Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 989

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 860

Jokainen meistä on luoja ja luomme jatkuvasti, fyysinen todellisuutemme on sen näkyvä ilmentymä. Meillä on ollut monia toiveita elämässämme, joista osa on toteutunut, jolloin olemme kokeneet runsautta ja onnellisuutta. Osa toivestamme antaa vielä odotuttaa ja se saa olomme epävarmoiksi. Saatamme ajatella, ansaitsenko tämän tai tuon, pyydänkö liikaa, onko tämä sitä mitä todella haluan.

Julkaistu kategoriassa henkinen polku1

Pystytkö antamaan pelkästä antamisen halusta vai odotatko saavasi jotakin vastineeksi? Liian moni ihminen uskoo, että mitä enemmän sinulla on, sitä vähemmän heillä voi olla. He uskovat että maailmassa on vain tietty määrä resursseja, ja meidän kaikkien on taisteltava saadaksemme osamme.

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta I

Vetovoiman laki, manifestointi ja oman todellisuuden luominen ovat näkyvästi esillä. Paljon puhutaan ja kirjoitetaan siitä, että sen saat mitä toivot. Mutta osaatko toivoa? Ja ilmestyykö elämääsi enemmän pientä ja keskeneräistä kuin suurta ja upeaa?

Julkaistu kategoriassa henkinen polku1
26 kesä 2017

Vetovoiman laki III

Milloin ja miten se toimii ja miksi se ei joskus toimi? Vetovoimanlain taustalla on tiede ja se on uskomuksenlaki. Uskomuksenlaki hallitsee sitä, mitä luotte elämässänne. Uskomuksenlaissa on liitteenä elämän järjestelyjä, joita suunnittelette ja sovitte itsellenne kasvua varten. Oppitunnit jotka järjestätte itse, täytetään kohtaamalla ja kurinalaisella ponnistelulla.

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta I
19 kesä 2017

Vetovoiman laki II

Milloin ja miten se toimii ja miksi se ei joskus toimi? No niin, ihmiskokemuksen moniulotteisuus on vetovoimanlain mekaniikan ymmärtämisen perusta. Moniulotteisuutenne ymmärtämisen avainosa on, että korkeampi itsenne, fyysisyyden yläpuolinen osanne, on kirjoittanut tietyt elämänkasvuhaasteenne eikä niitä voi välttää tai toivoa pois.

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta I
12 kesä 2017

Vetovoiman laki I

Milloin ja miten se toimii ja miksi se ei joskus toimi? Rakkaat ystävät, te luotte todellisuutenne eikä ole mitään muuta sääntöä. Olette täällä kaksinaisuuden yliopistossa oppiaksenne, miten luodaan vastuullisesti.

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta I

Runsauden ja rikkauden vetäminen puoleen on monien manifestointikurssien ja elämäntaito-oppaiden mukaan yksinkertaista. Eihän siinä tarvitse kuin muuttaa vanhat ajatusmallit uusiksi ja istua visualisoiden uusia näkymiä. Miksi sitten moni epäonnistuu luomaan runsautta elämäänsä ja saa korkeintaan jotain "pientä"?

Julkaistu kategoriassa Meiltä ja maailmalta

Miten tietää, että hallitsee vetovoimanlain? Kun kuulee ensimmäisen kerran vetovoimanlaista, se on melko jännittävää aikaa. Oivaltaa yhtäkkiä, että kohtalo on omissa käsissä ja on kyky luoda, mitä haluaa. Totuus asiasta on, että olet  JO vetovoimanlain mestari, koska luot oman todellisuutesi.

Julkaistu kategoriassa Henkinen polku

Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne toiveisiin ja unelmiin. Olemme sanoneet monta kertaa aiemmin, ettei universumi vastaa toiveisiinne eikä haluihinne – se vastaa odotuksiin, fokukseen ja osuvammin sanottuna, universumi vastaa värähtelyyn. Jokainen teistä on värähtelevä olento – todellisuus jossa olette, on tehty kaikenlaisista värähtelyistä.

Julkaistu kategoriassa Viestintuojien parhaat
12 touko 2016

Unelma

Minun unelmani on tärkeä.

Se on yhtä tärkeä kuin kaikkien muidenkin unelmat.

Sillä on yhtä suuri oikeus olla olemassa.

Julkaistu kategoriassa Kosketuskohtia
Sivu 1 / 3
Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU