13.02.2019

Viesti Äiti Marialta

Käydessäni läpi päiväkirjoja, löysin paikan, johon olin kirjoittanut tämän uskomattoman kokemuksen, ja haluan jakaa sen kanssanne. Tarvitsin juuri sitä tuolloin, ja tiedän, että jotkut teistä tarvitsevat sitä nyt.

Olin tosissani työstänyt tapaani puhua itselle ja sitä itserakkaudettomuutta, joka oli levinnyt koko elämääni. Menin syvälle meditaatioon aikomuksenani saada suurempaa ymmärrystä, eikä minua torjuttu.

Löysin itseni makaamasta jonkin muinaistemppelin altaassa, ja kelluin kauniisti vedessä, kun huomasin, että minua kannateltiin. Avasin silmäni, ja näin Äiti Marian, joka hymyili kauniisti katseidemme kohdatessa. Tunsin suurta rakkautta säteilevän hänestä

Kysyin häneltä: "Milloin olen riittävä?"

Hän vastasi: "Kun päätät olla riittävä." Hän piti tauon ja sanoi sitten: "Enkö minä ole riittävä?"

"Kyllä, tietysti olet!", sanoin vähän järkyttyneenä kysymyksestä.

Hän vastasi hymyllä: "Kuitenkin sinä olet minä ja minä olen sinä. Miten silloin sinä et ole riittävä?" Hän näytti allasta, jossa olimme: "Onko tämä allas riittävä?"

"On", vastasin.

"Etkö sinä ole myös tämä allas?"

"Kyllä, olen se energeettisessä ykseysmielessä", vastasin.

Hän katsoi syvälle silmiini ja sanoi: "Se on ainoa totuus. Ala nähdä kaikki asiat ja ihmiset riittävinä. Vaikka joku ihminen osaisi vain hengittää, hän on riittävä. Kun näet, että kaikki on riittävää, ymmärrät, että sinäkin olet. Sinä olet riittävä, olet aina ollut. Sinä et ole vain kyennyt näkemään sitä."

Toivottavasti tämä viesti löytää sinut ja tiedät, että olet riittävä, vaikka tänään pystyisit vain hengittämään energia-aaltojen läpi. Tiedä vain, että sinuakin kannatellaan ja rakastetaan hyvin syvästi. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.

Jenny Schiltz

P.S. Syvää kiitollisuutta kaikille, jotka jakavat tämän työn. <3

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

2.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net