Vapaaksi murtautumista siirtyen eteenpäin Kuva beate bachmann Pixabaystä
20.04.2019

Vapaaksi murtautumista siirtyen eteenpäin

Huhtikuu on vapaaksi murtautumisen ja eteenpäin siirtymisen ratkaiseva kuukausi. On aika siirtyä eteenpäin haalistuvasta menneisyydestä, aika siirtyä eteenpäin vanhasta maisemasta, aika siirtyä ruumiillistamaan aito itsemme täysin ja aika siirtyä asumaan uudessa todellisuudessa.

Tämän kuukauden energia luo intensiivisiä huippuja, ja toisinaan kaikki saattaa tuntua tulenaralta. Tämä intensiivisyys asettaa monet vanhentuneet ja valheelliset elementit vaaraan. Ne jotka meistä ovat vastustaneet muutosta, käyvät läpi pakotettuja muutoksia, ja hetkessä he kulkevat veitsenterällä.

Monista meistä tuntuu edelleen, että kuljemme kapeaa polkua elämän ja kuoleman välissä – verhoton paikka, jossa myriadit maailmat ovat nyt näkyvissä. Tällä maailmojen välisellä polulla kulkemisesta tulee helpompaa kuin ennen. Emme enää vastusta sitä tai yritä astua siitä pois. Se ei pelota meitä niin, kuin ennen. Tiedämme, että jokaisen ottamamme askeleen täytyy olla aito. Ja tiedämme, että kulkeminen niin kapealla viivalla syventää meitä mittaamattomasti. Se poistaa pinnallisen ja tekee meistä äärettömästi aidomman.

Meidän ei tarvitse olla huolissaan siitä, ettei maailmojen välissä ole enää verhoa, sillä emme tarvitse enää sitä. Maailmojen sisäisten maailmojen ei ole tarkoitus olla erillisiä enää. Nyt voimme kulkea avoimesti maailmojen välillä ja astella sujuvasti ajattomien aitojen maailmojen läpi fyysisessä kehossamme. Kulkeminen elämän läpi tällä tavalla saa kaiken tuntumaan äärettömästi elävämmältä ja arvokkaammalta. Kaikki on vaarassa.

Tällä hetkellä meille annetaan lukuisia tilaisuuksia nähdä menneisyys uusin aidoin silmin. Tämä on hyvin erilaista kuin menneisyyden näkeminen vanhoilla silmillämme, ja se mahdollistaa meillä monien asioiden näkemisen, joita emme nähneet ennen. Tämä antaa meille laajentuneen ymmärryksen koko matkasta, jonka olemme kulkeneet tähän mennessä. Voimme nyt kääntää nurin väärinkäsitykset ja rajoittuneet uskomukset, joita olemme kantaneet mukanamme pitkän aikaa. Tämä avaa täysin uuden ymmärryksen menneistä kokemuksistamme.

Tähän saakka olemuksemme on ollut kuin jääkieleke etelänavalla, ja uskomuksemme, entiset kokemuksemme, koulutuksemme, tuomitsemisemme, loukkauksemme ja havaitsemamme rajoitukset olivat jäädyttäneet sen kiinteäksi. Jääkielekeolemukseemme on kehittynyt säröjä pitkän aikaa. Mutta aivan kuin Etelänapamantereella, nyt nämä vanhat uskomukset ja jäätyneet muistot lohkeavat nopeasti irti ja kelluvat pois.

Kun jäälohkareita irtoaa jääkielekkeestämme, jotkut niistä sulavat nopeasti unholaan, kun taas toiset ajelehtivat uuteen, aitoon paikkaansa. Silloin oivallamme, että monet asiat eivät ole enää tärkeitä meille. Se on kuin tietokonepelissä, jossa yhdellä tasolla oli elintärkeää käyttää keihästä itsemme puolustamiseen, ja sitten muutama taso myöhemmin tuo keihäs on kuin lastentarha-ase ja oikeasti tarvitsemme nyt taikapilveä.

Kun alamme katsoa kaikkea aidoin silmin, alamme nähdä täysin uuden maailman ympärillämme. Aidot silmämme näyttävät meille sisällämme ne alueet, joilla on virheitä sisäisessä ohjelmoinnissamme, jotta voimme ottaa tarvittavat askeleet sen korjaamiseksi. Kun teemme tämän, se mahdollistaa meille päätökset ja teot suuremman selkeyden ja itseluottamuksen kera. Samaan aikaan tuntuu siltä, että uskomattoman raikkauden valtava aalto huuhtoutuu ylitsemme ja poistaa paljon vanhaa surua, pettymystä, tympääntymistä, särkyneitä unelmia, vastoinkäymisiä ja ratkaisematonta tunnejäämää menneisyydestämme.

Jotkut meistä kokevat tällä hetkellä suuria mullistuksia elämässään. Nämä ovat asioita, joita emme koskaan uskoneet tapahtuvan. Kaksinaisuuden pintatasolla ne vaikuttavat kamalilta takaiskuilta – kuitenkin laajemmassa mittakaavassa ne ovat erittäin vapauttavia. Vaikka ovatkin äärimmäisen haastavia, ne rikkovat jääkielekeolemustamme. Nämä tilanteet pakottavat meidät tekemään havaintotavassa muutoksia, joita tarvitaan kovasti. Ne tuovat sitä perusteellista transformoitumista, jota tarvitsemme eniten.

Tähän saakka olemme pitäneet kiinni jostain, mistä emme halunneet päästää irti – kuin apina jonka käsi on juuttunut lasipurkkiin. Kenties se oli turvallinen työpaikka tai rakastamamme ihminen tai muutospelkomme. Yhtäkkiä ilmestyy näkymätön vasara ja pirstoo tuon purkin! Se saattaa murskata muutaman sormenkin, mutta ne toipuvat. Purkki on poissa. Kätemme laittaminen takaisin siihen ei ole vaihtoehto tällä hetkellä. Mitä siis teemme?

Tämä ei ole ehdottomasti aikaa yrittää luoda uudelleen menneisyyttä. Sen sijaan meidän täytyy kerätä rohkeutemme ja tarttua ennenkuulumattomaan tilaisuuteen, joka meille on juuri annettu. Meidän täytyy kuunnella aidon sydämemme yllytyksiä, ja tehdä jotain täysin kartan ulkopuolella – jotain mikä on hurjan luovaa ja ennustamatonta. Kenties on aika muuttaa täysin suuntaa. Ja se on tämän ajan nerokkuutta.

Kaksinaisuuden infrastruktuuri murenee vakaasti kaikkialla ympärillämme. Patoja murtuu, siltoja romahtaa, teitä sortuu ja suuria alueita maista jää tulvien alle. Nämä ovat kaikki merkkejä, että vanha "normaali" on nyt poissa. Herkkä luontomme tuntuu täysin ylikuormittuneelta toisinaan, kun kaikki tämä raakuus paljastuu, erityisesti virittyessämme kollektiivin sekasortoon. Niille jotka yrittävät edelleen elää "normaalissa" maailmassa, on erityisen järkyttävää nähdä vanhan maailmansa romahtavan.

Monille meille on kuitenkin äärimmäisen vapauttavaa oivaltavaa, ettei meidän tarvitse enää tehdä asioita vanhoilla tavoilla. Nyt pystymme navigoimaan paljon suuremman mestaruuden kera, käyttäen sydämemme tietämistä. Tämä tekee meille mahdolliseksi ohittaa paljon siitä, mitä meille opetettiin, ja tehdä asioita täysin tuoreilla tavoilla. Tämä tuo meille uutta jännityksen ja innostuksen tunnetta siitä, mitä on tulossa.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote huhtikuun 2019 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net