04.01.2019

Tammikuun 2019 energiapäivitys - 2019 alkujen vuosi

2019 on alkujen vuosi. 2012–2019 oli energeettisesti seitsemän vuoden puhdistamisjakso. Vuosista 2019–2026 tulee kohoamisjakso – täysin uusi alku, joka tuo mukanaan paljon vauhtia ja liikettä eteenpäin.

Miltä tämä näyttää maan pinnalla? Sen intensiivisen energian myötä joka on jatkunut muutaman viime vuoden, monet teistä ovat tulleet elämässään sen tien päähän, jossa olette joko yrittäneet säilyttää tai saada toimimaan, mutta huomanneet, etteivät asiat vain toimi tai tartu. Teille jotka olette tässä ryhmässä, tästä tulee todella hyvä vuosi siirtää asioita eteenpäin. Sen tuska tai epämukavuus missä olette olleet, sinkoaa teidät eteenpäin luomaan muutosta tehokkaasti ja tarkoituksellisesti.

Ja teille jotka tunnette jo selkeyttä tai nousseenne ja olette innoissanne tulevaisuudesta, tämä jakso tuo sen vallankumouksen ja evoluution, jonka haluatte nähdä. Teidät on valmennettu ja olette valmis luomaan ja tuomaan noita muutoksia, ja tuon heräämisen kasvava tuki ja todisteet ovat paljon selvempiä meille näiden seuraavien seitsemän vuoden aikana.

Kuluneiden seitsemän vuoden aikana (ja korostuen vuodesta 2012 lähtien) olemme nähneet vanhan maailman "hihnojen" irtoavan. Maailma on käynyt läpi erittäin hidasta ja epämukavaa vanhojen järjestelmien ja vanhojen olemistapojen kuolemaa, eikä tämän läpikäyminen ole ollut kenellekään meistä helppoa. Jos olet hyvin herkkä tai empaattinen ihminen ja poimit itsellesi energioita, maailman heijastevaikutus on ehkä saanut tuntemaan, että sinua on hakattu viime vuodet. Kuitenkin empaattien, sensitiivien ja parantajien on nyt aika ottaa selvää omasta polkustaan täällä ja löytää oma vahvuutensa.

Jos joku teistä, joka lukee tätä ja tuntee, että se on teidän tarinanne ja olette maailmassa vain tarkkailija, ette tunne olevanne osa sitä, muistakaa, että te ette ole täällä vain tarkkailijana. Kukaan meistä ei ole – olemme täällä suorittamassa ja luomassa yhtä paljon, kuin olemme tarkkailemassa ja näkymässä omassa elämässämme, kunnioittaen omaa polkuamme.

Tällainen masentunut tai tukahtunut tila voi syntyä, jos emme katso suurempaa kuvaa energiastamme ja jos fokusoidumme ainoastaan siihen kaaokseen, pelkoon tai paniikkiin, jota on ulkoisessa maailmassa. Ollessamme pelkästään tässä moodissa meistä tulee usein voimaton, menetämme uskomme, intohimomme ja energiamme – juuri ne asiat, joita maailma ja oma elämäsi tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan ennen.

Siis jos tämä olet sinä, 2019 on mahtava vuosi, jos olet valmis muuttamaan asioita ja siirtymään eteenpäin. Kysy itseltäsi:

* Mitä tarvitsen?

* Mitä haluan?

* Mitä tarvitsen seuraavaksi tunteakseni yhteyttä ja intohimoa elämässäni?

VISIOINTIA JA ILMENTÄMISTÄ

Yksi tämän tammikuun upeista asioista on, että se on täydellinen kuukausi ajatella aikomuksia. Tietysti meillä on kollektiiviryhmänä tämä perinne, että tammikuussa tehdään uuden vuoden lupauksia. Voitko tehdä ne tänä vuonna laajentavasta mahdollisuuspaikasta? Esimerkiksi, jotkut ihmiset tekevät uuden vuoden lupauksensa sen perusteella, mistä he eivät pidä itsestään ja elämässään, mistä he ovat vihaisia tai mitä he eivät ole saaneet. Eikä tämä ole tietenkään vahva aikomusten tekemisperusta. Uuden vuoden lupaukset jotka tehdään pelon ja tuomitsemisen kautta, menettävät ilmentämisvoimansa sen vuoksi, mihin ne perustuvat. Ne on rakennettu huteralle ja haavoittuneelle maaperälle.

Olemme vihaisia tai surullisia asioista, koska olemme täällä ymmärtääksemme, MIKSI olemme vihainen niistä, jotta voimme parantua ja siirtyä eteenpäin. Kun ymmärrämme, että tämä on sielun matka ihmisenä enemmän, kuin nuo asiat tai tapahtumat itsessään, voimme siirtyä nopeasti turhautumisesta ja vastarinnasta luovaan ilmentämiseen parantuneesta ja vahvasta paikasta. Siis jos tulee esiin tappiomielialaa, uhriutta tai negatiivisia ajatuksia, kun teet aikomuksiasi (mikä on itsessään parantava prosessi), se on mahtava panna merkille ja esittää hetki itselleen joitain kysymyksiä, kuten:

* Mistä olen vihainen tai surullinen?

* Miten pitkälle taaksepäin tämä ulottuu?

* Miten voin auttaa itseäni liikkumaan ja muuttamaan tämän?

Toinen energia jonka saatamme kohdata tammikuussa – jos emme tule tietoiseksi – on niiden vanhimpien ja raskaimpien esteiden tuleminen pintaan, joita meillä on eteenpäin siirtymiselle. Siis jos olet kyllästynyt rahatilanteeseesi, tiettyyn suhteeseen tai jos on jokin asia, joka sinun täytyy sanoa tai tehdä, ole tietoinen, että siitä saattaa tulla krooninen tammikuun parilla ensimmäisellä viikolla, ennen kuin tilanne paranee.

Tämä johtuu siitä, että tammikuun energia nostaa kaiken pintaan, jotta voit puhdistaa tien ja katsoa eteenpäin. Näe tammikuu lopullisen puhdistumisen, eteenpäin visioimisen ja sisäisyyden kuukautena. Helmikuusta lähtien maailma tulee paljon äänekkäämmäksi ulkoisesti, ja ulkoinen maailma – maailmanne toimintapuoli – lisääntyy jälleen. Siis tammikuu on hiljaisempi kuukausi fokusoitua siihen, mitä haluat ilmentää ja miten voit luoda.

Te jotka otatte oikeasti aikaa kuunnella, hidastaa ja ottaa tilaa tammikuussa, näette parhaat vaikutukset. Teillä jotka yritätte pysyä bussin mukana, pysyä toisten ihmisten agendojen mukana tuntiessanne uupumusta tai itseänne vedettävän ympäriinsä, tilanne tulee pahemmaksi, jos ette ala hidastaa. Koska jos kuvaan sinua, sinun täytyy oikeasti ottaa ohjat kapasiteetissasi ja rajoissasi ja luoda uusi suunnitelma tulevaisuudellesi. Tulevaisuudelle joka sisältää sinut.

SEITSEMÄN VUODEN AIKASYKLI

Tammikuu 2019 on aikaa olla oikeasti selkeä – ei vain tulevasta vuodesta, vaan seitsemästä seuraavasta vuodesta. Olisi voimallista kirjoittaa itsellensä seitsemän vuoden suunnitelma – asioita jotka haluaisit kokea, asioita jotka haluaisit tuoda elämääsi, asioita jotka haluaisit luoda ja joiden haluaisit nähdä muuttuvan maailmassa.

Nämä hetket jolloin leikimme tulevaisuutemme kanssa tällä tavalla, ovat tapoja avautua sielulle. Tällaisen unelmoinnin ja visioinnin lopputulos on vähemmän tärkeä kuin se, että otamme aikaa sen tekemiseen, kuuntelemiseen ja yhdistymiseen.

"YKSI SUHDE" – SUHDEKEHITYSTÄ

Tämä johtaa minut näiden seitsemän seuraavan vuoden toiseen avainaspektiin, ja se on suhteidemme kohoaminen. Suhteissa on ollut voimakas fokus viime vuosina – monet ihmiset ovat puhdistaneet esi-isäyhteyksiä, kiinnikkeitä ja haavoja toistensa kanssa ja toistensa kautta. Monet ovat muodostaneet hyvin nopeasti ystävyyksiä, kumppanuuksia ja bisnessuhteita tehdäkseen tämän, ja näin monet niistä ovat ehkä nopeasti hajonneet tai muuttuneet kuluneina 2–3 vuotena. Tämä on osa suhteisiin liittyvää puhdistussykliä, joten oppitunnit ja oppimiset ovat liikkuneet nopeammin kuin aiemmin.

Niinpä kun seuraavat seitsemän vuotta on kohoamista, monet teistä kokevat enemmän sitä, mitä kutsuisin "yhdeksi suhteeksi". Silloin emme enää tunne eroa yhteydessä, joka meillä on kahden minuutin keskustelun jälkeen jonkun vieraan kanssa, jota emme ole koskaan ennen tavanneet, ja yhteydessä joka meillä on elämässämme ihmiseen, jonka olemme tunteneet kenties 10 vuotta. Kyse ei ole siitä, ettet arvosta sitä 10 vuoden historiaa, joka sinulla on ollut jonkun kanssa, koska se on oma asiansa ja sillä on oma erityisarvonsa. Mutta mitä tulee kykyyn yhdistyä jonkun kanssa, kaikki on todellisuudessa sama asia.

Olemme kaikki ihmissydämiä, ihmissieluja, ihmismieliä ja ihmiskehoja, ja vaikkemme tunnekaan täysin toistemme tarinoita (koska emme ole jakaneet vielä tai kehittäneet sellaista läheisyyttä), voimme olla myötätuntoinen ja yhdistyä tosiimme täysin uudella tasolla, kun alamme omaksua tämän olemistavan. Siis tämä yksi suhde – tunne, että kaikki on yhtä suhdetta – syntyy nyt ja tulee entistä vahvemmaksi tulevina seitsemänä vuotena. Monet teistä tuntevat tätä jo, mutta se lisääntyy kaikilla teillä. Ja teille jotka ette usein koe, mitä kuvaan, tämä on sellaista, mikä tulee enemmän kuin koskaan etualalle muutamana seuraavana vuotena, joten nauttikaa siitä!

Tämän lisäksi se voi merkitä, että luottamus oman totuutenne puhumiseen oikealla hetkellä jatkuu huippulukemissa tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa – vuoden muutamana ensimmäisenä kuukautena. Se voi merkitä, että hienovaraisten tai dramaattisten muutosten tekeminen tiettyihin suhteisiin tulee etualalle. Ja myös suhde itseenne on tärkeä – rehellisyys itsellenne asioissa, jotka haluatte muuttaa. Hyvä uutinen on, että tällä totuudenkertomisenergialla on paljon armoa takanaan 2019, joten useimmilla siitä tulee normaalimpi ja palkitsevampi kokemus kuin koskaan ennen.

INTENSIIVISYYS ON YLEISMAAILMALLISTA JA TOTTA

Se intensiivisyydentunne jota meillä on ollut muutaman viime vuoden, on yleismaailmallista ja totta. Siis jos tunnet, että ympäröivien muutosten heijastevaikutukset törmäävät sinuun, varmista, että varaat tästä lähtien aikaa itsellesi, muuten voi olla musertavaa. Jos tunnet, että sinut vedetään tuon aallon alle, tule todella luovaksi parina seuraavana kuukautena ja anna itsellesi aikaa suunnitella hyvin erilainen tulevaisuus itsellesi. Ota mukaan uusia aktiviteetteja ja uusi tapa käsitellä aikaasi ja valintojasi. Kysy itseltäsi:

* Mitä tarvitsen?

* Miten pysyn tasapainossa?

* Huolehdinko itsestäni?

Emme koskaan tiedä, miten monta päivää meillä on jäljellä maan päällä. Kun lähelläni on kuolemaa, saan aina voimakkaan muistutuksen, että meidän on mielessämme erittäin helppoa lykätä tiettyjä asioita elämässä. Älä lykkää itseäsi tänä vuonna. Luota, että se mitä kohti yrität mennä itsessäsi ja elämässäsi, tapahtuu myös kaikkien muiden puolesta, koska hyvin usein sensitiivien ja parantajien tekosyy on: "No, en tiedä, palveleeko tämä oikeasti ketään muuta." No, tee se, kokeile sitä ja katso sitten.

Nimittäin se unelmaenergia jota meillä on sydämessämme, on itse asiassa unelma koko planeettaa varten ja parantava avain, jota tarvitsemme kaikki tänä aikana. Kun aktivoimme henkilökohtaiset unelmamme, meistä yhdistymme enemmän elämään. Ja tuo yhteysenergia on sitten rakettipolttoainetta toisille, kun se heijastuu meistä kaikkiin muihin.

Toivotan teille upeaa uutta vuotta 2019, pitäkää huolta itsestänne ja muistakaa, että olemme kaikki tässä yhdessä.

Isoa rakkautta,

Lee x

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net