Toukokuun 2018 astro-energiaraportti https://pixabay.com/fi/mets%C3%A4-log-forest-lattia-1077254/
02.05.2018

Toukokuun 2018 astro-energiaraportti

Toukokuu 2018 merkitsee seuraavaa merkittävää astrologista muutosta, kun Uranus, radikaalien häiriöiden ja vapauttavan muutoksen planeetta, aloittaa matkansa Härässä, päättäväisyyden ja vakauden merkissä. Se teki viimeksi saman siirtymän 1934, joten tämä on uutta (ja merkittävää) energiaa useimmille meistä. Mutta lisää siitä myöhemmin! Tämän lisäksi näemme tässä kuussa neljän muun planeetan siirtyvän uuteen merkkiin – mm. Merkuriuksen kahteen kertaan – joten muutosta on ehdottomasti ilmassa!

Toukokuun yleisenergia on, kuin olisi (jyrkänteen) reunalla, muttei ole vielä aivan valmis hyppäämään! Se on tuo tunne, kun seuraava askel tulee selväksi – tiedät, mitä täytyy tehdä, ja ahdistus tulevaisuudesta muuttuu jännitykseksi – mutta perusta on kuitenkin rakennettava, ennen kuin voit lähteä seuraavaan vaiheeseen. Vaikkei tämä kuva ehkä sovi henkilökohtaisiin olosuhteisiisi, ajankohtaisen energian ydinolemus puhuu viimeisten palojen yhdistymisestä tukemaan merkittävää suunnan tai tahdin muutosta. Vuoden 2018 loppuun mennessä kosminen moottori kiihdyttää uuteen vauhtiin ja vaatii jalostetumpaa polttoainetta, jota meidän täytyy osittain hankkia ajatuksillamme, valinnoillamme ja käyttäytymisellämme. Saturnus joka kulkee Kauriissa vuoden 2020 loppuun saakka, muistuttaa jatkuvasti meille, että elämämme jokainen hetki muokkaa seuraavaa ja meillä on merkittävä valta saamiimme seuraamuksiin. Kun Uranus on asettunut Härkään 2019, se miten hyvin osaamme elää reunalla hätkähtämättä tai pakenematta, sanelee suurelta osin, mitä tapahtuu seuraavaksi. Ajattele siis tätä kuukautta "kuivaharjoituksena" – tilaisuutena kokea nykyhetkessä jotain tulevaisuudesta, jotta voimme testata luonteenlujuuttamme sitä vasten riskeeraamatta kaikkea! Meillä on edelleen turvaverkko, ja vaikka saatamme pitää enemmän nuorallatanssin jännityksestä ilman sitä, olemme hyvin iloinen sen olemassaolosta, jos asiat eivät mene aivan suunnitellusti!

Toukokuu alkaa Saturnuksen Kauriissa ja pohjoissolmun Leijonassa asettuessa suhteeseen, joka jatkuu lokakuuhun saakka. Auttaessaan niitä, jotka auttavat itseään, Saturnus vaatii vastuuntuntoa, seuraamusten tiedostamista ja totuuteen sitoutumista, sekä suhteelliseen että absoluuttiseen! Tämä saattaa tuntua kovalta tehtävältä, mutta se ei koskaan lupaa helppoja vastauksia, vaan pitää enemmän halukkuudesta osallistua tärkeisiin ongelmiin ja luottaa luontaiseen kykyymme tehdä oikea asia, kun aika on oikea. Pohjoissolmu Leijonassa vakuuttaa, että mitä enemmän luotamme itseemme, sitä enemmän tuo luottamus kannattaa, sillä meillä on pääsy kaikkeen tarvitsemaamme viisauteen silloin, kun tarvitsemme sitä. Venus Kaksosissa 1.–3.5. tarjoaa auttavan käden ja antaa joustavuutta ja kevyen kosketuksen helpottamaan Saturnuksen painetta. Se muotoilee vastuutaakan tilaisuudeksi käyttää ongelmanratkaisutaitoja ja löytää uusia perspektiivejä. Joskus paras tapa ongelman ratkaisemiseen on nähdä se pelkästään eri tavalla, jolloin se ei ehkä ole enää lainkaan ongelma. Tämän pitäminen mielessä toukokuun alkaessa voi antaa käteviä ratkaisuja joihinkin konstikkaisiin tilanteisiin!

Mustakuu Lillith ja Pluto ovat yhtymässä Kauriissa 2.–10.5., mikä luo voimakkaan sekoituksen raakaa elämänvoimaa ja työntöä evoluutiouudistukseen. Kun Pluto tuhoaa vanhaa uuden synnyttämiseksi, Mustakuu Lillith hengittää herpaantumatta elinvoimaa kaikkeen, mihin se koskettaa. Tämä allianssi tuo käyttöön joitain universumin transformoivimpia energioita, mutta meidän täytyy olla varovaisia niin suuri voima käsissämme. Pluto tuhoaa tyytyväisenä ja kahta kertaa miettimättä kaiken, mikä seisoo edistyksen tiellä, kun taas Mustakuu Lillith on jo elämä, joka on rikottu auki ja vereslihalla. Tämä yhdistelmä voi ampua meitä, jos emme ole varovainen! Jos pidät enemmän lempeämmästä muutosprosessista, käytä tätä energiaa sitkeiden hämähäkinseittien poistamiseen, joita roikkuu elämäsi nurkissa. Kieltäydy sortumasta pakkomielteisiin ajatuksiin, jotka houkuttelevat sinua takaisin entiseen kipuun tai vanhoihin tapoihin. Ole valmis arvioimaan uudelleen sitä pitkää listaa asioita, joita luulet tarvitsevasi ollaksesi onnellinen, ja typistä se välttämättömyyksiin. Mitä enemmän tilaa luomme elämäämme, sitä parempi, sillä Pluto Kauriissa saa lopulta tahtonsa läpi ja lakaisee pois kaiken, mikä sitoo meidät pelkoihin ja fantasioihin, jotka vääristävät harmoniaamme todellisuuden kanssa.

Aurinko on sekstiilissä Neptunukseen 3.–9.5. Antamalla pehmeämpää taustatukea se ruokkii mielikuvitustamme ja käyttää luovuutta vahvistavana voimana. Neptunuksen kaikenkattava syleily omassa merkissään Kaloissa tuo hyväksynnän muutospelollemme. Voimme kutsua tätä myötätunnon (Neptunus Kaloissa) ja sisukkuuden (Aurinko Härässä) välistä allianssia juurruttamaan meidät omaan luovuuteemme ja kutomaan taikaa maailmamme elementeistä. Meidän ei tarvitse riutua mahtavien muutosvoimien armoilla, vaan voimme vaatia oman osamme niissä ja omistaa luovan voimamme rakentaa uudelleen ja kunnostaa siellä ja silloin, kun tarvitaan.

Jupiter Skorpionissa muodostaa 4.5. kolmion Neptunuksen kanssa, ja se jatkuu koko kuukauden kutsuen meidät tutkimaan syvempiä ja synkempiä tunteitamme. Tämä on turvallista tehdä peloistamme huolimatta, sillä vain tuntiessamme ne täysin voimme tietää ne ystäviksi, jotka puhuvat totuuksia, jotka meidän täytyy kuulla. Vältä sortumista nyt liikaa tunnetiloihin, mutta älä myöskään kaihda tuntemuksiasi. Tunne on vain energiaa. Oikein kanavoituna siitä tulee suuren viisauden ja vahvuuden lähde. Jupiterin oppositio Auringon kanssa 6.–11.5. muistuttaa meitä maadoittumaan, kun tutkimme tunneulottuvuutta, ja saamaan vahvuutta yhdistymällä luonnonvoimiin. Kävele avojaloin nurmikolla, ui meressä, makaa maassa ja katsele tähtiä. Olemme osa tätä hämmästyttävää maailmaa, emme irrallisia tarkkailijoita tai oikeutettuja omistajia. Aaltojen energia, tuulen voima ja planeettojen liikkeet elävät kaikki sisällämme, ja voimme ammentaa näitä voimia muokataksemme omaa kohtaloamme, jos niin valitsemme.

Mars on neliössä Uranukseen 7.–26.5. Tämä voi olla räjähtävää energiaa, joka vaatii tarkkaa käsittelyä. Käytä viisasta päästäsi ja itsekuria! Jos tarvitset rohkeutta ryhtyä toimeen ja murtautua esteiden läpi, se voi olla liittolaisesi, jos sitä käytetään hyvin. Marsin herpaantumaton voima Kauriissa kohtaa Uranuksen räjähtävän voiman Oinaassa, joka ei siedä vapauden tavoittelun rajoittamista. Olosuhteet jotka sitovat meidät menneisyyteen tai estävät meitä nykyhetkessä, voidaan poistaa nyt, mutta tämä on parasta tehdä katse lopputuloksissa! Hätäisten päätösten ja spontaanien purkausten riski on suuri, ja vaikka ne voivat olla juuri sitä, mitä tarvitaan ilman puhdistamiseen, ne voivat päästää irti myös koko joukon vaikeuksia, joita emme olisi uskoneet!

Kun Uranus lähestyy siirtymistään Härkään 15.5., se on innokas kurkottamaan noihin syvälle juurtuneisiin osiimme, joita on hyvin vaikea muuttaa, mikä saa sormemme syyhyämään muutokseen itsessämme ja muissa. Mutta kuten aiemmin mainittiin, hoipertelemme tässä reunalla emmekä ole aivan valmis hyppäämään, joten valmistaudu kestämään turhautumista. Se on kaikki odotettavissa. Ole vakuuttunut, että muutos on jo meillä, vaikkei siltä näytä. Luota, pysy vakaana ja jatka jatkamista. Toisaalta, jos tunnet sisälläsi, että muutos tarvitaan juuri nyt, niin tee se. Mars ja Uranus auttavat sinua, vaikka lopputuloksia saattaa olla vaikea ennakoida. Pysy avoimena ajattelemaan uudestaan suunnitelmat tarvittaessa ja odota odottamattomia tuloksia, myös sellaisesta minkä ajattelit perinpohjin etukäteen! Ennakoimattomuus on tullut jäädäkseen, emmekä oikeasti voi tehdä sille mitään, paitsi vetää tuolin esiin ja toivottaa sen tervetulleeksi!

Pluto tarjoaa 8.–15.5. tukea kolmiolla Aurinkoon Härässä, mikä vakauttaa meitä sisäisesti tässä ennustamattomuuden pyörteessä. Tämä energia juurruttaa meidät syvälle maahan, mikä mahdollistaa meille seisomisen vakaana ja voimakkaana kaikissa olosuhteissa. Kutsu sitä, jos sinusta tuntuu haavoittuvalta tai kyvyttömältä ottamaan vastuu hyvinvoinnillesi tärkeistä asioista. Muistuttaen lämmintä ja pehmeää maaperää kesäpäivänä – rehevä, ravitseva ja täynnä elämää – se kehottaa meitä hetkeksi lakkaamaan ponnistelemasta, istumaan hiljaa paikallaan ja antamaan elämän tehdä juttunsa. Se tietää meitä paremmin, mitä tarvitaan ja missä! Jos olet puskenut itseäsi liikaa, tämä on kosminen kutsu levätä ja luottaa, että se on osa luovaa prosessia. Mikään ja kukaan ei voi elää täydellä höyryllä ikuisesti!

Marsin Kauriissa ja Kheronin Oinaassa muodostama sekstiili 11.–30.5. muistuttaa meille, että parantumista tulee kaikenmuotoisena ja -kokoisena. Se vie sekä aikaa että tapahtuu silmänräpäyksessä. Se voi tuntua kovalta työltä, mutta nojaa inspiroituneeseen luottamukseen. Se on vakava asia, joka hyötyy kepeästä lähestymistavasta. Kyky astua etäämmälle ja rentoutua on yhtä tärkeää, kuin jäädä jumiin ja tehdä työtä! Tämä Marsin ja Kheironin allianssi korostaa helpompia tapoja saavuttaa tavoitteemme ja keventää taakkaa, joten vastenmieliseltä tuntuneesta työstä tulee paljon siedettävämpää!

Merkurius siirtyy 13.5. Härkään, missä se pysyy 29.5. saakka. Ollessaan hyödyllinen yksityiskohtien käsittelyssä, tämä Merkurius on vähemmän virittynyt tunne- ja havaintovivahteisiin. Jos sinun täytyy keskustella ajatuksista ja tunteista tänä aikana, pidä mielessä, että subjektiivinen mielipide saatetaan vastaanottaa objektiivisena totuutena. On vaikeampaa löytää keskinäistä tilaa, joka sallii meidän ilmaista jotain yhtenä päivänä ja jotain täysin muuta seuraavana. "Mutta eilen sanoit …" saattaa olla yleinen kommentti, kun kommunikoinnista tulee vähemmän jakamista ja enemmän kiistattomien faktojen todistamista! Jos tänä aikana täytyy käydä hankalia keskusteluja, ole selkeä siinä, mikä on ohikiitävä tunne ja mikä kestävä todellisuus. Muuten hetkessä ilmaistuista ohikiitävistä tunteista voi tulla tapamme nähdä toisemme tulevina viikkoina ja jopa kuukausina.

Uusi kuu on Härässä 15.5. Muodostaen aspektin sekä Venukseen että Erisiin, tämä Kuu puhuttelee feminiinisyyden monia kasvoja ja sitä, miten voimme parhaiten integroida ne elämäämme riippumatta siitä, kuka olemme. Maskuliinisuus-feminiinisyys-pari muuttuu eksponentiaalisesti nyt, ja Erisin hiljattainen yhtymä Uranukseen vakuuttaa meille, ettei ole paluuta. Uudelleenkalibrointi on käsillä, mikä on jo paljastanut lukemattoman määrän aseman ja vallan väärinkäyttöä, jonka on mahdollistanut patriarkaatin pysyvä vaikutus kaikilla yksityisen ja julkisen elämän alueilla. Tämä uusi kuu ainoastaan muutama tunti ennen Uranuksen siirtymistä Härkään, on merkki tämän prosessin seuraavasta vaiheesta. Kutsuessaan Uranuksen eläinradan ensimmäiseen maamerkkiin – aistilliseen, maadoittuneeseen ja ravitsevaan – tämä Kuu muistuttaa meille, että planeettamme on elävä jumalatar, Suuri Äitimme. Se miten kohtelemme sitä, heijastaa kunnioitustamme feminiinisyyttä kohtaan koko elämässämme, kautta historian ja koko maailmassa. Jos se on vain riistämisen lähde, meidän on vaikea tunnistaa se ainutlaatuinen henki, joka elää jokaisessa sen luontokappaleessa, joessa, meressä, maassa ja taivaassa ja itsessämme. Tämä elävänä kuoleminen mahdollistaa planeettamme ja kaiken sen elämän riistämisen bisneksen, talouden ja "edistyksen" nimissä.

Tämä ei ole edistystä, ja Uranuksen siirtyminen Härkään muutama tunti uuden kuun jälkeen merkitsee alkua kahdeksan vuoden jaksolle, jonka aikana Äiti Maa työntää takaisin enemmän kuin koskaan. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa ottaa sen runsautta itsestäänselvyytenä hetkeäkään kauempaa. Jokainen lusikallinen ruokaa, jokainen huikka vettä ja jokainen keuhkollinen ilmaa on siunaus, josta olla kiitollinen. Kunnioittamalla pysyvää sitoutumista Äidistämme ja sen kaikenmuotoisista lapsista huolehtimiseen, puramme pala palalta sitä patriarkaalista ajattelutapaa, joka rinnastaa aggressiivisuuden ja hallinnan voimaan ja rakkauden, myötätunnon ja anteliaisuuden heikkouteen. Tämän vääjäämätön lopputulos on ollut tämän planeetan pitäminen resurssina, jota riistetään joka käänteessä.

Mars siirtyy 16.5. Vesimieheen, jossa se alkaa perääntyä kesäkuun lopussa. Aspektoituneena Kheironiin tämä Marsin siirtyminen valaisee mielen voimaa elämämme korjaamisessa. Vesimiehessä Mars energisoi mentaaliprosesseja, mikä voi olla hyödyllistä joillekin meistä ja vähemmän sitä toisille! Jos pääsi on usein täynnä ajatuksia, Mars Vesimiehessä saattaa lisätä tätä taipumusta, joten on tärkeää lepuuttaa mieltä, kun voit. Jos mielelläsi on kuitenkin vaikeuksia pysyä perässä hyvänä päivänä, Marsin siirtyminen Vesimieheen voi olla tarvitsemasi piristysruiske! Mutta riippumatta siitä, kuka olet, tämä Mars kannustaa innovatiiviseen ajatteluun ja halukkuutta lähestyä elämää uudesta kulmasta. Se muistuttaa meille, että mielen toimintatavan tunteminen, ohjasten ottaminen ja mielen käyttäminen hyvin on perustaito, joka vaaditaan tietoiseen kehittymiseen. Ilman sitä teemme vain samoja vanhoja asioita toistuvasti, saamme samoja kuluneita tuloksia ja ihmettelemme, miksi mikään ei muutu.

Venus siirtyy Rapuun 19.5. ja pysyy siellä 13.6. saakka. Venus on lempeä, nostalginen ja suojeleva. Se vaalii niitä, joita pidetään perheenä, ovat ne sitten verisukulaisia, rakastajia, ystäviä, eläimiä tai jokin sydäntä lähellä oleva aate. Se on sentimentaalinen ja antaa suojelevaa rakkautta, joka tukee yhteenkuulumisen tunnetta. Sen ilo löytyy läheisyydestä rakkaiden kanssa, kaukana jokapäiväisen maailman rutiineista ja turvassa omassa kodikkaassa tilassaan. Tämän intensiivisen ajan keskellä Venus Ravussa antaa meille turvapaikan niissä ihmisissä, jotka ymmärtävät meitä ja välittävät meistä, karvoineen päivineen! Myös meistä tulee vuorostamme heidän turvapaikkansa. Tämän keskinäisen, turvallisen ja rakastavan tilan luominen antaa liikuttavaa läheisyyttä, joka koskettaa meitä tunteellisesti ja henkisesti. Mitä useammat ihmiset voivat tulla täksi turvapaikaksi toisille, sitä parempi, sillä meillä kaikilla on aika ajoin käyttöä ravitsevalle rakkaudelle ja välittämiselle …

Aurinko siirtyy Kaksosiin 21.5. ja samalla yhdistyy Marsiin ja Kheironiin. Sen kuukauden mittainen matka Kaksosissa tukee Marsin missiota uudistaa mieltä ja perspektiiviä. Kevyen kosketuksensa ja perhosmaisuutensa myötä, Aurinko Kaksosissa auttaa meitä kehittämään erilaisia tapoja navigoida maailmaa sitoutumatta yhteen tiettyyn. Yritä olla joku muu päivän ajan. Ajattele uusia ajatuksia, reagoi uusilla tavoilla, kävele ja pukeudu eri tavalla! Tee elämästä peliä ja etsi, mitä sääntöjä voit rikkoa. Näe se elokuvana ja valitse uusi osa. Jos se on musikaali, tanssi päiviesi läpi. Miltä tuntuu ilmentää näitä uusia olemistapoja? Aivan liian usein kadotamme tämän kevyen kosketuksen ja elämästä tulee painava juttu! Aurinko Kaksosissa muistuttaa meille, että hauskuusripauksen heittäminen sekoitukseen mukaan voi olla ero siinä, rojahtaako sänkyyn uupuneena, mutta tyytyväisenä vai entiseen tapaan loppuun kuluneena, ja pakahtuuko ahdistuksesta vai onko innostunut odottamattomaan osallistumisesta ja elämämme muuttamisesta.

Saturnus ja Venus ovat oppositiossa 23.–27.5. muistuttaen meille, että elämällä on monet kasvot ja rakkaudella monia muotoja. Kova rakkaus voi olla yhtä vilpitöntä ja myötätuntoista kuin osaaottava ja herkkä rakkaus, ja juuri sitä voidaan tarvita nyt tasapainoon. Saturnus Kauriissa haastaa taipumuksen tuntea niin syvästi toisen puolesta, että hänen tuskastaan tulee omaamme. Se muistuttaa meille, että merkittävin tuki voi olla käytännöllistä ja maadoittunutta, ei herkkää ja tunteellista. Meitä saatetaan tarvita kallioksi, josta toiset voivat roikkua, eikä sieneksi joka imee heidän kyyneleensä. Vaikka sydämemme saattaa kuohua heidän tuskansa nähdessämme, oman vakaan maaperämme pitäminen tekee meistä äärettömästi tehokkaamman, kuin objektiivisuutemme uhraaminen heidän kärsimyksensä edessä. Oppositiossaan Venukseen Saturnus muistuttaa meille, että rakkautta tulee monissa valepuvuissa ja kovanlainen rakkaus voi antaa kaikkein eniten voimaa tullessaan myötätuntoisesta sydämestä.

Täysikuu on Jousimiehessä 29.5. ja valaisee optimistisen asenteen ja positiivisen näkemyksen voiman – ei elämän haasteiden kieltämisenä, vaan tapana kohdata ne suoraan ja murtautua niiden läpi muutospaikkaan. Jokin voi muuttua tämän Kuun myötä: voimme päästä ylös urasta, muuttaa jonkin vanhan kaavan tai omaksua uuden käyttäytymistavan. Kuu Jousimiehessä arvostaa elämänkokemuksista syntynyttä viisautta, tulkittuna ymmärrykseksi, joka vahvistaa meitä edessä olevaa tietä varten. Ollessaan Auringon, pohjoissolmun ja Saturnuksen muodostaman jodin rinnalla, meille muistutetaan, että henkilökohtainen kohtalomme on erottamattomasti yhteydessä toisten kohtaloon ja vastuidemme hoitaminen iloisen sydämen ja käytännönläheisen perspektiivin kera, voi tehdä eron merkityksellisen ja tyhjän, katuvan elämän välillä. Tämä täysikuu paljastaa viimeaikaisten asenteiden tulokset, hyvässä tai pahassa. Jos olemme kulkeneet vastentahtoisesti elämän läpi tuntien itsemme kaltoinkohdelluksi ja hyväksikäytetyksi, saatamme tuntea tällä hetkellä olevamme köyhä, vailla sitä kumppanuutta ja tukea, jota haluamme. Jos olemme yhdistyneet toisiin sydän avoimena ja pyrkineet tukemaan ja auttamaan heitä tarvittaessa, saatamme löytää itsemme tukevien sielujen yhteisöstä, joka luo kaikkia ravitsevan verkoston. Missä tahansa olemmekin tämän täysikuun aikana, pystymme jäljittämään nykyolosuhteiden juuret lähimenneisyyteen ja tekemään päätöksiä tulevaisuutemme muokkaamiseksi.

Muutama tunti myöhemmin, edelleen 29.5., Merkurius siirtyy omaan merkkiinsä Kaksosiin, jossa se pysyy 12.6. saakka. Kaksosissa Merkurius reagoi salamavauhtia ja siirtyy asiasta toiseen silmänräpäyksessä. Se vahvistaa joustavan mielen merkityksen, joka voi tutkia, kysellä ja löytää tai irrottautua ja siirtyä eteenpäin. Se vaatii meitä ottamaan takaisin henkisen itsenäisyytemme ja valitsemaan, minne mieli vie meidät, ei toisinpäin! Merkurius Kaksosissa kertoo meille informaatiosta, joka on nyt käytettävissä, mutta meidän täytyy olla valppaana ja erottaa tavanomaisista rönsyistä se, millä on merkitystä! Kenties olemme kertoneet itsellemme jotain jonkin aikaa, mutta emme ole kuunnelleet tarpeeksi tarkkaan saadaksemme tuon viestin. Kenties jokin informaatio joka tuli eteemme tovi sitten, tarvitsee parempaa tarkastelua. Kenties muodostuu jokin oivallus, joka muuttaa havaintotapaamme. Mikä tuo viesti onkin ja miten se saapuukin, tämänhetkinen tehtävämme on käyttää mieltä viisauden kanavana, ei ahdistuksen, pelkojen ja ennakkoaavistusten kanavana.

Toukokuu 2018 loppuu suureen vesikolmioon, joka tasapainottaa kaiken tämän mentaalienergian ja maan käytännöllisyyden! Kestäessään 30.5.–3.6. tämä allianssi Neptunuksen Kaloissa, Jupiterin Skorpionissa ja Venuksen Ravussa välillä muistuttaa meille, että tasapainoinen elämä syntyy tunneälystä, viisaasta ymmärryksestä ja oivallusten käytännöllisestä soveltamisesta. Jos herkkyys lisääntyy, kun tämä kuukausi tulee loppuun, anna itsellesi ja toisille tilaa kokea ja ilmaista tunteita. Tunteet voivat olla nyt hämmentäviä – paremminkin käsillä olevia asioita hämärtäviä kuin selkeyttäviä – mutta ne täytyy silti kuulla. Ilmaistessamme jollain tavalla sisäistä maailmaamme, voi paljastua jokin syvempi ja koskettavampi viesti, joka voisi muuten mennä ohi.

Erityisesti tämä suurkolmio valaisee sitä, miten palvelemme sukupolvelta toiselle välitettävien sekä itsessämme syntyvien ajatusten ja tunteiden kanavina. Toukokuun viime päivinä meitä kannustetaan ottamaan vastaan se, mikä täytyy tuntea ja kuulla – vaikka se näyttäisi kuinka epäloogiselta. Se saattaa olla avain johonkin osaamme, jonka olemme jättäneet huomioimatta, tai pelkästään energiaa joka kulkee lävitsemme matkallaan suureen tyhjiöön. Tällä hetkellä ei ole tarvetta roikkua tunteissamme tai samaistua niihin, mutta niiden kunnioittaminen, kun ne kulkevat läpi, auttaa saattamaan tämän kuukauden rauhalliseen ja myötätuntoiseen loppuun.

Kaikki päivämäärät ovat UT, joten ne saattavat vaihtua omalla aikavyöhykkeelläsi.

Sarah Varcas

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

24.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net