25 syys 2018

Miten voin rakastaa itseäni enemmän?

Olen miettinyt ihmissuhteitani. Olen miettinyt haluani olla ihmissuhteessa. Tunnen ihmisiä, jotka eivät halua olla ihmissuhteessa, jotka ovat tyytyväisiä asuessaan yksin. Tai saattaahan olla, että he haluavat olla ihmissuhteessa, mutta pelkäävät sitoutua. Kuitenkin he pystyvät elämään tasapainoista elämää yksin tai siltä se ainakin näyttää ulospäin. Minulta tuntuu puuttuvan kyky olla tyytyväinen yksikseni.

Tunnen yksin asuessani, että tämä on vain vaihe ja kohta saan jakaa elämäni jonkun kanssa. Aivan kuin minuun olisi kirjattu koodi, että ”täydellisen tasapainoinen elämä onnistuu vain parisuhteessa” tai ”toteutan elämäntehtävääni parhaiten parisuhteessa”.

Voivatko nämä olla ohjelmointeja? Yhteiskunnan ohjelmointeja, mitä meiltä odotetaan? Lapsuuden ohjelmointeja? Ehkä. Voivatko ne pitää sisällään kuitenkin osan totuudesta? Ehkä, ainakin tuo elämäntehtävän tunnistaminen. Ehkä muistan edellisen elämäni hyvintoimivine parisuhteineen ja koitan toistaa samaa tässäkin elämässä. Tähän elämään olen tosin saattanut kaavailla toisenlaisen oppiläksyn ja tehtävän itselleni. Mutta toisaalta läksyt saattavat olla hyvinkin samanlaiset, tavat oppiläksyn oppimiseen ja tehtävän ratkaisuun saattavat vain vaihdella.

Minusta tuntuu, etten rakasta itseäni riittävästi. Tästä kumpuavat muut haasteet elämääni. Perusturvallisuudentunteen ja luottamuksen rakentaminen parisuhteessa vaatii suunnattomasti työtä niin minulta kuin toiselta osapuoleltakin. Vaadin todella turvallisuutta parisuhteessa. Epävarmuuteni toiseen onkin epävarmuuttani itseäni kohtaan. Tunnen tarvitsevani toisen ihmisen antamaan rakkautta itselleni, rakastamaan minua. Enkö olekaan rakkaus itse? Eikö minulla ole jo kaikki mitä tarvitsen itsessäni?

Uskon, että kaikilla ihmisillä on sisällään tämä kaipuu rakkauteen, toisilla suurempana kuin toisilla. Rakkaudettomuuden kokeminen ehkä lamaannuttaa toiset herkemmin kuin toiset. Taidan kuulua tähän kastiin itse. No tietenkin, heureka! Tuli-elementin ollessa ytimeni (kiinalaisittain) tämähän on päivän selvää! ”Tuli-ytimellä” varustettu ihminen kokee helposti yksinäisyyttä ja ettei häntä rakasteta. Hän ottaa erot ja sydänsurut ehkä raskaammin tai ne vaikuttavat häneen enemmän kuin muihin elemetin edustajiin. Toisaalta myös rakkauden vastaanottaminen saattaa olla hankalaa Tuli-ihmiselle. Toisin sanoen elämänläksyt pyörivät vahvasti sydämen asioissa, ihmissuhteissa, tunteissa, rakkaudessa ja rakkaudettomuudessa Tulella. Toisten elementtien edustajat kokevat vahvempana ehkä toisenlaiset haasteet. Nytpä listaan tähän lyhyesti kiinalaisen lääketieteen mukaiset elementit ja niiden emotionaaliset eli tunteisiin liittyvät heikkoudet ja vahvuudet. Lista pohjautuu israelilaisen Dr. Yair Maimonin luentoihin. Muistutan, että kaikissa meissä löytyy kaikkia elementtejä. Yleensä yksi elementti on koodattu meihin vahvempana kuin muut.

Puu-elementti: vihan ja kaunan muuttaminen ihmissystävällisyydeksi ja anteeksiannoksi.

Tuli-elementti: liian innostuksen ja yksinäisyyden muuttaminen onnellisuudeksi ja rakkaudeksi.

Maa-elementti: huolehtimisen ja ajatustukosten muuttaminen toisista huolenpitämiseen ja vapaaksi ja selkeäksi ajatusten virraksi.

Metalli-elementti: surun muuttaminen elämänarvostukseksi ja kiitollisuudeksi.

Vesi-elementti: pelon muuttaminen viisaudeksi ja tahdoksi.

Viikko 38 (17.-23.9.2018) on Pohjoismaiden Akupunktio tutuksi -viikko ja aiheena on muun muassa Shenin eli mielen ja tunteiden hoitaminen akupunktiolla. Ympäri Suomea ja muita pohjoismaita on mahdollista osallistua pieniin luentoihin ja info-tilaisuuksiin akupunktiosta. Ainakin Facebookista löydät mahdolliset tilaisuudet sivustolta Akupunktio tutuksi -viikko.

Aur-enkelini kanavointi 16.9.2018

”Hajota kaikki luomasi rajat, mielikuvat, mielipiteet, oletukset, odotukset. Pyyhi pois kaikki rajoitukset, luovu haluista, luovu ajatuksesta, että ”näin pitää olla”. Luovu toiveista. Luovu oletuksesta, että sinulla pitäisi olla jotain. Vain ole. Tunne miten olet. Hengitä sisääsi yksinkertaisuutta. Pysähdy. Kaikki mitä tarvitset on sinun. Päästä irti haluistasi, päästä irti yrittämisestä. Vain ole. Kuuntele miten olet. Yhdy ympäristösi sointiin. Täyty siitä mitä olet. Rakasta sitä mitä olet. Kun luovut kaikesta mitä sinulla on, jäljelle jää rakkaus. Sitä ei voi poistaa sinusta. Se on ydinolemuksesi. Miksi unohdat sen?

Enkelit tuovat muistutuksia joka päivä luoksesi siitä, että sinua rakastetaan. Sinä olet rakkaus. On sinun tehtäväsi alkaa uskomaan näihin viesteihin, on aika alkaa toteuttamaan tätä käytännössä. Muunna tunteesi hyvän kiertoon. Saat tuntea kaikkia maailman tunteita, hetken. Sitten on aika päästää irti. Saat olla loukattu, saat olla vihainen, saat olla surullinen ja huolissasi. Saat pelätä. Hetken. Sitten on aika olla rakkaus. Keskittyä olemiseen. Sinun tulee vain olla. Katso sisimpääsi, sinun ei tarvitse etsiä sitä, mikä sinulla jo on. Olet suuressa suunnitelmassa tärkeä osa. Rakkaus loistaa sinusta muille. Tunne rakkaus myös itse itsessäsi. Sinussa on jo kaikki mitä tarvitset.”

Kiitos Aur-enkelilleni vastauksesta. Jotta voisin rakastaa itseäni enemmän, minun tulee tehdä jotain sellaista mikä tuntuu olevan vastoin omaa luennettani: vain olla. Eipäs, kun nyt minun tulee luopua tästä omasta kuvastani, etten osaisi muka vain olla. Kyllä osaan!

Oma kuva itsestäni myös rajoittaa siis itseäni. Se, millaisena näen ja koen itseni on aina vain pieni osa totuutta. Oman suunnattoman kauniin ja kaikkivoivan itsen tunteminen sieluntasolla meditoidessa tai vaikkapa enkelihoidossa on se osa, jonka haluan muistaa. Sieluni on aina turvassa, sillä on aina kaikki hyvin. Sieluni on aina terve. Tämän totuuden integroiminen osaksi elämääni helpottaa monia ihmisyyden mukanaan tuomia tilanteita tunteiden myrskytessä. Arjen pyörityksessä sen vain unohtaa helposti. Pelkkä teoriatieto ei aina riitä. Mutta itselleen täytyy olla armollinen ja antaa anteeksi ne hetket, kun ei muista olevansa rakkaus ja kyseenalaistaa tämän.

Kiitos enkelini, että muistutatte minua siitä mikä on totuus. Auttakaa minua muistamaan jatkossakin, että minussa on jo kaikki mitä tarvitsen.

Syyspuiden värjätessä lehtensä, on ihana pysähtyä hengittämään hieman makeaa syksyntuoksua. Nyt on lupa pysähtyä ja kääntyä sisäänpäin. Sieltä löydän rakkauden. Siellä se on aina ollut ja siellä se on aina oleva.

Ihanaa luopumista ja onnea olemiseen!

Rakkaudella,

Tanja

Viimeksi muutettu 24 syys 2018
Elämää ja enkeleitä - Tanja Kettumäki

Elämää ja enkeleitä blogin takana on lahtelainen ALH enkelihoitaja ja -kouluttaja, regressiohoitaja, perinteisen lääketieteen akupuktuurihoitaja ja muusikko Tanja Kettumäki. Blogissaan hän kirjoittaa kokemuksistaan ja elämästään enkeleiden kanssa.

Selestial.fi

Uusimmat artikkelit kirjoittajalta Elämää ja enkeleitä - Tanja Kettumäki

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU