reiki

Reiki

Reiki on yksi tunnetuimpia energiahoitoja, jossa hoitaja välittää käsiensä kautta energiaa asiakkaaseen. Reiki on yksinkertainen ja lempeä hoitomuoto, joka sopii lähes joka tilanteeseen ja joka asiakkaalle.

Reiki avaa kehon energiatukkeutumia, jolloin energia pääsee virtaamään vapaasti. Kehon ja mielen vointi kohenee. Joskus hoidon alkumetreillä saattaa oireet (fyysiset tai psyykkiset) hetkellisesti pahentua, tämä johtuu kehon "heräämisestä", eikä sitä ole syytä pelästyä.

Hoitaja ei voi ohjata reikiä mihinkään tiettyyn paikkaan, vaan se maailmankaikkeuden rakastavaa energiaa, joka suuntaa itse itsensä sinne mihin asiakas sitä kipeimmin tarvitsee. Asiakas ei välttämättä tunne hoidon aikana mitään, mutta monesti hoito aiheuttaa vatsankurinaa, vilunväristyksiä tai kuumuuden tunnetta. Yleensä asiakas vaipuu rentoutuneeseen olotilaan hoidon aikana. Omat tuntemukset eivät vaikuta hoidon toimivuuteen.

Reikiä voi tehdä lähihoitona, jolloin asiakas lepää hoitopöydällä vaatteet päällä. Hoitaja käy yleensä chakrapisteet lävitse tai vaihtoehtoisesti hoitaa kohtaa, missä kipu on. Reikiä voidaan lähettää kaukohoitona, jolloin asiakas vastaanottaa hoidon vaikkapa omassa kotonaan. Reikiä voidaan myös antaa eläimille, paikoille, luonnolle, ruualle jne.

Hoidosta voi saada apua moneen vaivaan selkäkivusta migreeniin ja flunssasta masennukseen. Reiki on myös erittäin sopiva itsehoitomuoto.

Reikisuuntauksia on muutamia, mutta perusperiaate on kaikissa sama.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net