunnen usein pelkoa siltä varalta, että jos todella pystyn näihin asioihin. Mitä nämä unet yrittävät kertoa minulle, ja mitä voin oppia niistä, jos mitään? –Steven, Iso-Britannia

Vastaus:

Sielu tulee Maahan oppiakseen tiettyjä elämänoppitunteja, ja kun ne on opittu, ymmärtääkseen, kuka se on sieluna. Jokainen sielu on osa Lähdettä, joka on kaikkivoimainen, suurenmoinen, kaikkitietävä ja kaiken luova. Yksinkertaisesti ilmaistuna se merkitsee, että sielu joka käy läpi ihmiskokemusta, pystyy käyttämään kaikkia samoja voimia ja kykyjä, kuin sen alkuperälähteellä on.

Fyysisen kehon ulkopuolella ydinolemuksesi on puhdasta energiaa, kunnes päätät ottaa jonkinlaisen fyysisen muodon. Energiana voit mennä minne tahansa ja tehdä mitä tahansa. Aikomus on ajava voima. Haluatko siirtyä toiseen paikkaan? Toivo sitä, ja olet siellä. Haluatko muuttaa ympäristöäsi? Kuvittele se, ja niin on. Siirtyminen voidaan tehdä välittömästi tai "lentämällä" kiireettömästi uuteen paikkaan.

Kun palattuasi fyysiseen muotoosi "oivallat", ettet pysty tekemään sitä, minkä juuri koit, se on valinta. Sinulla on kyky tehdä mitä tahansa, muttet ole sisällyttänyt sitä omiin valintoihisi todellisuudesta.

Pelko on osa matkaasi Maahan. Epäilykset ja pelot määrittävät ne testit, jotka sielu esittää ihmisitselle. Hyväksyäksesi nämä mahdollisuudet sinun täytyy päästä ulos päästä, jossa ajatus mahdottomuudesta kontrolloi ajatteluasi. Tämä on osa egomieltä eli yhteiskunnan käsitys, että sinun täytyy arvostella, arvottaa ja tuomita kaikki tapahtuva toiminta.

Tämän hyväksyminen todeksi elämässäsi sallii toisten (yhteiskunnan) tehdä kaikki päätökset puolestasi. Lakkaa ajattelemasta ja ala tuntea, mitä uskot pystyväsi tekemään, ja ymmärrä, ettei ole mitään rajoja.

Unesi jotka ovat todellisuudessa sielusi tekemiä matkoja kehosi ollessa lepotilassa, yrittää muistuttaa sinulle, mihin ydinolemuksesi kykenee. Se on kuin valmistumisen jälkeinen sielun tunnistamiskurssi, eikä se ole kaikkia varten. Jos se alkaa resonoida kanssasi, yritä lähteä matkoille meditoidessa. Mahdollisuuksia sen yli on rajattomasti.

Kysymys:

Mestarit, voiko sama sielu reinkarnoitua kahteen kehoon samassa aika-avaruudessa, kuolla toisessa ja jatkaa kokemista toisessa kehossa? Sitten vielä, voiko näillä kahdella elämällä olla sopimus toisen sielun kanssa, joka on sama persoona täällä maan päällä? –Amb, Portugali

Vastaus:

Ei. Sielu tulee Maahan, siis inkarnoituu, vain kokeakseen aiemmin valitsemiaan elämänoppitunteja eikä mistään muusta syystä. Kaksi sielua voi jakaa kehon vain, jos toisella on ihmiskeho ja toinen on ruumiiton (kuollut) ja ensin mainittu on kutsunut sen samaan kehoon.

Tuo ruumiiton voi jatkaa suunnittelemaansa elämää, josta se lähti kuollessaan, ainoastaan jos kehoa hallitseva sielu sallii sen ottaa hallinnan. Alkuperäinen sielu voi vain matkustaa rinnalla ja tarkkailla elämää, tai se voi päättää jättää kehon ja palata Kotiin, antaen ruumiittomalle sen omistuksen – mutta tämä aiheuttaisi ihmiskehon kuoleman, koska toimintakykyistä sielua ei ole läsnä. Tämä on äärimmäisen harvinaista.

Ei voi olla toista sielua, joka on sama henkilö, eikä sielu voi elää useammassa kehossa kerralla, joten mainitsemasi sopimukset ovat mahdottomia. Yksittäinen sielu joka päättää saada fyysisen elämän, voi saada sen vain yhtenä aikana, yhdessä paikassa.

On totta, että sielun monet elämän ovat olemassa rinnakkain. Ne tapahtuvat eri aikajanoilla, ja ne on leimattu sielun akaasisiin tiedostoihin – samalla tavalla kuin cd-levy sisältää monia erilaisia lauluja tai videoita. Mutta sielun ihmistietoisuus voi olla läsnä vain yhdessä näistä aikajanoista kerralla. Muut elämät ovat energeettisiä, kunnes sielun fokus muuttuu aikajanalta toiselle ja tietoisuus siirretään toiseen kehoon, mikä katkaisee yhteyden aiempaan fyysiseen elämään.

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger (mastersofthespiritworld.com)

1.1.–8.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net