kirologia

Kirologia

Kirologia on kädestä tulkitsemista, ei siis ennustamista. Käsistä ei pystytä lukemaan pikkutarkkoja faktoja, mutta mahdollisuuksia sekä suuntaviivoja elämästä ja luonteesta ne pystyvät antamaan. Tulevaisuus ja elämä on kirologian mukaan löysästi määritelty sarja mahdollisuuksia, jotka muuttuvat ajankohtaisiksi vasta kun ihminen on siihen valmis. Tulevaisuus ei siis ole täysin ennalta päätetty, mutta täysin vapaitakaan asian suhteen emme ole.

Käden hermopäät ovat yhteydessä aivoihin ja ihmisen terveyteen, niinpä ne pystyvät välittämään tuntemuksia jotka heijastuvat lopulta lihaskudoksiin ja ihoon. Kättä ei kuitenkaan tulkita vain sen viivojen kuten elämän-, tai sydämenviivan perusteella, sillä kädestä löytyy paljon muitakin merkkejä, jotka yhdessä muodostavat analysoitavia kokonaisuuksia. Tärkeimpiä luettavia seikkoja ovat ihon pinta, käden elastisuus, väri, viivojen määrä ja niiden puhtaus. Myös sormista selviää tiettyjä piirteitä. Ensimmäinen tärkeä seikka viivoja luettaessa on katsoa, mikä viiva on vahvin. Siitä selviää esimerkiksi toimiiko ihminen tunne-energialla, hermoenergialla vai lihasenergialla.

Vaatii pitkää harjoittelua ennen kuin oppii yhdistelemään käsien kertomia viestejä keskenään, sillä hyvät mahdollisuudet ja parhaimmatkin ominaisuudet saattavat mennä hukkaan esimerkiksi heikon itsetunnon, laiskuuden tai väärien valintojen takia. Kirologiaa voidaan harjoittaa kenellä tahansa iästä tai sukupuolesta riippumatta.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net