• Kuinka tuoda onnellisuutta elämään

  Kuinka tuoda onnellisuutta elämään

  Kun mikään ei tunnu miltään eikä mikään huvita ja muutenkin on ihan tylsää - asenne on aina silloin tällöin ymmärettävä. Tähän tunteeseen on helppo jäädä rypemään, velloa itsesäälissä ja leikkiä martyyriä. On niin tuttua ja turvallista olla surkeassa olotilassa, eikö totta? Odotamme, että aurinko tulee esiin ja valaisee mielemme, mutta kuinka usein mieleesi tulee, että voisit itsekin tehdä jotakin onnellisuutesi eteen?

  Lue lisää...
 • Evoluutioteorian henkinen ulottuvuus

  Evoluutioteorian henkinen ulottuvuus

  Evoluutioteoria ei itse asiassa ole mikään yksittäinen teoria, vaan pikemminkin nippu teorioita, joiden yhteisvaikutusta voidaan nimittään evoluutioteoriaksi. Evoluutioteorian historian eräs kulmakivi on vuosi 1859, kun Charles Darwin julkaisi kirjansa Lajien synty. Mutta mitä yhteistä on henkisellä evoluutiolla ja evoluutioteorialla?

  Lue lisää...
 • Mikä on sinun tunnetyyppisi?

  Mikä on sinun tunnetyyppisi?

  Tunteita ei pidä eikä voi hallita, mutta voimme ystävystä ja opetella ymmärtämään niiden viestiä. Tietämällä oman tunnetyyppisi (älyllinen, empaattinen, vahva kivi, intoilija), saat työkaluja tilanteisiin, jotka hankaloittavat elämääsi.

  Lue lisää...
Inspiraatiota elämääsi

Inspiraatiota elämääsi

Ihmisenä oleminen on yksi ihmeellisimmistä ja haastavimmista matkoista, jonka sielusi kokee. On etuoikeus saada syntyä ihmisen kehoon ja kokea kaikki mitä elämällä on tarjota. Se ei ole aina helppoa, sillä ihmiselämän mukana tulevat väistämättä tuska, sydänsurut, petokset, hyväksikäytöt, pelot, surut ja yksinäisyys ja joskus nämä asiat pistävät miettimään haluaisiko sitä edes loppupeleissä olla enää täällä. Se on kuitenkin osa ihmisenä olemista.

Lue lisää...

Porttivalintakohta - kollektiivisten aikajanojen avustaminen

Porttivalintakohta - kollektiivisten aikajanojen avustaminen

Seuraava nopeutumisemme ja kollektiivisen aikajanan valintakohta tulee 21.-25.10. Portinvartijat avautuivat eilen tälle sisäänvirtaukselle (hyvin voimakas Mount Shastalla eilen illalla), ja tänä aamuna aurinko alkoi aktivoitua, aivan aikataulussa. Nämä tulevat vahvistukset osuvat paljon korkeammille tasoille 21.-25.10. päivä sekä lokakuussa että marraskuussa.

Lue lisää...

Makumatka Intiaan, osa 2

Makumatka Intiaan, osa 2

Makumatka Intiaan -juttusarjassa seurataan lapsiperheen kokkauskokeiluja ja tutustumista Intian niemimaan gastronomiaan. Sarjassa perehdytään intialaiseen ruokaan historian näkökulmasta ja uskontojen vaikutukseen intialaiseen ruokakulttuuriin. Makumatkaa tehdään ilmansuuntien mukaan. Itä-, Etelä-, Länsi- ja Pohjois-Intiasta on omat juttunsa resepteineen. Osa 2: Uskontojen vaikutus Intian ruokakulttuuriin

Lue lisää...

Herätä sisäinen äänesi: Aura

Herätä sisäinen äänesi: Aura

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osat 21-24.

Lue lisää...

Luonnonuskonnot, osa 1: Värikäs Asatru

Jo muinaisina aikoina ihmiset etsivät jumaluutta luonnosta, hengistä, haltijoista tai luonnon voimista. Vaikka kristinuskon leviäminen syrjäytti ja kielsi monet wanhojen kansojen pyhyydet ja uskomukset pahuutena ja pakanuutena, ovat jotkut niistä selviytyneet myös näihin päiviin saakka. Osa vanhakantaisena, osa nykyaikaistettuna. Asatru, Druidismi, Shamanismi, Suomenusko, Wicca ja muut luonnonnoituudet, mitä nämä luonnonuskonnot oikein ovat ja mihin ne perustuvat? Osa 1. Asatru.

Lue lisää...

Henkiparantaja on rakkaudellisen energian välittäjä

Kuuntelin hiljattain solubiologi Bruce Liptonin haastattelua, jossa hän totesi, että geeniperimästämme vain noin yksi prosentti aiheuttaa sairauksia. Me sabotoimme itseämme huonoilla elintavoilla, stressillä, negatiivisilla tunteilla, ajatuksilla ja sanoilla ja ne ovat myös syy siihen, miksi sairastumme. Meillä kaikilla on taito parantaa, positiivisin sanoin, ajatuksin, ilon ja rakkauden energioilla. Voimme parantaa myös käsiemme avulla ja rukouksen voimalla - toimimalla kanavana korkeammalle parantavalle energialle.

Lue lisää...

Vahvista ihmissuhteitasi chakrojen avulla

Kun ajaudumme ristiriitaan meille rakkaiden ihmisten kanssa, huolenamme on usein se, ymmärretäänkö meidät oikein – kaikkine pelkoinemme, huolinemme ja ahdistuksinemme. Kehon chakroista voi kuitenkin löytyä vastaus, kun opimme tulkitsemaan omia reaktioitamme asioihin.

Lue lisää...

Kysymyksiä Henkimaailman mestareile 29.8.-5.9.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareile 29.8.-5.9.17

Mestarit, kertokaa, onko rinnakkaismaailmoja ja -universumeja olemassa. Onko Maan kaltaisia planeettoja ja onko niillä elämää? Onko totta, että elämme multiversumissa (useampia universumeja)? –Elmar, Etelä-Afrikka

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 15.-22.8.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 15.-22.8.17

Mestarit, kuten sanoitte toisessa viestissä, sielu voi asua vain yhdessä kehossa kerralla. Miten selitetään kaksoispaikantumistapaukset, kun Sai Baban näki ryhmä ihmisiä Intiassa ja toinen ryhmä täysin eri paikassa?

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 1.-8.8.17

Mestarit, kaksi vuotta sitten mies jonka kanssa luulin minun olevan tarkoitus viettää elämäni, kuoli. Jatkoin uskomista rakkauteen ja tapasin uuden miehen ja olin hänen kanssaan puoli vuotta. Hän katkaisi suhteen ja sydämeni särkyi. Luulin, että hän oli se, tilaisuuteni rakastaa jälleen.

Lue lisää

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 18.-25.7.17

Kysymyksiä Henkimaailman mestareille 18.-25.7.17

Mestarit, olen osa-aikainen regressioterapeutti ja toimin myös sosiaalityöntekijänä lasten mielenterveysasioissa – rakastan kumpaakin! Etsin opastusta siihen, miten kasvatan regressioterapiaani, mutta tunnen vetoa myös saada siihen liittyvää henkistä viestiä enemmän ulos. Onko mitään opastusta, mihin ohjata energiani? Sitä arvostetaan kovasti! –Jenean, Australia

Lue lisää

 • Jukka Nieminen: Megaliittikivien arvoitus

  Jukka Nieminen: Megaliittikivien arvoitus

  Jukkis ei rajatietoihmisille paljon esittelyä kaipaa. Hän on kirjoittanut jos jonkinlaista hittikirjaa mm. Luomiskoodi (2009), Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta (2010), Suomen mysteerit (2012)…

  Lue lisää...
 • Mo Gawdat: Onnellisuuden yhtälö

  Mo Gawdat: Onnellisuuden yhtälö

  Kirjoittaja Mo Gawdat on Google X:n liiketoimintajohtaja. Kirjassa Onnellisuuden yhtälö hän hyödyntää ongelmanratkaisukykyään selvittääkseen onnellisuuden salaisuuden – varsin kunnianhimoinen tehtävä. Kirjan kirjoittamista on edeltänyt Mo Gawdatin havainto siitä, että hän on onneton.

  Lue lisää...
 • Riitta Wahlström: Eheyttävä luonto

  Riitta Wahlström: Eheyttävä luonto

  Kun "suuri yleisö" vasta heräilee luonnon elvyttävään vaikutukseen, kirjoitti Riitta Wahlström Eheyttävä luonto, miten luonto kuntouttaa -kirjan vuosituhannen alkupuolella. "Luonto edustaa pyyteettömän rakkauden, jatkuvan anteliaisuuden ja täydellisen hyväksynnän kuvaa" (Lainaus Riitta Wahlströmin esipuheesta.)

  Lue lisää...
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU