Toukokuun 2018 energiaraportti - mielen päivitystä, iloa ja synkronismia https://pixabay.com/fi/hepatica-nobilis-podl%C3%A9%C5%A1ka-3287970/
03.05.2018

Toukokuun 2018 energiaraportti - mielen päivitystä, iloa ja synkronismia

Mielen ylentäminen ja paljastuksia. Tämä on aikaa, jolloin monet meistä ovat käyneet läpi suuria muutoksia, erityisesti identiteettimuutoksia, ja tietysti vuonna 2018 myös planeetta käy läpi massiivisen identiteettiuutoksen, joten identiteetin ympärillä on nyt tuplakoettelemus. Osa tätä prosessia on mielen ylentäminen.

Mielen ylentäminen merkitsee paikkaa, jossa alat nähdä asiat eri tavalla. Ja se voi olla hyvin äärimmäistä – aivan yhtäkkiä näet suhteet, kokemukset ja tilaisuudet, jotka sinulle on annettu, täysin eri tavalla verrattuna siihen, miten näit ne tai tunsit niistä kolme tai neljä kuukautta sitten.

Mielen ylentäminen on yksi puoli ja mielen paljastukset ovat toinen. Monilla teistä tulee ideoita ja oivalluksia – osianne joilla on läpimurtoja siihen liittyen, mitä haluatte synnyttää elämässänne.

2018 on ollut valtava synnytysenergian vuosi. Vaikka siis näemme vanhan kuolemaa kaikkialla ympärillämme ja olemme oppineet elämään niiden elämämme osien kanssa, jotka lähtevät pois, myös innovaatio ja luominen ovat korkealla. Toukokuusta elokuuhun on aikaa, jolloin pystyt toteuttamaan joitain unelmiasi ja visioitasi. Tästä syystä monille tapahtuu nyt mielen päivitys.

Mielen paljastukset ovat iso juttu. Usein puhuessamme henkisyydestä ja ylösnousemusoireista emme ylistä mieltä. Mielen nerokkuutta on, että se pystyy organisoimaan ja ohjaamaan hyvin monia elämämme aspekteja. Kun käymme läpi mielen paljastusten jaksoa, se osoittaa, että muutat ja päivität identiteettiäsi. Muutut oikeasti vanhojen tarinoiden kautta ja hyväksyt elämänvirran ja tulet joksikin uudeksi. Tämä merkitsee, että voimme laajentua itsessämme ja elämässämme. Tuo laajentuminen merkitsee, että voimme olla vielä anteliaampi siinä tavassa, jolla voimme antaa tai tarjota itsemme toisille.

RISTIRIITAENERGIA ON VALMIS

Kyse ei ole siitä, ettei ristiriitaenergiaa tule esiin tai etteivät ihmiset kutsu sinua ristiriitaenergiaan. Monet jotka ovat polulla tällä hetkellä, eivät vain halua esittää entiseen tapaan ristiriitaenergiaa tai draamaa toisten ihmisten kanssa. Tätä tukemaan on paljon helpompaa sanoa: "Ai, jokin ei toimi tässä" ja on paljon helpompaa vain lähteä pois

Ristiriitaenergia alkaa hitaasti lähteä pois, erityisesti tietyn tietoisuuden ihmisillä, jotka haluavat olla tuomitsemattomia ja reagoimattomia. Se antaa paljon enemmän vapautta, se lopettaa tarpeen prosessoida asioita ihmisten kanssa tai käydä keskusteluja toisten ihmisten kanssa. Tämä on polku, joka selvittää tilaa uusien suhteiden innovoimiselle elämääsi.

ILON VILJELEMINEN

Meidän täytyy luoda iloa, ja se on hyvin toimintapohjainen prosessi. Ja jos emme luo iloa itsellemme ja toisille, niin emme tuo elämänvoimaenergiaa toisille ihmisille. Kyllä, meillä kaikilla on huonoja päiviä ja huonoja hetkiä, ja meillä on elämässämme jaksoja, jolloin kamppailemme. Mutta miten läsnä tunnet olevasi elämässä? Miten kiitollinen olet elämästä? Jos et ole ollut läsnä tai kiitollinen viikkoihin tai kuukausiin, on aika harjoittaa sitä. Se avaa sydäntä ja tuo sinut läsnä olevaan hetkeen.

Onko sinulla riittävästi aikaa olla läsnä itsesi kanssa? Me jotka olemme herkkiä, voimme jatkaa vain tiettyyn pisteeseen, ennen kuin introvertti tarvitsee aikaa. Jos et vaali iloa, läsnäoloa ja tilaa itsellesi, et pysty antamaan toisille – etkä pysty olemaan osa sitä muutosta, jonka haluat nähdä maailmassa.

INTUITIO JA SYNKRONISMI

Intuitio ja synkronismi ovat nousussa. Saatat huomata, että tarinaasi esitetään ympärilläsi koko ajan. Esimerkiksi, sinulla on ajatus jostakusta ja muutaman tunnin kuluttua näet hänet tai valokuvan hänestä tai saat viestin häneltä. Meillä kaikilla on yhteyslanka – elämme energiamielessä yhdessä verkossa.

Meidät on ehdollistettu uskomaan, että olemme erillisiä emmekä ole yhteydessä toisiimme. Mitä enemmän avaat kolmannen silmäsi, sydämesi ja sielusi tuolle totuudelle, sitä enemmän alat nähdä todisteita siitä kaikkialla ympärilläsi.

Jos synkronismi on isosti esillä nyt, tämä on ilmentämisaikaa. Se on hyvä aika nähdä, että voit ohjata sitä tapaa, jolla asiat menevät. Tunnistaa: "Voin päästä ajajan paikalle vähän enemmän ja voin luoda itselleni. Voin luoda maailmalle, voin luoda seuraavan askeleeni."

Siis mielen päivityksiä, ristiriidan loppumista, ilon luomista ja synkronismia on teille tässä kuussa. Nauttikaa luomuksistanne tänä hyvin hedelmällisenä aikana maan päällä, ja nähdään ensi kuussa!

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net