Vaatikaa jumaluutenne joka hetki http://www.freeimages.com/photo/sky-1528906
29.08.2016

Vaatikaa jumaluutenne joka hetki

Jumalainen polku on teidän joka hetki – se ei ole palkkionne hyvän elämän elämisestä tai valolähteenä olemisesta maailmalle. Jumaluus ei elä taivaassa tai kuoleman jälkeisessä elämässä – se ei ole osa irrallista Lähdemaailmaa tai Jumalaa tai verhon tuolla puolen. Olette jumalainen olento, joka on päättänyt astua rajoittuneeseen ihmisyyteen ja sitten integroida jumaluutensa siihen tullakseen ihmisenä täysin integroiduksi ilmaisuksi Jumalasta.

Kärsimystä on, koska yhteyttä jumaluuteen on rajoitettu. Kun vaaditte jumaluutenne joka hetki, teette jokaisesta hetkestä sisäisen jumaluutenne ulkoista ilmaisua ja nostatte jokaisen kokemuksen jumaluuden taajuuteen.

Jumaluutenne ei vaadi pyhyyttä, se on koko olemuksenne – ihminen ja henki – ilmaisua eikä se liity mitenkään uskontoon tai arvoisuuteen. Se on teidän riippumatta siitä, pyydättekö sitä vai tunnustatteko sen vai muistatteko, että se on sisällänne. Se on aina siellä ja odottaa, että yhdistytte siihen taas. Kun tunnustatte jumaluutenne, muistatte, että olette Jumalasta ja tasavertainen Jumalan kanssa, ja tuotte tuon energian joka hetkeen.

Olette Lähde-energian säteilyä ettekä voi koskaan olla irrallaan siitä, vähemmän kuin se tai arvoton sille, mikä on Lähteenne.

Lähdeyhteytenne ei vaadi maksua, kärsimystä tai odotusta. Ne jotka uskovat, että Jumala on ikuisesti erillään ihmisyydestä, ovat vain harhaanjohdettuja.

Jumala on teissä ja kaikkialla ympärillänne – jumaluus on te ja te olette jumaluus. On teidän valintanne elää joka hetki ihmisyytenne jumalaisena ilmaisuna tai ihmisenä, joka yrittää olla riittävän hyvä ollakseen jumaluuden arvoinen.

Kärsimystä on, kun unohdatte, että olette jumalainen, että olette pohjimmiltaan henkiolento ja maailma on olemassa kokeaksenne sen jumalaisena ja jumaluusenergiassanne. Valitsette vaikeita, haastavia ja tuskallisia elämänkokemuksia, joita yritätte muuttaa ihmisyydessänne, jotta olette jumaluuden arvoinen, sen sijaan että vaaditte jumaluutenne joka hetki, jotta elämänne jokainen aspekti värähtelee jumaluuden taajuudessa. Silloin kaikessa mitä valitsette, on kokemus jumaluudesta, mikä on osa sielutehtäväänne ja ylösnousemuspolkuanne.

Kun vaaditte jumaluutenne joka hetki, johdatte jumaluudellanne ja tuotte tuota energiaa maailmaan.

Maailma tarvitsee jumaluuttanne, ei ihmisyyttänne. Se ei tarvitse enempää kärsimystä, se tarvitsee jumalaisen transformaation lähteitä. Teistä tulee tämä lähde, kun vaaditte jumaluutenne joka hetki. Energianne korkeinta ilmaisua on jumalan ja ihmisen, hengen ja ihmisen, integrointi, mikä on taivaan täydellistä ilmaisua maan päällä.

Kun elätte jumalaisena olentona, ilmaisette jumaluuttanne kaikessa, mitä teette, ja kutsutte universumin kanssaluovaa kumppanuutta kaikkeen. Se on vahvistus luottamuksestanne, yhteydestänne Lähteeseen ja halukkuudestanne vaatia jumaluutenne ja elää elämäänne henkiolentona, joka on todellisuutensa kontrollissa ja valmis kokemaan maailman valitsemallaan tavalla. Muistakaa jumaluutenne muistamalla, että olette jumalainen, ja vaatikaa jumaluutenne joka hetki. Odottakaa, että tarpeenne tyydytetään, unelmanne toteutuvat ja todellisuutenne heijastaa sydämenne toiveita. Näin muistatte, että olette jumalainen, ja toimitte jumalaisena olentona, omassa jumaluudessanne.

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

22.8.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net