11 huhti 2019

Parantumisesta

Parantumisesta Kuva Johannes Plenio Pixabaystä

Ei ole parantumista ilman sielusi parantumista. Kaikki paraneminen, kuten myös sairaus tähtää sielun paranemiseen. Fyysiset ja psyykkiset sairaudet ovat meille koettelemuksia. Ne ovat seurausta elämästämme, jonka olemme eläneet rakkauden vastaisesti joko tässä tai aikaisemmissa inkarnaatioissa.

Niinpä paranemalla niistä paranemme aina myös hengellisesti. Emmekä voi parantua hengellisesti ilman että samalla paranemme myös fyysisesti, sekä mentaali- ja tunnetasolla. Sillä kaikki tämä on yhteydessä keskenään, mieli, keho ja sielu. Se on pyhä kolminaisuus, pyhä kolmiyhteys.

Olet Pyhän Hengen temppeli, jossa on nämä kaikki olemuspuolet. Jokainen olemuspuoli itsessään vaikuttaa myös toisiin olemuspuoliin. Kehosi hyvinvointi vaikuttaa mieleesi ja sieluusi. Mielesi hyvinvointi vaikuttaa kehoosi ja sieluusi. Sielusi hyvinvointi vastaavasti vaikuttaa mieleesi ja kehoosi.

Ei ole yhtä ilman toista ja kolmatta. Sinä olet yhtä eri olemuspuoliesi kanssa, mutta kuitenkin niin, että vain sielusi on ikuinen ja kaikki paraneminen, mutta myös sairaudet tähtäävät sielusi paranemiseen ja kehittymiseen kohti rakkautta.

Aurelius

Viimeksi muutettu 11 huhti 2019
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Avioliitosta Rakkaussuhteesta Jumalaan »

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU