Uusikuu Neitsyessä 9.9.18 https://pixabay.com/fi/vastus-chaco-luonne-v%C3%A4rit-n%C3%A4ytt%C3%B6-3428250/
09.09.2018

Uusikuu Neitsyessä 9.9.18

Uusikuu on Neitsyen 17 asteessa 9.9. klo 18.03 UT. Jos sinusta on tuntunut hämmentyneeltä viime päivät (Neptunus on ollut aurinkoa vastapäätä, joten se on hyvin todennäköistä!), tämä kuu aloittaa selkeämmän polun eteenpäin, joka alkaa juuri siitä, missä olemme, ei jostain kaukaisesta paikasta, jossa luulemme, että meidän pitäisi olla jo! Tämä kuu heittää syrjään harhakuvitelmat tai itsepetokset. Voimme nähdä itsemme sellaisena, kun todellisuudessa olemme, ja näin tunnistaa, mitä tarvitaan haasteisiin tarttumiseen ja siunausten hyödyntämiseen.

Monien koettua useita kuukausia tukoksia ja esteitä, tämä kuu käynnistää etenemisen. Jos turhautuminen on ollut yleistä, sinusta on tuntunut, että jahtaat omaa häntääsi, eikä mikään ole näyttänyt "tarttuvan", vaikka olisit tehnyt mitä, asioiden pitäisi alkaa parantua! Marsin ja Saturnuksen liikkuessa nyt taas eteenpäin ja Pluton seuratessa esimerkkiä syyskuun loppuun mennessä, painopiste on siirtymisessä sisäisestä muutoksesta ulkoiseen ponnisteluun, ja tulevat viikot tuovat tilaisuuksia kääntää itsetuntemus ja tuoreet perspektiivit käytännölliseksi toiminnaksi ja tarkoituksenmukaiseksi uudistumiseksi.

Tätä tukien Saturnus jatkaa neliötä Kheironiin syyskuun loppuun saakka, mikä antaa rohkeutta uskoa, että muutos on mahdollista myös kaikkien todisteiden näyttäessä päinvastaista! Se ei ehkä ole juuri se muutos, jota haluamme, tai täydellinen ratkaisu, mutta useimmat tilanteet kestävät muutaman "rukkauksen" siellä täällä tuomaan tuoretta energiaa tai uuden sävyn hyvin vakiintuneisiin olosuhteisiin. Myös huonekalujen järjestäminen uudelleen tai perusteellinen kevätsiivous voi muuttaa tilamme ja uudistaa näkemystämme.

Elämä työntää jatkuvasti kohti muutosta. Luonnossa mikään ei pysy samana, emmekä pysy mekään. Pysähtyneet ajatukset, tunteet ja olosuhteet ovat vastoin elämän luonnollista virtausta, ja paljon voidaan tehdä, jotta ne saadaan taas liikkumaan. Kheiron Oinaassa kannustaa meitä tekemään juuri sen ja muistuttaa meille, että jos emme voi muuttaa mitään muuta, niin voimme muuttaa asennettamme ja sitä, miten ajattelemme ja mihin panostamme energiamme. Saturnus Kauriissa vahvistaa, että tämä on kaikkein voimakkain muutos, sillä itseämme muuttaessa voimme muuttaa koko elämämme itse asiassa muuttamatta mitään. Uusi aamu voi koittaa samassa vanhassa paikassa, mutta tuo aamunkoitto ei ole vähemmän uusi …

Tätä taustaa vasten tämä uusikuu antaa vakauttavan voiman ja maadoittaa meidät vahvistavaan voimaan yhdistyä tietoisesti omaan elämäämme ja ottaa vastuu siitä, mitä löydämme siitä. Tämä ei ole itsesyyttelyä tai niiden monien voimien kieltämistä, jotka vaikuttavat maailmaamme, vaan voimaa sanoa: "Missä tahansa olenkin, voin käyttää tätä tilannetta heräämiseen." Tämä saattaa merkitä, että tekee sisukkaasti suuren muutoksen tai kehittää hyväksyntää; pyytää anteeksi tai osoittaa sormella paljastamaan totuuden; sanoo sanottavansa tai puree kieltään. Tiedämme tavallisesti, mitä meidän tarvitsee tehdä, mutta teemmekö sen, on eri asia! Pelko voi pidätellä meitä tai olosuhteet. Ehdollistuminen tai vakuuden puute. Tämä kuu tekee tilaa elämämme katsomiselle selkeästi – missä ja miten meidän tarvitsee ravistella itsemme hereille. Sekin on valinta, lipsahdammeko takaisin kaiken muun syyttämiseen surkeasta asiaintilasta. Emme voi muuta, kuin ottaa vastuun tulevaisuudestamme – kysymys on aina, miten teemme sen ja miksi …

Sarah Varcas

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

6.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net