enkelihoito

Enkelihoito

Energiahoito joka ohjautuu rakkauden ja valon henkimaailman auttajien, enkeleiden ja oppaiden johdatuksessa, hoitajan toimiessa korkeavärähteisen energian kanavana. Kaikki tunteet, varsinkin negatiiviset, voivat varastoitua kehoon ja aiheuttaa tukoksia kehon herkkään energiajärjestelmään. Tämä epätasapaino voi saada aikaan fyysisiä sairauksia, kipuja ja epämiellyttävää oloa. Hoidossa energia avaa tukoksia ja kulkeutuu hoidettavassa juuri sinne, mihin sitä tarvitaan ja käynnistää parannusprosessin kehossa sekä mielessä.

Olemme jokainen yksilöitä eikä kahta samanlaista hoitoa ole. Kuvittele itsesi sipuliksi, jota kerros kerrokselta kuoritaan. Aina löytyy uutta käsiteltävää edellisen kerroksen poistuessa. Enkelit auttavat ja oppaat tuovat tietoa hoitajan kautta asioista, joista tulee kertoa hoidettavalle tai joita käsitellä. Henkimaailman viestejä, edesmenneeltä omaiselta saattaa myöskin tulla ja välillä käydään katsomassa menneen elämän vaikutusta tähän hetkeen. Etukäteen ei siis tiedä, miten hoito etenee, vaan yläkerran auttajat päättävät sen. Ennakko-odotuksia ei siis kannata asettaa, vaan luottaa korkeampaan ohjaukseen. Joka tapauksessa hoito on sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Avoimuus ja halu ottaa vastaan apua korkeammalta taholta auttaa hoidon onnistumisessa, pelkoenergia taas rajoittaa.

Hoidolla on syvärentouttava vaikutus, ja se käy kaikenikäisille. Hoidettava on selällään(vaatteet päällä) hoitopöydällä viltin alla, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hoitaja puhdistaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia vieden käsiä hoidettavan energiakentässä, välillä myös kevyesti koskettaen.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net