Rentoutushoito

Rentoutushoito

Kehon ja mielen rentoutumiseen perustuva rentoutushoito vapauttaa jännitystä lihaksista ja tasapainottaa elimistön toimintaa. Hoidon tavoitteena on kokonaisvaltainen rentoutuminen ja tunteiden selkiintyminen. Hoito lievittää myös kivun kokemusta.

Rentoutushoito suoritetaan lempeästi painellen ja kosketellen kevyen vaatetuksen päältä aloittaen päästä ja edeten kohti jalkoja, yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Hoito ei sisällä klassista hierontaa. Hoitotilanteessa asiakas makaa hoitopöydällä päällään lämpöinen ja kevyt peitto, sekä rauhallinen ja rentouttava musiikki soi taustalla. Hoidon kokonaiskesto on tavallisesti 1-2 tuntia. Hoidon aikana asiakkaan tunnelukot saattavat avautua ja erilaisia tunteita saattaa nousta pintaan. Rentoutuksen jälkeen asiakkaalla on mahdollista jäädä halutessaan vielä keskustelemaan kokemuksistaan hoitajan kanssa.

Rentoutushoito selkiinnyttää sekä kehoa että mieltä ja olo on hoitotilanteen jälkeen levollinen ja rento. Kokonaisvaltainen hoito on tarkoitettu kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ihmisille.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net