Tarot

Tarot

Tarot on ikivanha oppi, jossa käytetään nk. tarotkortteja apuvälineenä. Opin alkuperä on mystiikan verhoama, mutta ennustamista niillä on tiettävästi harjoitettu jo vuosisatoja ajan. Tarotkortteja on lukuisia eri merkkisiä, kuuluisimpia lienee Aleister Crowley Thoth ja Rider Tarot -tarotkortit. Kortin tuotemerkillä ei ole sinänsä merkitystä, vaan tärkeämpää on korttien symboliikka, joka vaihelee hieman korttien mukaan.

Täydellinen tarot-korttipakka koostuu 78 kortista, Suuresta ja Pienestä Arkanasta eli Suurten ja Pienten salaisuuksien korteista.

Tarotkortit paljastavat kätkettyjä viestejä ja laajentavat ihmisen näkemystä itsestään ja maailmankaikkeudesta. Kortteja voi opetella lukemaan itse tai voi mennä tarottulkitsijan luokse, joka tulkitsee omalla intuitiolla ja kortin kertomalla henkilön sen hetkisen tilanteen tai vastaa mieltä askarruttavaan kysymykseen. Kannattaa muistaa, että tulkitsijat saattavat tuoda tulkintaan myös omia henkilökohtaisia tunteitaan. Kokenut tulkitsija ei myöskään koskaan kerro asiakkaalle esimerkiksi hänen kuolemaansa tai muutakaan "pelottavaa" asiaa.

Kortit kertovat aina henkilön sen hetkisen "tulevaisuuden", joka on muutettavissa omalla käytöksellä.

Lähde: Gerd Ziegler, Tarot - sielun peili

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net