Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään asiakkaan pää, kasvot, hartiat ja olkavarret ja hierontatekniikoina käytetään erilaisia kepeitä paineluita, puristuksia, sivelyitä sekä tukistuksia. Useimmiten hoito kestää noin puoli tuntia. Hieronta voidaan tehdä istuma- tai makuuasennossa.

Hoito perustuu pään alueen akupisteiden ja heijastelaueiden käsittelyyn, joihin on saattanut kerääntyä tukoksia tai erilaisia ajatus- ja tunnelukkoja. Näiden alueiden hoitamisen vaikutukset heijastuvat lopulta myös muualle kehoon. Lisäksi hieronta poistaa fyysistä jännitettä, parantaa verenkiertoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Intialainen päähieronta on muunnelma ayuervedisesta hieronnasta ja omalla tavallaan kosketusterapiaa. Hieronnasta voi saada apua jännityspääsärkyyn, unettomuuteen, ahdistukseen ja yleiseen hyvinvointiin. Se myös edistää hiustenkasvua, kirkastaa katsetta ja kuljettaa aivoille enemmän happea. Intialainen päähieronta intialaisen Narendra Mehtan kehittämä hierontamenetelmä. Hoito sopii kaikille.

 

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net