04 tammi 2019

Toinen kotini

Olen parhaillaan Kuubassa, Havannassa. Tällä reilun kahden viikon matkalla olen tehnyt todella töitä: olen pitänyt kolme hengitys- ja intuitiivinen tanssikurssia lapsille ja nuorille sekä osallistunut salsabändin harjoituksiin. Bändillä piti olla konserttikin tänään, mutta se siirtyi tammikuulle, joten valitettavasti en voi osallistua siihen. Itse en ole kerinnyt yhdellekään tanssitunnille, mutta se tuntuu nyt sivuseikalta. Mielessä siintää mahdollisuus opiskella täällä yliopistolla tanssia ja musiikkia.

Olen tällä matkalla saanut tunteen, että jollain tavalla tämä on toinen kotini. Minulla on nyt paljon kuubalaisia ystäviä, jotka pitävät minua perheenjäsenenään. Olen päästänyt Kuuban enemmän ihoni alle, en yritä muuttaa sitä tai arvottaa sitä enää niin paljoa kuin kesällä täällä ollessani. Olen muodostanut kaikista epämiellyttävistä ja miellyttävistä kokemuksistani kokonaisuuden, joka on kaikkea sitä, mitä Kuuba minulle merkitsee. Kuuba merkitsee minulle rytmiä, joustavuutta, yhteisöllisyyttä, elämää.

Arvostan koko ajan enemmän ihmisten kekseliäisyyttä täällä: kun on paljon sääntöjä ja kieltoja ja kun monet asiat eivät vain yksinkertaisesti toimi kunnolla, mielen täytyy todella toimia ketterästi keksiäkseen keinot selviytyä. Ja virrassa etenemisen tärkeyttä ei voi tarpeeksi korostaa täällä. Jos jokin asia ei ota onnistuakseen, on se merkki, että jokin ei ole kohdallaan, vielä ainakaan. Silloin tarvitsee odottaa hetkeä ja tunnetta, jolloin tuntee, että nyt on hyvä aika laittaa suunnitelmat toteutukseen. Kaikki hyvä on kohdannut tuolloin: hyvä aika, hyvät ihmiset, hyvät käytännön mahdollisuudet ja hyvät ideat. Taistelu tuntuu tarpeettomalta.

Kontrolloivuuteen taipuvaisena ihmisenä on huikeaa huomata, että ei tarvitsekaan kontrolloida ihan kaikkea ja koko ajan. Mieleni oppii joustamaan koko ajan enemmän, sallimaan enemmän. Ja sydämeni oppii rakastamaan enemmän. Olen hetken elänyt sydäntäni tietoisesti hieman pidätellen, ajatellen, että minun täytyy suojella itseäni ja sydäntäni. Sain yhdellä täällä vetämälläni intuitiivisen tanssin kurssilla viestin enkeliltäni, että voin avata sydämeni. Pieni yksinkertainen lause. Mutta suuren suuri merkitys. Jos haluan vastaanottaa, on minun uskallettava avata sydämeni. Pystyn myös antamaan toisille paljon enemmän sydän auki, kuin sydän hieman varovaisesti raollaan.

Pyydetäänpä lisää viestiä enkeliltäni.

Aur-enkelini viesti 28.12.2018

Koskemattomuus. Sinä olet koskematon. Tahot, joiden ei kuulu koskea sinuun eivät voi astua auraasi ja vaikutuspiiriisi. Heidän energiallaan ei ole kosketuspintaa sinun energiaasi, jolloin tapahtuu luonnollinen hylkiminen. Kaikki ihmiset, joiden kanssa olet tekemisissä heijastavat omaa energiaasi jollain tavalla. Myös ne haasteellisimmatkin. Energiasi salliin heidän läheisyyden. Mutta kun jokin asia tai ihminen ei kuulu elämääsi, se/hän ei voi koskettaa sinua. Olet hänen tavoittamattomissaan. Voit harjoitella myös koskemattomuutta. Ohjaamalla energiaasi tietoisemmin asioihin, joita todella haluat elämääsi tulevan. Hiljennä epämiellyttävä hälinä ympäriltäsi ja tartu sitkeästi ja intohimoisesti kiinni ajatukseen ja tunteeseen mitä haluat elämältäsi. Tätä eivät monet hallitse.

Kun ymmärrät, että olet timantti, kaunis ja loistava, vedät puoleesi toisia timantteja. Tuolloin alkavat asiat luistamaan kuin virran mukana ihanasti kelluen. Kellu. Uskalla kellua virran mukana. Luota siihen, että virta on viemässä sinua juuri oikeaan paikkaan. Oikeiden ihmisten luokse. Luota, että tiedät mitä haluat. Sinä tiedät mitä haluat. Uskalla myöntää omat haluasi. Universumi, enkelit ja Jumala työskentelevät sinun parhaaksesi sinun omien ajatustesi ja energiasi puitteissa. Voit saada elämästäsi irti paljon enemmän, kun tiedostat missä olet, kuka olet ja mitä haluat.”

Aamen. Kiitos enkelilleni viestistä! Koskemattomuus ja omat toiveet elämältä kulkevat todellakin kauniisti käsikädessä. En sano, että olisi helppoa saavuttaa kaikki tuo, mistä enkelini puhuu, mutta sanon, että se on täysin mahdollista. Harjoittelemalla. Tietoisuutensa herättämällä. Ja loppujen lopuksi se on helppoa! Elämä on loppujen lopuksi melko yksinkertaista. Vetovoiman laki: vedät puoleesi sitä, mitä ajattelet ja mitä olet. Jos et pidä siitä, mitä elämässäsi on, voit täysin vapaasti alkaa muuttamaan itseäsi. Itsessäsi on avaimet toisiin ihmisiin. Itsessäsi on avaimet maailmaan ympärilläsi. Näitä avaimia on turha etsiä ulkopuolelta.

Näin vuoden 2019 alun kunniaksi käännytään itseemme ja otetaan avaimet käyttöömme oman onnemme hyväksi. Oma onnemme on toisten onni.

Toivon elämääsi ja uuteen vuoteesi tarkkoja tuntosarvia havaita pieniä yksityiskohtia ja vihjeitä, joita enekelit elämääsi jättävät. Joka päivä.

Rakkaudella,

Tanja

Viimeksi muutettu 04 tammi 2019
Elämää ja enkeleitä - Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa.

Selestial.fi

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Elämää ja enkeleitä - Tanja Kettumäki

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU