Sari Autere

Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Parantaessani omaa kilpparia, en ole voinut olla miettimättä, mitä tehtävää kilpirauhanen näyttelee henkisen kehityksen alueella. Onko kilpirauhassairaudet merkki jostain yleisemmästä?

Mie romahdan...

26 loka 2016

Nyt on taas se aika vuodesta, kun tukka lähtee tukottain ja makaan sängyllä ihmisrauniona....mie romahdin, per**leen kilpirauhanen.

Kilpirauhasen vajaatoimintaan tai ainakin parempaan oloon on selvästi apua tuonut vehnän ja rukiin pois jättäminen ruokavaliosta.

Reilu puoli vuotta on kilpirauhasen vajaatoiminnan diagnoosista, luontaishoidoilla mennään edelleen eteenpäin. Kilpirauhasoireet ovat tällä hetkellä ok, joten kyllä ruokavaliolla ja luontaishoidoilla kilpirauhasta voi innostaa toimimaan!

Safiirin loistetta

09 helmi 2016

Kilpirauhanen ja kurkkuchakra ovat kiinteästi yhteydessä toisiinsa. Chakraa hoitamalla hoitaa myös kilpirauhasen vajaatoimintaa.

Mistä hakea apua, jos ei halua olla yksi kemiallisen Thyroxin syöjistä? Itse kävin keskustelemassa Tampereen Amplia klinikalla kokemusasiantuntija Nina Saineen kanssa.

Saattaa se kiinalainen ruokakin auttaa kilpirauhasen kanssa, mutta nyt tutustutaan kiinalaiseen lääketieteeseen ja pistellään neuloilla.

Kootut selitykset

02 marras 2015

Kilpirauhasen oireet ovat niin monenkirjavia, että tällä taudilla saa kyllä selitettyä monta "vaivaa".

Väsymys lienee yksi oireista, joita lähes jokaisella kilpparin vajaatoimintaa potevalla on. Itselläni väsymys tulee ja menee aaltoina.

- Kyllähän nämä arvot selkeästi viittaavat kilpirauhasen vajaatoimintaan, kirjoitan sinulle lääkereseptin, totesi lääkäri puhelimessa.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU