Jumalainen Sielu

Jumalainen Sielu

Jumalainen Sielu blogissaan kuudesaisti.net sivuston päätoimittaja Sari Autere pohtii henkisyyden heijastuksia arkipäivässä sekä peilaa kultaisen ajan ilmentymistä ajassamme. "Olemme kaikki täydellisiä jumalaisia sieluja, on tullut jälleen aika muistaa se."

Räyhähenki takinliepeissä

Kirjoittanut | 10.11.2017

Räyhähenki on yleensä pahansuopainen henkiolento, joka kiukkuaa, pystyy liikuttamaan tavaroita ja aiheuttamaan kummittelua. Vaikka olenkin aina uskonut näiden räyhisten olemassa oloon, en olisi uskonut itse tapaamani näin pian "omaa räyhistä". Vähän jopa pelästyin!

Lue lisää ...

Oppaiden, enkeleiden ja muiden auttajiemme kanssa hankaluutena on se, että emme tiedä, onko saamamme viesti/tuntemus totta vai omaa mielikuvitusta. Milloin siis ihan oikeasti näkee ja kuulee henkimaailman asioita ja milloin kaikki on mielikuvitusta? Vai voidaanko näitä edes erotella?

Lue lisää ...

Näin tapasin oman enkelini

Kirjoittanut | 27.10.2017

Oman suojelusenkelini tuli elämääni noin parikymmentä vuotta sitten. Toki enkelini oli kulkenut vierelläni jo syntymästäni asti, mutta vasta silloin itse koin vahvasti enkelin läsnäolon. Enkelit haluavat auttaa meitä elämämme jokaisena hetkenä, jos vain annamme siihen mahdollisuuden. Oletko sinä antanut enkeleille luvan auttaa?

Lue lisää ...

Avautuva sydän

Kirjoittanut | 20.10.2017

Sydämeni on monta vuotta ollut kuin kaapin perukoille unohtunut rusinapurkin pohjalle oleva, pieni, tumma, näivettynyt rusina. Ei ihan täysin kova, mutta vaatii liottamista ennen kuin makua irtoaa ja on taas käyttökelpoinen. Tämä rusina on ollut turvassa, kun se on ollut muiden samanlaisten joukossa, siellä purkin pohjalla. Mutta joskus se purkki avataan, sisältö tutkitaan ja erotellaan. Se se on vasta jotakin pienelle näivettyneelle rusinalle.

Lue lisää ...
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU