Toukokuun 2018 energiaraportti https://pixabay.com/fi/maisema-luonto-puu-ruoho-panoraama-3369986/
04.05.2018

Toukokuun 2018 energiaraportti

Toukokuun 1. päivä tunnetaan perinteisesti vappuna, joka on sekä kevään, uuden kasvun ja hedelmällisyyden juhla että kansainvälinen hätäsanoma (suom. huom. sama sana merkitsee kumpaakin vähän eri tavalla kirjoitettuna). Se on mielenkiintoista energiapeliä ja vahva symboli siitä, missä olemme nyt. Toisaalta olemme ahdingossa ja toisaalta astumassa oman luomisvoimaamme. Kumpaan polkuun keskitymme? Toinen on pelon polku ja toinen transformaation, evoluution ja ylösnousemuksen polku.

Yksi toukokuun teemoista on "neulansilmä", ja se symboloi syntymää, jota käymme läpi ja jossa ovi näyttää niin kapealta, ettemme usko mitenkään voivamme päästä siitä läpi. Voimme päästä, mutta meidän täytyy päästää ensin irti energiataakastamme. Se ei ole helppoa, mutta meillä on jo etulyöntiasema kaiken sen työn myötä, mitä olemme tehneet muutaman kuluneen vuosikymmenen ajan ja tammikuusta 2018 saakka.

Pyydämmekö lupaa vai annammeko itsellemme luvan luoda elämän, todellisuuden ja maailman, jossa haluamme elää? (Suom. huom, leikitellään sanalla "toukokuu", joka on myös verbi.) Tämä on kuukauden avainkysymys.

Toukokuu alkaa kaikuen vielä huhtikuun täysikuuta (29.4.) Skorpionissa, voimakasta energiapuhdistajaa joka asetti raikuvan sävyn kuukaudelle, joka on merkitty voimakkailla siirtymillä. Huomaa, että sanoin "siirtymillä", en "muutoksella". Siirtymäenergiaa on ulottuvilla – meidän täytyy päättää, miten haluamme soveltaa sitä muutosten tekemiseen. Näemme kaikkien henkilökohtaisten planeettojen (Merkurius, Venus ja Mars) vaihtavan merkkiä sekä Uranuksen siirtyvän Härkään, mikä lopettaa vuonna 2011 alkaneen syklin.

Siis meillä on paljon muutosenergiaa, mutta mitä teemme sillä, ja mikä tärkeämpää, mitä tapahtuu sen jälkeen? Saattaa olla muutoshalua, mutta jos emme tiedä, minne se johtaa meidät tai mitä tapahtuu tehtyämme muutoksia, pysymme siinä, missä olemme. Olen nähnyt tätä asiakkailla nyt melko pitkään, ja kun he ovat ilmaisseet aikomuksen, mihin muutokset johtavat heidät, niitä on helpompi tehdä.

Ilman määränpäätä tai lopputulosta muutosten tekeminen luo vain tyhjiön tai aukon elämäämme. Yritämme välttää noita pimeitä ja pelottavia tiloja, joten miksi loisimme niitä tarkoituksella? Se on yksi pääsyy, miksi on niin vaikeaa siirtyä pois tuosta "jumipaikasta", koska tiedämme, missä olemme jumissa, muttemme tiedä, minne päädymme siirtyessämme siitä pois, ja etsimme uutta laskeutumispaikkaa ja toivomme, että se on parempi kuin entinen.

Toukokuun siirtymäenergian käyttäminen vaatii kahta asiaa, jos aiomme luoda uusia todellisuuksia itsellemme. 1) Meidän täytyy poistaa tunnetaakkamme päästäksemme läpi "neulansilmästä", ja 2) meidän täytyy olla valmis sallimaan itsemme luoda muutosta. Tämä on antautumisprosessi, jossa ei ole kyse periksi antamisesta – se on sallimis- ja vastaanottamisprosessi. Muista vain, että kaikki on prosessia, jota etenemme askel askeleelta, ja teemme näitä valintoja joka päivä, vaikkemme oivaltaisi sitä. Ihmiset elämässämme tekevät myös noita valintoja, kun he päättävät, minkä energioiden kanssa he voivat harmonisoitua ja integroitua.

Aloin puhua "neulansilmästä" 2012 ja 2013, ja viittasin siihen 2014 vuosiennusteissa. Tässä on tuo relevantti osa vuoden 2014 ennusteesta: ""Neulansilmä" johon olen viitannut monta kertaa, tulee raamatusta, Matteus 19:24. Siinä sanotaan: "Kamelin on helpompaa mennä läpi neulansilmästä, kuin rikkaan miehen päästä Jumalan valtakuntaan." Uskon, että viittaus "rikkaaseen mieheen" on väärä käännös ja sen pitäisi olla "kuormitettu mies". Taakka tässä viittaa karmaan, syyllisyyteen, häpeään ja kaikkeen, mikä on meille taakka, ja se viittaa myös menneisyyden tuskaan. Meidän on mahdotonta kulkea kapeiden portaalien läpi korkeampiin ulottuvuuksiin, jotka ovat karmattomia, kun kannamme menneisyyden taakkaa."

3D/5D-integrointi tehostuu muutamalla pykälällä tässä kuussa Uranuksen siirtyessä Härkään. Koska Uranus vaihtaa merkkiä joka 7. tai 8. vuosi, se vaikuttaa raskaasti sekä yksilöön että kollektiiviin. Kaikella sillä vallankumouksellisella energialla joka heräsi maailman valtavan pimeyden ja korruption "valaistumisen" myötä, koska Uranus kulki Oinaassa ja oli yhtymässä Erisiin, oikeudenmukaisuuden sielusoturiin, on nyt tilaisuus maadoittua energiatodellisuuteemme Uranuksen siirtyessä Härkään.

3D-tiheyden paljastuminen on yksi asia, ja sen päättäminen, mitä haluamme muuttaa ja miten se tapahtuu, on toinen. On helppoa kritisoida korruptiota ja puhua sitä vastaan, mutta siitä tulee henkilökohtaista, kun meidän täytyy ryhtyä kollektiivisesti toimeen, siirtää sivuun erimielisyytemme ja työskennellä yhteisen suotuisan tavoitteen hyväksi koko järjestelmän muuttamiseksi. Olemme luoneet perustaa sille viimeiset seitsemän vuotta. Katsotaanpa nyt, mitä voimme tehdä tuon energian aktivoimiseksi ja sen käyttämiseksi hyvään tässä maailmassa.

Meillä on tässä kuussa myös paljon planeettamuutoksia, enemmän kuin tavallisesti. Kaikki henkilökohtaiset planeetat (Merkurius, Venus ja Mars) ylittävät monia merkkejä. Merkurius on Oinaassa, Härässä ja Kaksosissa, Venus on Kaksosissa ja Ravussa ja Mars siirtyy Kauriista Vesimieheen. Ja muista, että Kheiron vaihtoi merkkiä viime kuussa ja siirtyi Kaloista Oinaaseen. Mitä tämä merkitsee sinulle? Monia eri energia-aspekteja on nyt käytössämme, ja toimit toisten kanssa paremmin kuin toisten. Ilmaise aikomus elämällesi, ja tee sitten tarvittavia kurssikorjauksia. Uusi kuu on 15.5. Härässä ja korostaa Uranuksen tervetulokylttiä sen siirtyessä Härkään samana päivänä. Täysikuu 29.5. on Jousimiehessä ja korostaa Merkuriuksen siirtymistä Kaksosiin (sen ensimmäinen hallitsijamerkki ja Jousimiehen vastamerkki). Kaikki tämä osoittaa energian lisääntymiseen koko kuukauden, joten huiput voivat olla korkeampia ja kenties laaksot vähän alempana. Pidä energiasi korkeana – siirtymä tarvitsee paljon energiafokusta.

Kaiken tämän liikkeen, potentiaalin, siirtymän ja voiman myötä yksi suurimmista peloistamme on, ettemme käytä tätä energiaa hyvin, viisaasti tai täysillä. Emme tee virheitä – voimme aina muuttaa mieltämme, kun asiat eivät toimi haluamallamme tavalla, ja meidän täytyy antaa itsellemme "koeaika", ennen kun sitoudumme mihinkään. Älä siis pelkää ottaa askelta, ja tiedä, että jos ei ole, mitä odotit, voit aina palata taaksepäin ja kokeilla jotain muuta. On suuri kuukausi, joten ole valmis hurjiin hetkiin, suuriin paljastuksiin ja uusiin potentiaaleihin, ja muista säteillä!

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

2.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net