Toukokuun 2019 energiaraportti - ihmeitä, sekasortoa vai mestaruutta? Mitä sinulle on luvassa? Jill Wellington Pixabaystä
03.05.2019

Toukokuun 2019 energiaraportti - ihmeitä, sekasortoa vai mestaruutta? Mitä sinulle on luvassa?

Tervetuloa toukokuuhun, hulluuden, sekasorron ja ihmeiden kuukauteen, ja jokainen kokee niitä sen mukaan, mitä hänen energiakentässään ja polullaan tapahtuu. Meillä tapahtuu joitain suuria asioita tässä kuussa kollektiivitasolla – sen työn huipentuma jota olemme tehneet koko vuoden. Siis jos asioita alkaa tapahtua elämässäsi ja koet sekasortoa ihmeiden sijasta, katso tarkkaan, mitä olet oikeasti pyytänyt, koska energia liikkuu nyt nopeasti ja ilmentyminen toimii syvimpien ja usein kätkettyjen aikomustemme mukaan. Kiinnitä turvavyö, pidä kädet ja jalat vaunussa ja nauti kyydistä – vuoristorata on alkanut.

Jos olet joskus ollut vuoristoradassa, mitä tapahtuu ensimmäisenä? Se menee ensimmäisen mäen ylös. Se ei tavallisesti ala mäen päältä ja lähde alaspäin – se alkaa mäen alta ja menee ylös. Olemme kokeneet huhtikuussa kiipeämistä ylöspäin, ja kaikki tuo työ oli valmistelua siihen, mitä tapahtuu toukokuussa – hurja ja hiuksia nostattava käännös ylösnousemusspiraalissa, kun lopetamme merkittävän ylösnousemusaspektin ja valmistaudumme toiseen vaiheeseen.

Vuosi 2019 on valmistautumista suureen Saturnuksen ja Pluton yhtymään Kauriissa 2020. Saturnus ja Pluto ovat olleet yhtymässä aiemminkin, mutta eivät Kauriissa. Niiden yhtymä oli Vaa'assa 1982, Leijonassa 1947 ja Kaksosissa ja Ravussa 1914–1915. Pluto/Saturnus-yhtymän kierto on 28–32 vuotta, ja se synnyttää aina tärkeitä maailmanlaajuisia muutoksia ja heräämistä ihmiskunnassa.

Pluto on Kauriissa erityisen transformoiva. Milloin USA:n itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin? Kun Pluto oli edellisen kerran Kauriissa 1762–1778. Milloin Martti Luther naulasi 95 teesiään Wittenburgin katedraalin oveen protestina katolisen kirkon korruptiolle? Kun oli Pluton ja Saturnuksen edellinen yhtymä Kauriissa 1516.

Mitä maailmassa tapahtuu paraikaa keltaliivien globaalissa liikkeessä, Brexitissä, "kuivattakaa suo" -liikkeessä USA:n politiikassa ja salaseuran hegemonian sekä globalisaation lopettamisen äänekkäässä vaatimisessa ympäri maailmaa? Se kaikki on linjassa ns. globaalin vahdinvaihdon kanssa, kun olemme siirtyneet kirkon hallinnasta 1516 monarkkeihin 1776 ja tämän päivän yrityshegemoniaan. Tämä Pluton ja Saturnuksen yhtymä Kauriissa on loppu erittäin pitkälle 3D-toimintamallijaksolle, jota leimasivat kontrollointi, hallinta, kilpailu ja valta kansaan. Nyt voimme olla alkuna 5D-toimintamallille ja sen yhteistoiminta-, yhteys-, yhteistyö- ja myötätuntoenergioille.

Mitä toukokuulla on varastossa sinua varten – ihmeitä, hulluutta vai sekasortoa? Tämä riippuu siitä, missä olet omalla polullasi, miten paljon vastustat transformaatiota ja mille olet valmis antautumaan tai minkä sallimaan, kun kyse on armosta, helppoudesta ja yhtenäisestä ja harmonisesta energiavirrasta. Jos olet vastustanut transformaatiota, saattaa vaatia vähän hulluutta ja sekasortoa, jotta näet junakolarin edessäsi ja teet joitain muutoksia. Jos olet työskennellyt vakaasti 3D/5D-integrointia kohti ja haluat oikeasti testata voimaasi, kokeile luoda muutama ihme.

Ja jos olet omistautunut tälle ylösnousemussyklille ja olet tehnyt kaiken kovan ja raskaan työn viimeiset 10–20 vuotta, sinulla saattaa olla odotettavissa aimo annos "suurta helppoutta" yhtenäisyyden, harmonian ja virtauksen kera.

Muista, että kaikkien polku ja oppitunnit ovat erilaisia, ja siirrymme kaikki energiasyklien läpi omaa tahtiamme, mutta energiakuilut ovat nyt suurempia ja luulen, että näemme eron niiden välillä, jotka osallistuvat aktiivisesti valon kanssa tai jotka toimivat sitä vastaan. Tässä kuussa saatetaan paljastaa myös joitain isoja totuuksia – ja jos ei tässä kuussa, niin kahden kuukauden kuluessa. Ne voivat olla vähän rankkoja melkein kaikille, joten älä tuomitse liian nopeasti. Maailma ei ole sitä, miltä näyttää, ja kuten olen sanonut jonkin aikaa, olen aina uskonut, että "Men in Black – miehet mustissa" -elokuvat olivat dokumentteja, eivät fiktiivisiä teoksia.

Toukokuun uusikuu on 6.5. Härässä ja täysikuu 18.5. Skorpionin 27 asteessa, mikä tuo mieleeni erittäin pitkän ja haastavan Saturnuksen perääntymisen, joka meillä oli Skorpionin viimeisissä asteissa 2015. Odota näkeväsi tuulahduksia menneisyydestä ja muista, että ne liittyvät tavallisesti parantumissykleihisi ja karmavapautukseesi.

Kaikki suuret planeetat perääntyvät nyt tai ovat lähellä sitä, ja heinäkuuhun mennessä ne kaikki perääntyvät, mikä saattaa vähän hillitä kesäkuukausia, mutta tilanne selkenee vuoden loppuun mennessä. Perääntymiset siunaavat meitä aina tilaisuuksilla tarkastella menneisyyttä ja harkita irtipäästämistyön uutta kierrosta.

Toukokuun teema on "ihmeet, sekasorto ja mestaruus" sekä ryhtyminen toimiin, jotka ovat harmoniassa aikomustemme kanssa – kaikki teemoja 3D/5D-ylösnousemusintegrointipolulla, jota edelleen seuraamme. Tämä ei ole kuitenkaan 50 metrin pyrähdys. Ajattele enemmän cha chaata – askel eteen, askel taakse, askel sivulle, cha-cha-chaa. Sitten kun osaa askeleet oikein, vältät ryntäämistä eteenpäin etkä unohda nauttia tanssista, kehität oman rytmisi.

Ja meillä on edelleen voimakkaita aspekteja transformatiivisen Pluton ja kurinpitäjä-Saturnuksen ollessa mukana sekoituksessa, mikä muistuttaa meille, että menneisyys on poissa ja meidän täytyy suunnata kasvot eteenpäin. Samalla kun saatamme katua sitä, mikä ei toiminut haluamallamme tavalla, on aina uusi aamunkoitto, uusi päivä, uusia mahdollisuuksia ja uusi alku.

Miten tämä tapahtuu sinun elämässäsi? Se riippuu siitä, miten pitkälle olet valmis päästämään transformaation. Jos olet valmis tekemään kaikkesi, niin odota isoja tuloksia. Jos et, tuloksesi heijastavat sitä, miten pitkälle olet valmis menemään mukavuusalueeltasi. Mutta älä huoli, tämä show ei ole ohi vielä ja voit tarttua tilaisuuteen seuraavassa uusinnassa.

Yhteiskuntatasolla näemme tietoisuus- ja ymmärryskuilujen aiheuttavan paljon erimielisyyttä ihmisten välille. Vaikka uudet totuudet ovat kaikkien nähtävänä, se miten paljon uutta totuutta joku pystyy hyväksymään, riippuu hänen ymmärrystasostaan. Ajatus rajattomasta potentiaalista, olemisestamme mestarillisia luojia, moniulotteisuudesta ja galaksienvälisistä yhteyksistä on vain liikaa joillekin ihmisille, jotka haluavat vain mennä kotiin, nostaa jalkansa ylös ja katsoa Onnenpyörän seuraavan jakson iättömien Pat Sajakin ja Vanna Whiten seurassa.

Globaalisti tässä kuukaudessa on paljon lupausta riippuen siitä, kummalla puolella valoa on. Ne jotka ovat suunnitelleet ja järjestäneet ihmiskunnan tuhoa vuosisatoja, epäonnistuvat nopeasti, mikä saa heidät taas tuplaamaan ponnistelunsa, kun heistä tulee epätoivoisempia. Kirkas valo tässä on se, että hyvin monet ihmiset heräävät ja ovat valmiita näkemään ja integroimaan uudet totuudet kaikesta. Hajoavat 3D-toimintamallit ovat nyt niin paljastuneet, että hyvin vähän vanhoista todellisuuksista on relevanttia tänä päivänä. Ja se on hyvä juttu.

Maailmassa on ollut liian paljon kärsimystä, tuskaa, traumaa, rajoittuneisuutta, hallintaa ja kontrollointia. Emme halua enää sota-, murha-, varkaus- ja manipulointiagendoja. Mutta integroidaksemme 5D-energian 3D:hen meidän täytyy olla itsetietoisia, itsemäärääviä ja voimaantuneita, ja siitä toukokuun energiassa on kyse. Siis antaudu transformaatiolle, anna entisen jatkaa ohi, aseta kurssisi sitä rauhaa, iloa, rakkautta ja hyvinvointia kohti, jota haluat itsellesi, ja ulota se koko ihmiskuntaan. Ja katsotaanpa, millaisen uuden maailman voimme luoda yhdessä. Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

1.5.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

1 kommentti

  • Kommentoi linkkiä Annukka Eskola 03.05.2019 lähettänyt Annukka Eskola

    Tuhannesti kiitos Pirjo Laine, olet mahdollistanut monille laajenemisen, kun olet suomentanut kanavointeja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net