Hypnoterapia

Hypnoterapia

Hypnoterapialla eli hypnoosilla hoidetaan hyvin tuloksin mm. unettomuutta, pelkotiloja, stressireaktioita ja masennusta. Se on myös hyvä apu  elämäntapamuutosta tehtäessä esimerkiksi tupakoinnin lopettamisen ja laihdutuksen tukena. Televisiossa nähtävien hypnoosiohjelmien kanssa hypnoterapialla ei ole juurikaan yhtymäkohtia. Hypnoterapia sopii terveille ja tasapainoisille ihmisille, se ei sovellu skitsofreniaa tai psykoosia sairastaville.

Hypnoterapiaistunnossa käytetään välineenä suoria suggestioita, sekä mielikuvaharjoitteita, jotka sijoittuvat sekä menneisyyteen että tulevaisuuteen. Suggestioiden ja mielikuvaharjoitteiden avulla pyritään lievittämään ongelmallisia oireita sekä auttamaan asiakasta löytämään toimivia selviytymismekanismeja elämäänsä. Terapiassa litajunnan kautta nostetaan esiin tärkeitä asioita, mitkä syystä tai toisesta ovat joutuneet mielen unohduksiin. Tunne- ja stressitasolla tapahtumat saattavat olla läsnä, mutta niille ei ole selkeää syytä. Hypnoterapia auttaa löytämään syyn pitkään jatkuneelle ongelmalle ja sitä kautta mahdollistaa asiakkaan paranemisprosessin.

Analyyttinen hypnoterapia on vaihtoehto perinteisille terapiamuodoille, sillä siinä mennään suoraan muistoon ja käydään se saman tien lävitse, jonka jälkeen eheytyminen voi alkaa.

Yksi hypnoterapiaistunto kestää yleensä noin tunnista kahteen tuntiin ja hoitokertoja olisi hyvä olla noin 4 - 6 jotta hoito olisi mahdollisimman tehokas. On tärkeää, että toimenpidettä suorittava terapeutti on terveydenhuollon ammattilainen, joka osaa valita asiakkaalle sopivat menetelmät hypnoterapian suorittamiseksi

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net