• CAM-hoidot

  CAM-hoidot

  CAM-hoidot tarkoittavat täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja. Lyhenne tulee sanoista complementary and alternative medicine. CAM-hoitoja nimitetään myös luontaishoidoiksi. Eräät nimittävät uskomushoidoiksi, jotkut jopa puoskaroinniksi. Yleensä asialla on silloin näitä hoitoja vastustavat ja pelkäävät tahot.

  Lue lisää...
 • Kalevalainen jäsenkorjaus huoltaa koko kehoa ja mieltä

  Kalevalainen jäsenkorjaus huoltaa koko kehoa ja mieltä

  Kansanlääkintäseura ylläpitää perinnetietoa suomalaisesta kansanparannuksesta, tukee sen tutkimusta ja kehittää kansanlääkintäperinteen ja oppilääketieteen välistä ymmärrystä.

  Lue lisää...
 • Rosen-terapia rentouttaa ja kohentaa itsetuntemusta

  Rosen-terapia rentouttaa ja kohentaa itsetuntemusta

  Rosen-menetelmä paitsi tuo avun lihasjännitykseen, lisää myös itsetuntemusta ja auttaa siten löytämään yhteyden todelliseen itseen. Rosen-terapeutti Satu Vaarula kertoo, mikä menetelmässä kiehtoo ja miten se toimii.

  Lue lisää...
 • Äänimalja on luonnollinen tie rentoutukseen

  Äänimalja on luonnollinen tie rentoutukseen

  Tiibetiläisiä soivia kulhoja (singing bowls, healing bowls) on käytetty jo vuosisatojen ajan sekä meditaatioon että parantamiseen. Äänimalja tuottaa lempeän äänen lisäksi eri taajuisia värähtelyjä kehoon, mieleen ja sieluun, parantaen näin monella eri tasolla yhtäaikaa. Kulhon erikoisten vibojen avustuksella hermo lepää ja stressi lievittyy.

  Lue lisää...
regressioterapia

Regressioterapiassa asiakkaan vaivoihin haetaan syy entisistä elämistä. Traumaattinen kokemus tai vaikea ihmissuhdedraama saattaa jäädä vaivaamaan sielua seuraavaan elämään. Tällöin asiakas saattaa kokea de ja vu-ilmiöitä, outoja kehotuntemuksia ja haastavia ihmissuhteia.

Hoito tehdään mielikuvamatkana, jonka aikana asiakkaan alitajunnasta haetaan tietoa menneestä. Monet muistot voidaan palauttaa mieleen ja eläytyä niihin läsnäolevassa hetkessä. Muistamisen yhteydessä tapahtuu monesti myös eheytyminen ja asian loppuunsaattaminen.

Hoidossa asiakas ohjataan levolliseen mieleentilaan. Kun keho ja mieli on rentoutunut, terapeutti lähtee luotsaamaan asiakasta kohti menneiden elämien aikoja. Asiakas on hoidon aikana hereillä, hoidossa ei käytetä hypnoosia tms. 

Terapiaan tullaan, kun tavanomaiset hoitokeinot eivät tepsi tai kun halutaan ymmärtää miksi joku ihmissuhde on vaikea. Terapialla voidaan myös vaikuttaa asiakkaan fobioihin, jotka haittaavat elämää. Hoito ei sovellu mielenterveyspotilaille tai psykoottisuuteen taipuvaisille ihmisille.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU