Reconnective Healing

Reconnective Healing

Reconnective Healing on energiahoito, jossa on kyse valon, energian ja informaation yhteisvaikutuksessa. Hoidossa asiakkaan kehoon ja ympärille syntyy uusi värähtelykenttä, joka sitten kommunikoi muun värähtelyn kanssa. Hoidon "isänä" pidetään Dr. Eric Pearliä.

Asiakas lepää hoitovuoteella vaatteet päällä, hoitaja on läsnä, mutta ei aktiivisesti puutu hoitoon, vaan "tunnustelee" värähtelyitä ja seuraa, että kaikki sujuu hyvin. Energia tekee työtä kunkin asiakkaan parhaaksi. Fyysiset sairaudet sekä emotionaaliset tukkeumat voivat näin hävitä pois.

Monista muista hoidoista poiketen, tämä värähtely ei tarvitse toimiakseen aktivoitumista, henkistä virittäytymistä tai mantroja. Hoidon vaikutukset näkyvät joko välittömästi tai asteittain, mutta ei välttämättä asiakkaan toivomalla tavalla, vaan energia hoitaa siellä missä asiakas sitä eniten tarvitsee.

Reconnection-sessiossa asiakkaan meridianiilinjat yhdistetään planeetan voimalinjoihin, jolloin luomme uuden yhteyden nk. axiatonaalisiin linjoihin.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net