Tunnepuolen muistien aukkojen parantaminen http://www.freeimages.com/photo/summer-evening-1-1544850
01.08.2016

Tunnepuolen muistien aukkojen parantaminen

Oletko koskaan ollut vain omissa oloissasi ja sitten saat puhelinsoiton tai tekstiviestin, joka heittää sinut tunnetsunamiin? Yhtäkkiä elämäsi jonka luulit olevan ok hetkeä aiemmin, käy tunneylikierroksilla ja olet niin tolaltasi, vihainen, epätietoinen tai surullinen, että syöksyt negatiiviseen tunnemasennukseen.

Tai kuuntelet radiota ja jokin laulu muistuttaa sinua sydämesi särkymisestä ensimmäisen kerran ja itket päivätolkulla? Mitä juuri tapahtui? Tunne-energiasi lähti liikkeelle, koska luotiin yhteys tunnepuolen mustaan aukkoon, jonka energia heräsi ja sinkosi sinut syöksykierteeseen. Nyt sinun täytyy löytää tuon tunnepuolen mustan aukon lähde ja parantaa ja vapauttaa se, jotta voit tuoda sisään uusia energioita.

Tunnepuolen mustat aukot eivät ole – päinvastoin kuin voisi luulla – paikkoja, joissa meillä ei ole tunne-energiaa. Ne ovat tunnekehossamme paikkoja – kuten mustat aukot universumissa – joissa meillä on hyvin tiheä energiakeskittymä, varasto joka sisältää kaikki parantumattomat tunnetraumamme. Tuskallisimmat tunnemuistomme edustavat suurimpia tunnepuolen mustia aukkoja, ja ne ovat voimakkaita negatiivisia voimia. Ja kuten mustat aukot, ne kuluttavat energiaa kaikesta elämässämme. Ne voivat muuttaa parhaat aikamme surullisiksi tapahtumiksi, koska ne ovat jatkuva muistutus tuskallisesta menneisyydestämme. Ja niissä on voimakkaita laukaisupisteitä, jotka voi helposti aktivoida hyvin pieni tapahtuma tai tilanne.

Tunnepuolen mustat aukot toimivat kahdella tapaa: ne imevät energiaa, kun yritämme löytää vastalääkkeen tuolle tuskalle, ja ne muuttavat energiakehoamme niin, että kaikki energiamme peilaa niiden energiaa. Mitä suurempi trauma, sitä enemmän tunnepuolen mustien aukkojen värähtelytaajuus vaikuttaa meihin. Ja ne ovat myös paikkoja, jotka yritämme täyttää kurottaessamme uusiin suhteisiin ja etsiessämme ihmisiä rakastamaan itseämme. Toivomme, että he täyttävät aukkomme, mutta kuten olet jo luultavasti kokenut, he tekevät aukosta vain suuremman, koska he eivät voi antaa meille sellaista, mitä meillä ei jo ole sisällämme.

Vastaanotamme ja prosessoimme universaalia energiaa tunnekehon kautta ja liikutamme energiaa koko ajan. Mutta tunnepuolen mustat aukot ovat jatkuva muistutus siitä tuskasta, jota voimme kokea ottaessamme tunneriskejä tai avatessamme sydämen. Niinpä luomme energeettisen mukavuusalueen ja liikutamme energiaa pieniä määriä samassa värähtelytaajuudessa, tavallisesti tunnepuolen mustien aukkojen energian ympärillä.

Sitten kun meidän täytyy tehdä suuri muutos ja transformoida vanhaa tunne-energiaa, mikä merkitsee sen tunnistamista ja tietoista ja tarkoituksellista irtipäästämistä energiakehostamme, jotta uusi energia voi ottaa sen paikan, jonkin täytyy saada huomiomme.

Niinpä voimme luoda elämäntapahtuman, joka sallii meidän nähdä, missä rajoitamme energialiikettämme ja mikä energia vaatii suurta liikettä, pikkuruisen ja mukavan siirtämisen sijasta. Ja silloin kun meidän täytyy muuttaa tunnepuolen mustien aukkojen energiaa, muistutuksia tulee vaikeasti sivuutettavilla tavoilla. Mutta kun pyydämme muutosta, saamme sen, mikä meidän täytyy muuttaa. Nyt meidän täytyy vain tehdä tuo työ.

Tässä kohtaa joko kestämme tai annamme periksi. Meidän täytyy olla valmis luottamaan, ettemme epäonnistu, jos yritämme nousta siihen iloon, rauhaan, rakkauteen ja yltäkylläisyyteen, jota haluamme elämäämme. Tunnepuolen mustat aukot kuluttavat meitä ja aiheuttavat voimakkaan negatiivisen värähtelyn, joka vaikuttaa koko energiaamme. Niistä irtipäästäminen sallii tyydyttävämpää energiaa tulla energiakenttäämme ja integroitua elämäämme.

Jos tämä on näkyvänpää sinulle nyt, tiedä sen johtuvan siitä, että meillä on niin korkean värähtelytaajuuden latauksia, että kaikki negatiivinen energiamme laukaistaan ja meidän täytyy olla valmis päästämään siitä irti ja tekemään tilaa korkeammalle värähtelylle. Tämä on tärkeä osa ylösnousemusmatkaamme ja valmius tehdä tämän tason parannusta, puhdistusta, irtipäästämistä ja transformoitumista on rohkea askel siihen suuntaan.

Jos olet valmis tekemään tunnepuolen mustien aukkojen puhdistustyötä, ilmoittaudu elokuun Energiamestarikurssin suoraan ja nauhoitettuun webinaariin 2.8.2016, jossa puhumme tämän siirtymäkuukauden energioista, ja energiatyömme ja meditaatioharjoituksemme keskittyy luomisenergiasi aktivoimiseen ja tunnekehosi puhdistamiseen. Voit ilmoittautua täällä. Ilmoittautumisaika loppuu 1.8.2016.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Heinäkuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net