Soul, mind and body - Suvi Elisa

Soul, mind and body - Suvi Elisa

Suvi Elisa Itkonen kirjoittaa blogissaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Välillä juttuja sielulle, välillä juttuja kropalle ja välillä mielelle. Omia kokemuksia, reseptejä, joogaideoita, luontoretkiä, matkailuvinkkejä jä -kokemuksia.

Kuka voi tehdä luonnon kasveista laittomia?

16 marras 2017

Hallitukset ovat perustaneet luonnollisille siemenille ja kasveille listoja, joilla Jumalan luomat siemenet ja kasvit tehdään laissa laittomiksi. Miksi? Kenen etuja valvotaan? Kuka lobbaa? Kuka hyötyy? Shamaanin näkökulmasta nyt on tapahtumassa jotain täysin pöyristyttävää. Kuinka joku taho voi omistaa maapallon?

Tarvitsemme vapaiden ihmisten reservaatin!

25 syys 2017

Olemme kuin Intiaanikansaa, joilla ei ole maata, missä elää. Se on meiltä ryöstetty kokonaan.

Seuraako ravinnosta hyvinvointia vai pahoinvointia?

30 elo 2017

Nykyisessä yhteiskunnassa on käytännössä mahdotonta elää luonnollisella tavalla ja siksi ihmiset sairastavat, kuluttavat vaarallisen paljon ja ovat riippuvaisia erilaisista päihteistä. Joka neljällennä on syöpä ja diabetes, verenpaina, masennus ja muut ravintoon liittyvät sairaudet ovat todella yleisiä.

Voisiko shamanismi parantaa masennuksen?

21 kesä 2017
Eilen otin helistimen käteeni, herättelin sillä henkimaailma ja tanssin eläimellisesti. Mieleeni tuli yksi eläin ja tanssista muodostui se eläin, eläin tavallaan tanssi minussa eikä ollutkaan minää.

Syönkö janoon vai nälkään?

22 touko 2017

Niin. Usein olen löytänyt itseni ahmimasta ruokaa janoon. Tulin jopa siihen tulokseen, että oletan suurimman osan lihavuusongelmista johtuvan juuri tästä hämmennyksestä,

Mikä on elämäntarkoitus ja miksi se merkitsee?

12 huhti 2017

Ystävä laittoi viestin, että maailma on kamala. Naapurit kaatavat puita ja kalliotkin hakataan, eivätkä ne koskaan uudistu. Hän kysyi: kuuleko Jumala ollenkaan tätä surua ja hätää?

Mitä on vanhurskaus?

23 maalis 2017

Tässäpä muutama muistiinpano aiheesta:

Minimalisti luontoretkellä

28 helmi 2017

Jotkut toimii impulsiivisesti, minä olen yksi heistä.

Enä-runo

08 helmi 2017

Vaikka hymyilen, sieluni on täynnä haavoja
salaa kotona täkkiin kietoutuneena, itken.

Maailmassa kylässä

20 tammi 2017

Olen matkustellut usein turistipaikoissa aikaan, kun ei ole turisteja. Kivunnut Segovian vuorelle katsomaan villihevosia ja kotkia. Ollut Kreetan tyhjillä turistirannoilla kylmän tuulen puhaltaessa mereltä, vaeltanut ikivanhojen oliivipuiden yli ja paennut hiplaavaa liftikuskia autioituneeseen, vanhaan hotelliin.

Sivu 1 / 4
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU