Soul, mind and body - Suvi Elisa

Soul, mind and body - Suvi Elisa

Suvi Elisa Itkonen kirjoittaa blogissaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Välillä juttuja sielulle, välillä juttuja kropalle ja välillä mielelle. Omia kokemuksia, reseptejä, joogaideoita, luontoretkiä, matkailuvinkkejä jä -kokemuksia.

Nepalin perinteinen viljelykasvi on sormihirssi. Tummanliilahtava jauho on vahvaa energiaa, mutta ei sisällä gluteiinia eikä tärkkelystä. Siitä saa kylläisen olon, mutta tulematta tukkoiseksi tai väsyneeksi syömisen jälkeen.

Sydän on sielun koti, rakkauden lähde, myötätunnon valo! Mutta se on herätettävä ja sitä on ruokittava!

Yksi maapallo

30 touko 2018

Emme pääse tältä pallolta minnekään muulle planeetalle, joten on varsin lyhytnäköistä “kehittää” maapalloa asein.

Kuten isä siittää lapsen, Jumala siittää sielun ihmiseen.

Aivoruokaa

16 touko 2018

Aivomme rakastaa tuoretta ja helposti sulavaa ruokaa. Tässä yksi resepti lounaaksi!

Vihreä Tara

09 touko 2018

Vihreä Tara on yksi Buddhista. Sanotaan, että Tara inkarnoituu aina naisena.

Hei oletko haaveillut omasta vaelluksesta Himalajan vuoristoon. Voinpas suositella lämpimästi! Jos joogan haluat kokea oikealla tavalla, niin on kivuttava yli 4000 metrin. Siellä korkeudella happi-ilma on ihanan raikasta ja rauha ovat käsin kosketeltavissa.

Miksi valtion edustajat, joiden päätarkoitus on huolehtia kansan hyvinvoinnista eivät oikeasti toimi niin? Miksi kansan terveydentilaa huononnetaan luonnottomalla ruokatarjonnalla, joka tehdään näyttämään luonnolliselta?

KUU SE PIENENEE JA YÖ PIMENEE

EN ENÄÄ KOSKAAN VASTUSTA TAOA

Olin noin 17-vuotias lukiolainen, kun rupesin lukemaan kirjoja buddhalaisuudesta. Muistan kuinka lukiossa buddhalaisuutta käsittelevällä uskontotunnilla olin sen luokan ainut oppilas, joka tiesi kaiken Siddharta Gautaman elämästä. Muistiini jäi elävästi se, kuinka nuori naisopettaja antoi minun vastata kaikkiin sen tunnin kysymyksiin.

Sivu 1 / 5
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU