Kukkatipat

Kukkatipat

Englantilainen Edvard Bach kehitti kukkatipat 1930-luvulla. Bach oli lääketieteen tohtori, homeopaatti ja bakterologi. Kukkatipat ovat energiaa, joka on peräisin kukkien terälehdistä, auringon valosta ja lämmöstä, sekä lähdevedestä.

Jokaisella kukkatipalla on omat vaikutuksensa kehoon ja mieleen. Kukkatippoja voi ostaa valmiina sekoituksina, joita sitten nautitaan veden kera pari kertaa päivässä. Halutessaan voi ajan myös varata terapeutilta, joka havaintojensa perusteella tekee asiakkaalle yksilöllisen kukkatippasekoituksen.

Hoidoilla pyritään hoitamaan kehoa, tunne-elämää ja vahvistamaan henkistä terveyttä. Sillä myös poistetaan negatiivisia ajatuksia ja energiaa kehosta, sillä esimerkiksi pelko ja epävarmuus voivat aiheuttaa kehossa niin sanottuja tunnelukkoja. Nämä tunnelukot voivat aiheuttaa kehossa yllättävän vakavia sairauksia. Kukkatipoilla pyritäänkin poistamaan näitä tunnelukkoja, sekä muun muassa väsymystä ja masentuneisuutta. Tipat myös lisäävät elämäniloa ja tasapainottavat mieltä ja tunnereaktioita.

Bachin kukkatippojen lisäksi on olemassa monia muitakin merkkejä, esimerkiksi Frantsilan kukkatipat. Tippoja voi valmistaa myös itse, kun tietää muutaman perusidean.

Hoitoja voidaan käyttää ihmisten lisäksi myös eläimille.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net