matkamenetelmä

Matkamenetelmä

Matkamenetelmän avulla on mahdollista purkaa ja parantaa solumuistia, sekä mennä negatiivisten tunnekerrosten läpi. Erilaiset kokemukset menneisyydestä ovat saattaneet jäädä käsittelemättä ja siten purkautua joskus jopa itsetuhoisestikin. Menetelmä antaa välineet piilossa olleiden tuntemusten ja tapahtumien uudelleen läpikäymiseen ja sitä kautta erilaisten oireiden parantamiseen.

Tyypillisemmät oireet, joiden takia hoitoon hakeudutaan ovat usein ihmissuhdeongelmat, masennus, stressitioireet, pelot, erilaiset somaattiset vaivat sekä riippuvuudet. Kun ihmisellä ei ole välineitä omien tuntemuksiensa ratkomiseen alkaa kehokin oireilla erinäisten sairauksien kautta. Tunteiden välttely saattaa aiheuttaa esim. ruoansulatusvaivoja, syömishäiriöitä, unettomuutta ja monenlaisia kipuja. Matkamenetelmä antaa valmiudet parantumiselle kaikilla tasoilla.

Matkamenetelmä-hoidossa pyritään löytämään tunnelukkoja, joita sitten pikkuhiljaa avataan henkilön valmiuksien mukaan. Ilmapiiri on hoidon aikana rauhallinen ja rento, jotta keho ja mieli pääsevät rentoutumaan ja matkaamaan kohti vanhoja muistoja ja kokemuksia. Matkamenetelmäterapeutin kanssa kartoitetaan henkilön tilanne ja ratkaisua kaipaava asia aina ennen hoidon aloittamista. Terapeutti myös kysyy hoidon aikana kysymyksiä, jotka auttavat henkilön matkaa kohti sisimpäänsä ja löytämään alitajunnassaan olevia vastauksia. Muistojen läpikäymisestä seuraa hyvin konkreettista apua, josta on hyötyä etenkin arjessa kun vanhat tunnelukot eivät enää ole haittaamassa elämän kokonaisvaltaista kokemusta ja keho sekä mieli voivat hyvin. Matkamenetelmä-hoidon kesto ja hoitokertojen määrä riippuu aina henkilön yksilöllisistä tarpeista ja tilanteesta.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net