Tzolkin kalenteri on Maya-astrologian perusta https://pixabay.com/fi/art-maya-symboli-kasvot-abstrakti-162148/
24.10.2018

Tzolkin kalenteri on Maya-astrologian perusta

Maya intiaanien alkujaan käyttämä Tzolkin-kalenterisykli loppuu 25.10. ja uusi sykli alkaa. Ehkä oletkin huomannut, että jokin asia elämässäsi kypsyy ja hedelmä on valmis putoamaan. On siis luonnollisen päättymisen aika. Nyt on hyvä aika siivota kaapit ja polttaa vanhat kuitit, viedä vaatteet kierrätykseen ja uudistua, luoda nahka ja jättää se vanha minä taaksensa.

Tzolkin kalenteri toimii nykyisen maya-astrologian perustana, jossa on 20 aurinkosymbolia ja 13 numeroa eli sointua. Tzolkin on värähtelykalenteri, jossa joka päivälle on tietty värähtelytaajuus eli “viba” (englanniksi: vibration). Jokaisella on oma rytmivärähtelynsä ja valovärähtelynsä. Ihminenhän on vain valoa, kuten on koko luomakunta. Mayan kalenterit ovat syklisiä ja kosmoksen kanssa harmonisia. Aika ei siis ole lineaarinen, se ei ole sekunttikello. Aika on syklinen ja kosmisiin värähtelyihin perustuva. Se on aikaa, jossa ei ole stressiä. Se on aikaa, joka loppuu ja alkaa taas. Time is art eli aika on taidetta! Olkaamme siis luojia eikä pelkästään kuluttajia.

Varsinainen Mayan uusivuosi alkoi heinäkuun 26. päivä 2018. Tämän vuoden nimi on Punainen Kosminen Kuu. Sen pääteemana on virtaus, puhdistuminen ja universaalit vedet, sekä kilpikonnamainen kärsivällinen sisukkuus. Vuoden haastavana energiana on transformaatio sekä energian luominen ja sen ylläpito.

Puhdista ja puhdistu, antaudu elämän virtaan, hikoile ja nesteytä kehoa laadukkaalla vedellä, nauti merestä, pysy meditatiivisena myrskynkeskuksessa, vaikka ulkona salamoi. Tänä vuonna voi tapahtua suuria globaaleja muutoksia ja ihmiskunnan aikuistumista. Myös maapallon on puhdistuttava kehollisesti, sielullisesti ja mieleltään. Tänä vuonna voikin tulla yllättäviä herätyksiä koko planeetalle. Maapallon luonnonvarojen hyväksikäyttö ja sota ovat lapsellisia Jumalan silmissä, ne eivät kuulu sivilisaatioon. Ihmiskunta käyttäytyy kuin teini ja tekee planetaarista itsemurhaa lyhytnäköisellä ahneudellaan.

Antaudu elämänvirralle, puhdistu ja puhdista!

(Tämän tekstin myötä jätämme jäähyväiset lähes kolme vuotta sivustolla pyörineelle päivittäiselle maya-kalenterille, kiitos Suvi E)

Suvi E

Haluatko tietää oman värähtelytaajuutesi ja valoresonaatiosi? Mayan henkilö- ja perhetulkintoja tarjoaa Suvi E. hinnalla 50 euroa. Yhteystieto: suvi.el.issa(at)gmail.com

Jaa tämä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net