regressioterapia

Regressioterapia eli menneet elämät

Regressioterapiassa asiakkaan vaivoihin haetaan syy entisistä elämistä. Traumaattinen kokemus tai vaikea ihmissuhdedraama saattaa jäädä vaivaamaan sielua seuraavaan elämään. Tällöin asiakas saattaa kokea de ja vu-ilmiöitä, outoja kehotuntemuksia ja haastavia ihmissuhteia.

Hoito tehdään mielikuvamatkana, jonka aikana asiakkaan alitajunnasta haetaan tietoa menneestä. Monet muistot voidaan palauttaa mieleen ja eläytyä niihin läsnäolevassa hetkessä. Muistamisen yhteydessä tapahtuu monesti myös eheytyminen ja asian loppuunsaattaminen.

Hoidossa asiakas ohjataan levolliseen mieleentilaan. Kun keho ja mieli on rentoutunut, terapeutti lähtee luotsaamaan asiakasta kohti menneiden elämien aikoja. Asiakas on hoidon aikana hereillä, hoidossa ei käytetä hypnoosia tms. 

Terapiaan tullaan, kun tavanomaiset hoitokeinot eivät tepsi tai kun halutaan ymmärtää miksi joku ihmissuhde on vaikea. Terapialla voidaan myös vaikuttaa asiakkaan fobioihin, jotka haittaavat elämää. Hoito ei sovellu mielenterveyspotilaille tai psykoottisuuteen taipuvaisille ihmisille.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net