Numerologia

Numerologia on ikivanha symbolijärjestelmä ihmisen elämän tulkitsemiseen. Sitä on käytetty tuhansia vuosia muun muassa Intiassa ja Kiinassa. Länsimaisen numerologian kehittäjänä pidetään matemaatikko Pythagorasta.

Numerologiassa tarkastellaan kokonaisvaltaisesti ihmisen elämää ja pyritään löytämään selityksiä ja vastauksia erilaisiin kysymyksiin käyttämällä numeroita ja niiden erilaisia värähtelytaajuuksia. Jokainen numero edustaa tiettyä kosmista energiamuotoa ja niiden avulla pystytään tulkitsemaan esimerkiksi persoonaamme, ihmissuhteita sekä tehtäväämme tällä maapallolla. Numerologia auttaa löytämään ja ymmärtämään omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Ei ole olemassa hyviä tai huonoja numeroita, ainoastaan erilaisia. Jokaisen ihmisen syntymäajan ja nimen paljastamat numerot kertovat siitä, millaisia asioita hänen on tarkoitus elämässään oppia ja millaisilla luonteenpiirteillä hänet on varustettu.

Numerologia ei anna tarkkoja vastauksia, mutta se voi antaa pohjatietoja ja selityksiä mieltä askarruttaviin ongelmiin. Se ei ole ennustamista eikä siinä tarvita suurta matemaattista lahjakkuutta,  jonka vuoksi omat numerot on helppo opetella laskemaan itsekin. Numeroiden tulkitseminen ei kuitenkaan ole aina yksiselitteistä.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net