Me kaikki synnymme ja kuolemme. Jos sinä tietäisi, milloin koittaisi viimeinen päiväsi maapallolla, muuttaisiko se elämäsi? Jos tietäisit, kuinka kauan sinulla on elinaikaa. Kun kuolema koittaa, yllätymme ja kysymme miksi? Joko nyt?

Julkaistu kategoriassa Henkinen polku

Maailmassanne ei ole ainuttakaan sielua, jolla ei ole toiveita, joita he haluavat ilmentää. Hyvin usein katselemme kauhistuneena, kun estätte nämä toiveet epäily-, huoli- ja pelkoajatuksillanne. Keskuudessanne on hyvin yleinen väärinkäsitys – usko, että teidän täytyy todistaa arvokkuutenne ja että pystytte voittamaan esteet, voidaksenne ansaita kaiken, mitä haluatte luoda.

Julkaistu kategoriassa Viestintuojien parhaat

Oletko tällä hetkellä jumissa elämäsi kanssa, etkä tiedä mihin suuntaan sinun tulisi lähteä? Mietitkö mitä haluat elämältäsi tai miten saavuttaa tavoitteesi? Mikäli ajatus omien haaveiden ja unelmien toteuttamisesta herättää sinussa kiinnostusta ja kipinöitä, unelmakartta on juuri sinua varten.

Julkaistu kategoriassa Hyvä olo1

Uskomukset ovat osa meitä ja ne näkyvät tavassamme elää, olla ja ajatella. Jotkin uskomukset ovat opittuja ja saattavat rajoittavaa elämäämme turhaan. Ihmiset myös tarttuvat liian helposti muiden määrittelemiin uskomuksiin omista kyvyistään. Listasimme alle uskomuksia, joista irti päästäminen voi johtaa vapaampaan elämään.

Julkaistu kategoriassa henkinen polku1

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne toiveisiin ja unelmiin. Olemme sanoneet monta kertaa aiemmin, ettei universumi vastaa toiveisiinne eikä haluihinne – se vastaa odotuksiin, fokukseen ja osuvammin sanottuna, universumi vastaa värähtelyyn. Jokainen teistä on värähtelevä olento – todellisuus jossa olette, on tehty kaikenlaisista värähtelyistä.

Julkaistu kategoriassa Viestintuojien parhaat
12 touko 2016

Unelma

Minun unelmani on tärkeä.

Se on yhtä tärkeä kuin kaikkien muidenkin unelmat.

Sillä on yhtä suuri oikeus olla olemassa.

Julkaistu kategoriassa Kosketuskohtia

Sinäkin olet syntynyt olemaan ja tekemään jotain erityistä, johon kukaan muu meistä ei pysty. Sinun on tarkoitus elää erityinen elämä ja kulkea matka, joka juuri sinut on tarkoitettu kulkemaan. Olet jo syntyessäsi varustettu kaikella, mitä tarvitset. Ole rohkea ja ota oma polkusi vastaan, tapaa sisäinen sankarisi.

Julkaistu kategoriassa Henkinen polku
20 tammi 2016

Unelmat todeksi?

Meillä jokaisella on unelmia ja haaveita. Ne ovat polttoainetta elämän virrassa, joka saa meidät yhä tarmokkaammin uskomaan elämäntaikaan. Saatamme unelmoida, mutta jokin epäilys tai egon tuottama harha estää meitä puskemasta kohti mahdottomiltakin tuntuvia unelmia kohti.

Julkaistu kategoriassa Henkinen polku
16 joulu 2015

Suurempi visio

Viime aikoina minulla on herännyt taas unelma ensin kauniimmasta Suomesta ja siten myös kauniimmasta maailmasta, sillä en usko, että ensimmäistä on mahdollista saavuttaa ilman toista.

Julkaistu kategoriassa Arkistoidut blogit
09 joulu 2015

Oma maa mansikka

Muu maa mustikka. Ja minä pidän molemmista. Lähdin blogin alussa Yhdysvaltoihin miettimään haluaisinko rakentaa kotini sinne.

Julkaistu kategoriassa Arkistoidut blogit
Sivu 1 / 3
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU