Kuudes Aisti Auttajat -juttusarjassa esittelemme puhelinpalvelumme väkeä. Marjaana Kaakinen on meedio. Hän toimii linkkinä hyvään henkimaailmaan, ja välittää henkimaailmasta saamiensa vieraiden rakkaudellisia viestejä. Viestejä voivat välittää myös edesmenneet lemmikit. Marjaanan välityksellä voit myös tehdä kysymyksiä tai pyytää apua luodaksesi yhteyden omaan henkioppaaseen.

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta I

Minulla oli äskettäin ilo osallistua "Viisautta kuoleman lähikokemuksesta" -symposiumiin Austinissa Teksasissa. Kolmipäiväisen tapahtuman aikana kuulin monien uskomattomien puhujien jakavan tarinansa ja matkansa tuonpuoleiseen.

Julkaistu kategoriassa Viestintuojat

Meillä kaikilla on elämäntilanteita, jolloin ei tiedä, miten edetä omassa elämässään ja kaipaisi ulkopuolisen apua. Selvänäkijät, intuitiiviset viestintuojat ja meediot voivat selkeyttää tilannetta, mutta mistä tietää, kehen voi luottaa ja onko viesti aito? Riina Väisänen välitti minulle henkimaailman viestin, katsotaanpa millainen fiilis siitä tuli.

Julkaistu kategoriassa Rajatieto

Meillä jokaisella on intuitio, oma sisäinen äänemme, joka johtaa meitä eteenpäin elämässä. Sisäisen äänen kuuleminen ei aina ole helppoa, sillä se peittyy helposti muun "älämölön" alle. Jos sisäinen äänesi kuuluu heikosti tai ei ollenkaan, lähde kanssamme seikkailulle herättämään oma sisäinen ääni. Osa 37.

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta I

Läheisen kuolema on jokaiselle kova paikka, ja jopa pieni viesti tai merkki tuonpuoleisesta tuntuu rakkaansa menettäneestä hyvin suurelta ja tärkeältä asialta. Hengillä onkin useita tapoja viestittämiseen, mutta ne ovat hyvin hienovaraisia, ja niitä on osattava etsiä.

Julkaistu kategoriassa Rajatieto

Koirat osaavat rakastaa ehdoitta. Tällaiselle "kivisydämelle" koirien ehdoton rakkaus on ollut tärkeällä sijalla. Mutta vasta viime viikolla aamulenkillä nykyisten nelijalkaisten kanssa oivalsin niiden syvällisemmänkin merkityksen, yllättäen mukaan lenkille näet ilmaantuivat kuolleet koirani.

Julkaistu kategoriassa Jumalainen Sielu

Räyhähenki on yleensä pahansuopainen henkiolento, joka kiukkuaa, pystyy liikuttamaan tavaroita ja aiheuttamaan kummittelua. Vaikka olenkin aina uskonut näiden räyhisten olemassa oloon, en olisi uskonut itse tapaamani näin pian "omaa räyhistä". Vähän jopa pelästyin!

Julkaistu kategoriassa Jumalainen Sielu

Oman suojelusenkelini tuli elämääni noin parikymmentä vuotta sitten. Toki enkelini oli kulkenut vierelläni jo syntymästäni asti, mutta vasta silloin itse koin vahvasti enkelin läsnäolon. Enkelit haluavat auttaa meitä elämämme jokaisena hetkenä, jos vain annamme siihen mahdollisuuden. Oletko sinä antanut enkeleille luvan auttaa?

Julkaistu kategoriassa Jumalainen Sielu

Kanavoidut tekstit ovat viestejä henkimaailmasta esimerkiksi enkeleiltä, ylösnousseilta mestareilta tai valo-olennoilta, mutta kanavoituja viestejä voi tulla myös kosmisilta ystäviltämme avaruudesta. Kanavana voi toimia, jos on tarpeeksi herkkä vastaanottamaan viestejä toisesta maailmasta.

Julkaistu kategoriassa Rajatieto

“Rakkaus on suurin ase - ketään et voi muuttaa, vain ja ainoastaan itseäsi. Rakasta toisia, ole myötätuntoinen ja vahva. Ole rohkea sanoissasi ja kuitenkin herkkä. Mieti siis sanojasi ja ajatuksiasi, jotta antaisit hyvän kiertää.”

Julkaistu kategoriassa Rajatieto
Sivu 1 / 2
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU