Soul, mind and body - Suvi Elisa

Soul, mind and body - Suvi Elisa

Suvi Elisa Itkonen kirjoittaa blogissaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Välillä juttuja sielulle, välillä juttuja kropalle ja välillä mielelle. Omia kokemuksia, reseptejä, joogaideoita, luontoretkiä, matkailuvinkkejä jä -kokemuksia.

Aivoruokaa

16 touko 2018

Aivomme rakastaa tuoretta ja helposti sulavaa ruokaa. Tässä yksi resepti lounaaksi!

Vihreä Tara

09 touko 2018

Vihreä Tara on yksi Buddhista. Sanotaan, että Tara inkarnoituu aina naisena.

Hei oletko haaveillut omasta vaelluksesta Himalajan vuoristoon. Voinpas suositella lämpimästi! Jos joogan haluat kokea oikealla tavalla, niin on kivuttava yli 4000 metrin. Siellä korkeudella happi-ilma on ihanan raikasta ja rauha ovat käsin kosketeltavissa.

Miksi valtion edustajat, joiden päätarkoitus on huolehtia kansan hyvinvoinnista eivät oikeasti toimi niin? Miksi kansan terveydentilaa huononnetaan luonnottomalla ruokatarjonnalla, joka tehdään näyttämään luonnolliselta?

KUU SE PIENENEE JA YÖ PIMENEE

EN ENÄÄ KOSKAAN VASTUSTA TAOA

Olin noin 17-vuotias lukiolainen, kun rupesin lukemaan kirjoja buddhalaisuudesta. Muistan kuinka lukiossa buddhalaisuutta käsittelevällä uskontotunnilla olin sen luokan ainut oppilas, joka tiesi kaiken Siddharta Gautaman elämästä. Muistiini jäi elävästi se, kuinka nuori naisopettaja antoi minun vastata kaikkiin sen tunnin kysymyksiin.

Meidän kuuluisi kehittää maailmaa eettisesti. Se on tavallaan itsestäänselvyys. Eettisyyden on oltava kaiken prioriteetti eikä taloudellisuuden tai tehokkuuden, kuten nyt... Tällä hetkellähän taloudellinen järkevyys on johtava ajatus- ja toimintamalli.

Miksi syömme?

27 maalis 2018

Maailma on mainoksia pullollaan. Kävellessä sivilisaatiossa ei yksinkertaisesti voi välttyä myymiseltä. Kyynisenä kulutuskriitikkona usein kärjistän kulutustuputuksen ja viimeksi taisin äänekkäästi meuhkata junassa syytellen valtiota kansanmurhasta. En vain voi käsittää valheellisia kuvia, jotka uskottelevat maidon olevan terveellistä tai roskaruoan tekevän iloiseksi. Enkä voi käsittää miten sokerin mainonta on laillista, jos valtio välittää kansan hyvinvoinnista. Oikeasti.

Hallitukset ovat perustaneet luonnollisille siemenille ja kasveille listoja, joilla Jumalan luomat siemenet ja kasvit tehdään laissa laittomiksi. Miksi? Kenen etuja valvotaan? Kuka lobbaa? Kuka hyötyy? Shamaanin näkökulmasta nyt on tapahtumassa jotain täysin pöyristyttävää. Kuinka joku taho voi omistaa maapallon?

Olemme kuin Intiaanikansaa, joilla ei ole maata, missä elää. Se on meiltä ryöstetty kokonaan.

Sivu 1 / 5
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU