• Energiavampyyrit - 10 tapaa estää jatkuva psyykkinen väsymys

  Energiavampyyrit - 10 tapaa estää jatkuva psyykkinen väsymys

  Energia on vahvuutta ja elinvoimaa, jota tarvitsemme elääksemme dynaamista, motivoitunutta ja päättäväistä elämää. Meillä kaikilla on sitä ja me kaikki tarvitsemme sitä, kuitenkin monet meistä tuntevat itsensä elottomaksi ja veltoksi päivän lopussa (ja joskus jopa jo aamusta).

  Lue lisää...
 • Rituaalien voima kumpuaa omasta tahdostamme

  Rituaalien voima kumpuaa omasta tahdostamme

  Kun kuulet sanan "rituaali", mitä ajattelet? Ehkä yhdistät termin välittömästi pentagrammeihin, kynttilöihin, muminaan tai hahmoihin huput päässään. Saatat ajatella erilaisia symboleja, hämärästi valaistuja huoneita, voodoo-nukkeja tai muita sanaan linkitettyjä stereotypioita. Mutta rituaaleihin ei tarvitse liittää mitään näin epämääräistä, vaan niitä voi käyttää apuna henkisellä polulla ja paranemisessa.

  Lue lisää...
 • Mies - opettele hyväksymään herkkyyttesi

  Mies - opettele hyväksymään herkkyyttesi

  Miehinen rooli ei ole kovin muuttunut aikojen saatossa, edelleenkin arvostetaan voimakasta, menestyvää ja maskuliinista miestä. Mutta ovatko nämä niitä arvoja, joilla maailma muuttuu? Ovatko nämä niitä arvoja, joita haluamme ja tulemme näkemään uuden ajan miehessä? Olisiko aika antaa tänä isäinpäivänä lahjaksi miehen olla myös herkkä?

  Lue lisää...
Sota on ohi

Sota on ohi

Kenties uskotte, että Maa jakautuu kahteen osaan – "hyvään" ja "pahaan" – ettekä tunne itseänne "hyvän" Maan arvoiseksi. Tuo Maan jakautuminen ei ole sellaista, kuin useimmat nyt kuvittelevat. On vain yksi Maan sijaintipaikka, jossa on useita ulottuvuuksia tai verhoja, ja ne avautuvat, kun yksilöstä tulee viidettä tai ylempää ulottuvuutta – mikä on vain vähän erilaisia, mitä nyt on.

Lue lisää...

Makumatka Intiaan. Osa 4: eteläinen Intia

Makumatka Intiaan. Osa 4: eteläinen Intia

Kolmilapsinen perheemme päätti toteuttaa makumatkan Intiaan. Matkan aikana kokeiltaisiin intialaisia reseptejä. Tässä osassa matkataan Etelä-Intiaan. Etelä-Intian kosteassa ja kuumassa ilmastossa merestä saatavaa ruokaa syödään paljon. Koko alue sijaitsee rannikolla. Etelä-Intiassa sataa runsaasti, mikä takaa suotuisan riisi-, hedelmä- ja kasvissadon. Kun pohjoisessa suositaan leipää, etelässä syödään paljon paljon riisiä.

Lue lisää...

Shamaaniseura ry

Shamaaniseura ry

Shamaaniseura ry:n tavoite on jatkaa shamanistista perinnettä ja jakaa tietoa siitä. Yhdistys myös pitää yhteyttä kansainvälisten seurojen kanssa ja edistää aiheeseen liittyvää tutkimusta.

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Chakrat ja tasapainotus II

Herätä sisäinen äänesi: Chakrat ja tasapainotus II

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 29.

Lue lisää...

Luonnonuskonnot, osa 5: Salaperäinen nykynoituus

Asatru, Druidismi, Shamanismi, Suomenusko, Wicca ja muut luonnonnoituudet, mitä nämä luonnonuskonnot oikein ovat ja mihin ne perustuvat? Jo muinaisina aikoina ihmiset etsivät jumaluutta luonnosta, hengistä, haltijoista tai luonnon voimista. Vaikka kristinuskon leviäminen syrjäytti ja kielsi monet wanhojen kansojen uskomukset pahuutena ja pakanuutena, ovat jotkut niistä selviytyneet myös näihin päiviin saakka. Osa vanhakantaisena, osa nykyaikaistettuna. Juttusarjamme viidennessä ja viimeisessä osassa raotamme noitapadan kantta.

Lue lisää...

Vapaudu kroonisesta alakulosta

Mahdollisimman monen asian täydellistä suorittamista pidetään usein hyveenä johon täytyy pyrkiä. Itselle tehdään loputtomia tehtävälistoja, joiden laatimisesta ja niiden mukaan toimimisesta saattaa vaivihkaa tulla pääasiallinen tarkoitus elämään. Jatkuva tekemisen tila voi vaarantaa terveyden, kuten mikä tahansa muukin pitkittynyt stressi ilman tarvittavaa lepoa. Olennaiseen olemiseen ei pääse jos elämää ohjaavat ajatukset suitsevat jatkuvaan suorittamiseen, joka ajaa lyhytnäköisyyteen. Tällaisen liian tekemisen seurauksena saattaa iskeä myös kroonisluontoinen alakulo.

Lue lisää...

Herätä herkkyytesi hauskoin harjoituksin

Meillä kaikilla on ns. kuudes aisti, jota käytämme usein tiedostamatta. Esimerkiksi ajattelet läheistä henkilöä ja samassa hän soittaakin sinulle tai kävelee vastaan kaupassa tai kadulla. Se on arkipäivän telepatiaa. Kuulet ehkä ajatuksen päässäsi, että mene eri reittiä töihin ja myöhemmin kuulet, että normaalisti kulkemallasi reitillä oli sattunut jotakin, joka olisi viivästyttänyt sinua. Intuition viesteistä saa hienovaraisia neuvoja, jotka auttavat arkipäivässä. Henkisiä lahjoja on monenlaisia ja niitä voidaan myös kehittää.

Lue lisää...

Kuuma puheenaihe – miksi traumat piinaavat niin monia nykyaikuisia?

Jopa 60 prosenttia aikuisista on ilmoittanut kärsivänsä vaikeista lapsuudenkokemuksista, kuten vanhempiensa avioerosta, väkivallasta tai hyväksikäytöstä. Trauman vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja ne vaihtelevat ahdistuksesta posttraumaattiseen stressihäiriöön - tai jopa fyysiseen sairauteen. 

Lue lisää...

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 24.-31.10.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 24.-31.10.17

Mestarit, minulla on valtava ymmärryksenpuute. Jos olemme sieluina jo täydellisiä, miksi tarvitsemme vielä fyysisiä elämiä Maan päällä oppiaksemme jotain? Ihmisellä ego/persoona näyttää tekevän valinnat elämässä – nuo valinnat eivät ole vapaita, mikäli persoona tekee niitä. Mitä varten sielusuunnitelmia tehdään? Voisitteko selittää kaikkea tätä meille? –Jaana, Suomi

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 12.-19.9.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 12.-19.9.17

Mestarit, poistetaanko Maa lopulta tai lakkaako se olemasta? Koska sen olemassaolon tarkoitus Lähteelle on oppia, mitä se ei ole, niin löytääkö se lopulta vastauksen eikä enää tarvitse Maan negatiivisuutta? Ja jos tuo aika tulee, mitä tapahtuu kaikelle negatiiviselle energialle, jonka maataso sisältää? Jos Lähde on puhdasta positiivista rakkautta, mihin negatiivinen energia menee? Lisäksi, jos kaikki on Lähteestä ja Lähde on pelkkää positiivista energiaa, mistä Maan negatiivinen energia alun alkaen tuli? –Christina, USA

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 10.-17.10.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 10.-17.10.17

Mestarit, lapsesta saakka olen ajatellut ja tuntenut, että äiti ei rakasta minua tai edes pidä minusta. Tämän negatiivisin puoli on, että olemme tapelleet toistemme kanssa koko elämän ajan. Toinen huono asia tästä on, että olen saanut negatiivisen tunteen, että en ole arvokas enkä ansaitse rakkautta, välittämistä ja uskollisuutta toiselta, ja olen vetänyt paljon kärsimystä elämääni. Tänä päivänä tunnen, että äiti vihaa minua, ja luovuin suhteestamme. Mitä todellisuudessa tapahtuu henkisellä tasolla? –Clara, Brasilia

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 26.9.-3.10.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 26.9.-3.10.17

Mestarit, kiitos aiemmasta vastauksestanne kysymykseeni kaksinaisuudestamme. Näyttäisi olevan niin, että ihmiset ovat vierailleet muilla planeetoilla ja muissa älykkyyksissä. Kun he tekevät niin, ottavatko he kaksinaisuuden mukaansa? Vai lähtevätkö he väliaikaisesti siitä? Ja vastaavasti kun avaruusolennot vierailevat luonamme, vaikuttaako kaksinaisuutemme heihin ja he alkavat käyttäytyä enemmän kuin ihmiset? –Steven, Iso-Britannia

Lue lisää

 • Jaana-Mirjam Mustavuori: Tunnevirrassa – Ymmärrä tunteita

  Jaana-Mirjam Mustavuori: Tunnevirrassa – Ymmärrä tunteita

  Mustavuoren uutuusteos tarttuu ihmiselon iäisyysaiheeseen; tunteisiin. Kirjassa on 21 kirjoituskokonaisuutta, joissa tunteita tarkastellaan hieman eri perspektiiveistä. Kansikuva on havainnollinen; eri-ikäisten ihmisten ilmeet kuvastavat monenmuotoisia tunteita ja tunnetiloja.

  Lue lisää...
 • Petri Kuhno: Peili-ihmisiä

  Petri Kuhno: Peili-ihmisiä

  Petri Kuhnon runokirja on kirjoittajan toinen teos. Teoksen kannessa peili heijastaa tummahiuksisen miehen, jonka silmät on peitetty. Lisäksi peilikuvassa lentää kaksi joutsenta. Luonto ja itsensä peilaaminen toisista ihmisistä toistuvat kansikuvan lisäksi tekstissä. Kirjan nimikkorunossa kirjoittaja kysyy, näkeekö ja tunteeko hän ketään vai katsooko vain peili-ihmisiä, samannäköisiä selfieitä.

  Lue lisää...
 • Jukka Nieminen: Megaliittikivien arvoitus

  Jukka Nieminen: Megaliittikivien arvoitus

  Jukkis ei rajatietoihmisille paljon esittelyä kaipaa. Hän on kirjoittanut jos jonkinlaista hittikirjaa mm. Luomiskoodi (2009), Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta (2010), Suomen mysteerit (2012)…

  Lue lisää...
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU