10 marras 2017

Räyhähenki takinliepeissä

Räyhähenki takinliepeissä https://pixabay.com/fi/ep%C3%A4ilytt%C3%A4v%C3%A4lt%C3%A4-aaveet-2807555/

Räyhähenki on yleensä pahansuopainen henkiolento, joka kiukkuaa, pystyy liikuttamaan tavaroita ja aiheuttamaan kummittelua. Vaikka olenkin aina uskonut näiden räyhisten olemassa oloon, en olisi uskonut itse tapaamani näin pian "omaa räyhistä". Vähän jopa pelästyin!

Kun ihminen kuolee, siirtyy sielu yleensä valoon. Mutta poikkeuksia on, esimerkiksi jos ihminen on kuollut väkivaltaisesti, äkkinäisesti tai  "liian aikaisin". Tällöin henki voi jäädä kummittelemaan eksyneenä ja toisinaan - riippuen hengen negatiivisuudesta - se saattaa aiheuttaa harmillisia ja jopa poltergeistin tapaisia ilmiöitä.

Tämä räyhiksen tapaaminen sattui, kun harjoittelin yhteydenottoa henkimaailmaan. Olin pyytänyt Arkkienkeli Mikaelia paikalle suojaamaan ja mukana olivat kaikki henkioppaani sekä henkivartijani Joona, joten suojaukseni olivat kunnossa. Istuskelin hiljaisuudessa virittäytyneenä henkimaailman kanavalle, kun koin läheisyydessäni noin 20-vuotiaan tytön, josta värähteli hieman ahdistuneisuutta ja negatiivisuutta. Tyttö lähestyi varoen ja hieman salamyhkäisesti sivuilleen vilkuillen. Oma anturit nousivat tässä vaiheessa pystyyn, koska tunsin, että nyt ei ole kaikki ihan kohdallaan, mutta annoin tilanteen kulkea omaa polkuaan. Tyttö tuli yhä lähemmäs ja lähemmäs. Silloin kuulin oppaani äänen selkeästi: "Ole varovainen". Ihmettelin hieman, että mitä piti varoa, kunnes hokasin, että tytössä ei ollut kaikki "kunnossa". Ja kun tyttö paljastui, hänen todellinen olemuksena tuli esiin, piirteet "vääristyivät" ilkeiksi ja hän näytti aikamoiselta demonilta, joka liikkui katossa neljän raajan avulla. Tässä vaiheessa tunsin, kuinka oppaani heitti lisäsuojan päälleni. Ja räyhis perääntyi "räyhäten ja kiroillen". Suuntasin tässä vaiheessa valopallon räyhikseen, joka hävisikin näköpiiristä valon sisällä pois.

Kokemus oli outo. En juurikaan pelännyt, koska koen, että energiatasoni on sen verran voimakas, ettei tämä olento olisi pystynyt siihen tunkeutumaan. Ja olihan oppani onneksi ajan tasalla.

Mutta muutama kysymys jäi mietityttämään..

Entä jos oppaani ei olisi varoittanut ja räyhis olisi päässyt kenttääni? Olisiko se piinannut minut niin, että olisin menettänyt järkeni? Olisiko se voinut imeä energiani? Vai olisiko se jäänyt takinliepeeseen roikkumaan ja tuonut mukanaan negatiiviset värähtelyt.

Jäin myös miettimään sitä, että olisiko minun pitänyt yrittää ohjata tämä rayhis valoon ja rakkauteen? Heittämäni valopallo tuskin oli sille mieleen, mutta sillä hetkellä ei muuta tullut mieleen. Kokeneempana olisin varmasti kyennyt auttamaan räyhistä  valoon.

Kokemuksia henkimaailmasta minulla on vasta muutamia yksittäisiä kertoja, mutta mielenkiintoista on ollut. Suojausten tarpeellisuudesta ollaan montaa mieltä - enkä itsekään ole ollut kovin innokas - mutta tämän jälkeen muistan ne varmasti aina.

 

Viimeksi muutettu 10 marras 2017
Sari A

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU