Kristallitähtiajatuksia - Maarit Susanna

Kristallitähtiajatuksia - Maarit Susanna

Olen energiahoitaja ja kosmetologi. Kiinnostukseni henkimaailmaa kohtaan on kuulunut elämääni vuosien ajan. Alkuun kävin energiahoitajakoulutuksia ja muita kursseja, (sekä lukuisten kirjojen lukemisia) lisätietojen hankkimiseksi. Tiedon tarve on ollut valtava. Samalla olen prosessoinut ja työstänyt omaa itseäni.

Energiahoitajakoulutuksiani ovat olleet mm. Eneia, Universal Reiki ja Kristallienergia. Olen myös Diana Cooper Foundation opettaja seuraavista aiheista: Lemurian kristallienergia, Enkelit, Yksisarviset, Kultainen Atlantis ja Ylösnousseet Mestarit/ Ylösnousemus. Hoitolassa teen nykyisin Kristallienergiahoitoja. Lisäksi kanavoin korkeavärähteisten Valo-olentojen viestejä Korkeimmasta Valosta ja Rakkaudesta. Autan ihmisiä löytämään oman ydin-itsensä. Meissä kaikissa on valtavan suuri upea ja rakkaudellinen valo <3 Nyt on aikamme loistaa <3

Uusi Kultainen Timanttiaika. Hetken puhtaus, kauneus, pyyteettömyys, rakkaus, valosäteily, avoimuus, rehellisyys, harmonia, armollisuus, viisaus, voima, Ykseys.

Kuka Minä Olen?

14 marras 2017

Kuka sinä olet? Tunnistatko oman ydin-itsesi upean valon? Annatko muiden määritellä ja lokeroida itsesi? Nyt on tullut vihdoin aika tunnistaa ja tunnustaa oman itsen valo ja rakkaus. Jumalan/ Alkulähteen kipinä syntyi Korkeimmasta valosta ja rakkaudesta. Jumalan kipinä= kaunis ja upea valo-olento, henki eli sinä itse.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU