29.09.2016

Ylösnousemuskrapula - alakuloa, raivoa ja flunssaa

Plääh, syyskuu on ollut varsinaista kyytiä tähän saakka. Uupumusta sekoitettuna tunnepurkauksiin. Riippuen omasta matkasta ja ylösnousemusaallosta, ihmisillä on ollut intensiivistä itsen ja kollektiivin puhdistamista ja voimakkaita fyysisiä oireita.

Kuten kuvattiin jo edellisessä artikkelissa, syyskuun energiat ovat todella väsyttäneet meidät antautumaan. Viha, turhautuminen kuulumattomuudesta mihinkään ja koti-ikävä olivat hallitsevia niillä, jotka käyvät edelleen läpi tunnepurkauksia. Toiset kokivat täydellisen tunneparantumisen ja heidän tarvitsi käsitellä "vain" uusia fyysisiä ylösnousemusoireita. Pimennysten ja kahden 999-portaalin jälkeen, mukaan luettuna Merkuriuksen eilen päättynyt perääntyminen, tuntui kuin valtavalta ylösnousemuskrapulalta – voimakas väsymys, flunssaoireet ja huimaus olivat monien seurana. Syyskuun 22. päivä oli huipentuma aina siihen pisteeseen saakka, että ihmiset luulivat kuolevansa, koska tuska oli melkein sietämätöntä. Hyvä uutinen: muutos on tulossa pian.

Itse en ole kyennyt saamaan yhtä selkeää lausetta kasaan pariin päivään, mitään ei tullut korkeammista maailmoista ja minua huimasi, olin sairas ja hyvin väsynyt. Minun täytyi peruuttaa myös joitain valmennussessioita, koska en pystynyt toimimaan lainkaan. Halusin vain maata ja nukkua. Fyysinen kehoni tarvitsi lepoa integrointiin. Olen hyvin kiitollinen ja siunattu siitä, että pystyn seuramaan omaa energiavirtaani, koska minulla ei ole mitään velvollisuuksia ketään kohtaan eikä sopimuksia, jotka pakottaisivat minut toimimaan vastoin luontaista käyttäytymistäni. Niinpä vain lepäsin ja nukuin. Olin erään ystävän luona ja laskimme leikkiä, että meidän pitäisi tehdä video siitä, kun me kumpikin makaamme sängyssä kuorsaten, ja sen otsikko olisi: "Tässä on osa sitä tiimiä, joka tuli tänne auttamaan planeetan ylösnousemuksessa." Olisimme varmasti löytäneet tuhansia ihmisiä osallistumaan tuohon videoon. Mitä siis tapahtuu?

Olemme uudessa uudelleenkalibrointivaiheessa. Pimennysten, perääntymisen ja päiväntasauksen myötä, otimme jatkuvasti sisään korkeampia valotaajuuksia ja DNA-aktivointia lisättiin. Lisäksi kehomme muuttuu lisää ja jatkaa uudelleenrakentumistaan uudeksi kristallivalokehoksi. Niillä joilla oli vielä sisällään pelkoenergioita, nämä energiat eivät laukaisseet ainoastaan fyysisiä oireita, vaan myös valtavia tunnevapautuksia ja –purkauksia.

Raivoa, turhautumista ja epäilyä

"Olen niiiiin vihainen! Voisi potkaista kaikkea ja kaikkia ympärilläni!!! Kaikki tämä on perseestä, en tiedä, kuka olen tai mitä teen täällä, ja olen todella kyllästynyt tähän kaikkeen! Haluan mennä kotiin, haluan lähteä pois. Jo riittää. Mitä vittua …" Tätä oli ja jatkuu niillä, jotka puhdistavat edelleen tunnejuttuja. Viha päättyi usein alakuloon. Vaikka se voi olla hyvin turhauttavaa, on erittäin tärkeää hyväksyä tuo kokemus ja ilmaista tunteet rakentavasti, kiitollisuuden kera. On se sitten tyynyn hakkaamista tai huutamista tyynyyn, juoksemista, potkunyrkkeilyä hiekkasäkkiin jne., on erittäin tärkeää löytää hyvä tapa muuntaa nuo energiat. Jokainen vapauttaminen kiitollisuuden kera kuorii pois yhden kerroksen tunnesipulista, jonka olet luonut matkasi aikana. Mitä enemmän kuorit, sitä terveemmäksi tunnekehosi tulee. Tämä on ainoa tapa ylöspäin taajuudessa.

Yhtä aikaa kollektiivissa tapahtuu edelleen paljon puhdistumista. Kun uusi suuri heräämisaalto alkoi vyöryä, se tuntee raivoa, vihaa ja turhautumista vanhaan järjestelmään ja kokee valtavaa epäilyä omasta tehtävästään ja siitä, miten on eletty tähän saakka. Se käy läpi valtavaa identiteettikriisiä. Energeettisesti herkät ihmiset tunsivat tämän, oman tunnekamansa lisäksi. Myös kohonnut geomagneettinen aktiivisuus 20.9. paikkeilla sekä Japanin maanjäristykset lisäsivät tätä kokemusta. Älä ylläty, jos kokemuksesi valmistelee sinua auttamaan uutta heräämisaaltoa tästä läpi.

Suurta väsymystä, flunssaa ja rasvaa

Koko syyskuu piti meidät väsyneenä ja kulutti loppuun. Sen täytyi, jotta lopultakin antautuisimme, koska emme yksinkertaisesti olleet riittävän vahvoja taistellaksemme vielä lisää universaalia energiavirtaa vastaan. Syyskuu opetti meitä kovan kautta olemaan riittävän rohkea seurataksemme intuitiotamme ja antaaksemme Hengen ja Lähteen elää ja opastaa meitä. Opimme, että voi tehdä vain haittaa yrittämällä puuttua tuohon virtaan.

Kuluneella viikolla tapahtui paljon kurkkuchakran puhdistusta. Korkeampien valotaajuuksien tullessa, äänialamme poimii nuo taajuudet ensin ja alkaa värähdellä taajuuksien kanssa, joihin se ei ole tottunut vielä. Tämä johti kurkun kipeytymiseen. Monilla oli kovaa päänsärkyä ja selkäkipua, joka ulottui niskasta hartioiden yli koko selkärankaan. Valotaajuudet otetaan sisään ensin päämeridiaanimme kautta, joka alkaa päästä ja kulkee selkärankaa pitkin. Nämä korkeat valokoodit ovat vastuussa myös huimauksesta, kun koko aivot johdotetaan uudelleen. Kaikki tämä aiheuttaa valtavan krapulatunteen. Lisäksi monilla oli solar plexuksen ja sakraalichakran puhdistumista, mikä aiheutti lisäflunssaoireita, erityisesti suoliston alueella. Ja monet tappelevat hiustensa kanssa. Ne rasvoittuvat paljon nopeammin ja kasvavat uskomattoman nopeasti. Hiukset auttavat aina korkeampien valotaajuuksien sisäänotossa. Lisärasva tekee siitä terveellisempää ja samaan aikaan auttaa kehoa poistamaan myrkkyjä. Monilla ihmisillä on lämpöaaltoja ja hikoilun lisääntymistä tästä syystä.

Kaikkien näiden asioiden tapahtuessa fyysisessä kehossamme ja vaikka meistä saattaa tuntua koiranpaskalta, on tärkeää tunnistaa, että tämä pitää meidät hengissä. Meidän pitäisi kehittää kiitollisuutta ja ylpeyttä fyysisestä kehostamme, kun se pystyy käymään läpi tämän muutoksen ja rakentamaan itsensä uudelleen eläessämme. Jos kehomme ei tekisi niin, emme voisi selviytyä viidennessä ulottuvuudessa. Kehomme täytyy hankkiutua eroon vanhasta taajuudesta ja tulla kevyemmäksi. Siitä tulee vähemmän tiheä ja joustavampi. Kuuntele siis kehoasi – mitä se haluaa tehdä energialla ja mitä se himoitsee. Se antaa aina vastauksia, jos otat aikaa kuunnella ja tuntea sitä.

Virran mukana meneminen

Kaikki tämä opettaa meille taas kerran, miten tärkeää on mennä virran mukana. Opettelemme kuuntelemaan taas elimistöämme ja mitä se tarvitsee. On toiminnan aika ja on hiljaisuuden aika. Tarvitsemme noita hiljaisia aikoja integroitumiseen. Se on kuin "lumipallokoriste", jota on ravistettu. Lumihiukkaset tarvitsevat jonkin aikaa asettuakseen, ennen kuin voimme selvästi nähdä suuremman kuvan. Tietäminen ja luottaminen siihen, että tulemme näkemään taas selvästi ja saamme energiatyönnön tehdä ja toteuttaa asioita, auttaa ottamaan tämän ajan rennommin. Mitä enemmän opimme menemään sisäisen virtamme mukana, sitä enemmän tunnistamme, miten epäterve vanha 3D-järjestelmä on – pakottaessaan ihmiset tiukkoihin aikatauluihin, jotka eivät sovi yhteen näiden virtausten kanssa.

Mitä siis seuraavaksi?

Niillä jotka ovat siirtyneet nopeutuneelle aikajanalle, se merkitsee hyvästejä iäksi 3D:lle. Ne jotka ovat valmiita, kirjautuvat nyt täysin ulos 3D:stä. He ovat niitä, jotka ovat menettäneet täysin kiinnostuksen uutisiin, politiikkaan, yritykseen korjata asioita 3D:ssä tai yritykseen vakuuttaa ihmisiä 3D:ssä. He luottavat täysin Lähteen voimaan ja sen itsesäätelymekanismiin. He tietävät, että tuleva suuri muutos on vääjäämätön ja eliminoi sen, mitä ei enää siedetä, kun kaksinaisuuden ja vapaan tahdon kokeilu tällä planeetalla päättyy. He tietävät, että valo-osuudesta on tullut nyt niin voimakas, että se sulauttaa pimeyden. He tietävät, että pelkkä valona oleminen ja sen tekeminen, mitä he rakastavat aidosta ja puhtaasta sydämestään, tukee muutosta. He ovat oppineet, että minkään mikä on ponnistelua tai uuvuttavaa, ei ole tarkoitus olla heidän energiakentässään, eivätkä he anna sille yhtään huomiota.

Energiat jatkavat meidän työntämistä, ja fyysinen kehomme muuttuu lisää ja vaatii lepojaksonsa. Silti tunnemme uudenlaista luottamusta ja itsevarmuutta ja koemme voimakasta energiavetoa toteuttamaan asioita, joita pohdimme ja saimme selville Merkuriuksen perääntymisen aikana. Useammat ihmiset kokevat täydellisen tunneparantumisen ja ankkuroitumisen 5D:hen. Se merkitsee pelotonta elämistä ja todellisuusmuutoksen läpikäymistä, eli kaksinaisuus hajoaa ja kaikki kokemukset toivotetaan tervetulleeksi kiitollisena ja nähdään niiden tarkoitus. Ihmisiä jotka ovat nyt valmiita poistamaan sydänmuurinsa täysin ja oppimaan todella vastaanottamaan. Tuolloin synkronismi lisääntyy merkittävästi ja ilmentämisestä tulee joka päivä helpompaa ja nopeampaa. Ihmiset joilla on puhdas ja avoin sydän ja jotka ovat vapaita pelosta, voivat luoda vain rakkaus- ja yltäkylläisyystodellisuuden. He löytävät ilonsa elämän yksinkertaisuudesta ja heistä tulee taas lapsenomaisia – he nauttivat joka hetkestä, ovat nyt-hetkessä, tekevät sitä, mitä rakastavat, ja luottavat universaaliin virtaan.

Kirjoittanut Vera Ingeborg (thewakeupexperience.eu)

23.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net