Kosketuskohtia - Irmeli Armiala

Kosketuskohtia - Irmeli Armiala

Kiinnostukseni henkisyyteen alkoi jo teini-iässä. Tutustuin eri virtauksiin ja kokemusta erilaisista henkisyyden ilmenemismuodoista on myös kertynyt runsaasti. Olen suomentanut useita henkisyyttä käsitteleviä esitelmiä ja pari kirjaa. Olin pitemmän aikaa toivonut saavani uusia ideoita ulospäin suuntautuvaan henkiseen työskentelyyn. Minua poltti halu tehdä jotain, jakaa kokemaani, mutten tiennyt mitä tekisin. Inna Thilin minulle pitämien mentorointien aikana avautui mahdollisuuksia, joita en ollut osannut ajatella. Niistä kehittyi idea blogin kirjoittamisesta.

Geenit ja muotovoimat vaikuttavat meissä

16 marras 2017

Yleinen uskomus on vieläkin, että geenit määräävät millaisia meistä tulee, vaikka muunkinlaista tietoa on olemassa.

Henkisen maailman parantava lahja

02 marras 2017

Miten hoidat itseäsi, kun johonkin sattuu? Mitä teet, kun jokin paikka on kipeä?

Ahdistavatko maailman tapahtumat sinua?

19 loka 2017

Eri puolilla maailmaa on tapahtunut ja tapahtuu raakuuksia, enää emme mekään ole säästyneet niiltä. Tulee helposti tunne, että pahuus on vallalla.

Energinen ja innostunut iästä huolimatta

05 loka 2017

Voitko kuvitella, että vanheneminen voisi olla mukavaa, että olisit energinen ja innostunut, täynnä elämäniloa? Donna Edenin Energialääketieteen opettamat menetelmät kehon energioiden tasapainottamiseen auttavat pysymään terveenä, energisenä ja innostuneena, mutta auttavat myös pysymään nuorekkaana.

Sisäistä siivousta, järjestä energiasi

21 syys 2017

Aloita syyssiivous kehossasi, opettele muutamia Donna Edenin (EEM – Eden Energy Medicin) tekniikoita.

Kehon energioiden havaitseminen

07 syys 2017

Energioista puhutaan paljon, on parantavaa energiaa, erilaisia energiahoitoja, energiaa saa ravinnosta. Elämänenergialle on eri kulttuureissa omia nimiä. Tutuimpia lienevät Kiinan qi tai chi ja intialaisen joogaperinteen prana.

Ehditkö nauttia kesästä? Kaihertaako syksyn tulo mieltä?

24 elo 2017

Ehditkö nauttia kesästä? Kaihertaako syksyn tulo mieltä? Vuosia sitten minua alkoi syksyn tulo jäytää jo heinäkuun loppupuolella. Silloin tuntui, että kesä oli melkein mennyt ja sen valo ja lämpö, ja syyspimeät vaanivat nurkan takana. Pelastukseksi silloin tuli satokausi, kesän sadon kerääminen ja säilöminen.

Kosmisten ja luonnonvoimien harmoniaa

22 kesä 2017

Täyden kuun luoma salaperäinen tunnelma kiehtoo ja lumoaa ja herättää tunteita, etenkin romanttisia tai pelottavia tunteita. Kirjoissa, runoissa, elokuvissa ja valokuvissa sitä on kuvattu lukemattomilla tavoilla. Täysikuu vaikuttaa monien ihmisten mieleen ja nukkumiseen.

Ikää tulee, mutta tarvitseeko ruveta vanhaksi?

08 kesä 2017

Päivä päivältä sitä kertyy lisää, ikää, vuosia, vuosikymmeniä. Miksi iän karttuminen näkyy toisissa enemmän kuin toisissa?

Elinvoimaa ja energiaa

25 touko 2017

Tulee aika, jolloin energioiden tasapainottaminen kuuluu jokaisen päiväohjelmaan, energia-anatomiaa opetetaan lapsille koulussa ja aikuisille kursseilla. On itsestään selvää, että ihmiset tasapainottavat energioitaan pitkin päivää tarpeen mukaan. Palaamme luonnollisiin hoitoihin, joita on tehty eri puolilla maailmaa kautta aikojen.

Sivu 1 / 5
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU